Професионални серии за коса - 20

• 48 360
  • 664
  •   1
Отговори
# 90
Момичета и аз ползвам Elasticizer Extreme и съм доволна само дето вече я суша по 1час и страшно ме изморява.  Simple Smile

# 91
  • София
Mилички,искам да попитам за тези ампулки,колко често трябва да се ползват и метода с нагряването само за маски,които се слагат на скалпа ли се отнася?

# 92
  • в 1001-та нощ
маските с нагряване са по-скоро за косъма  Peace

# 93
  • София
маските с нагряване са по-скоро за косъма  Peace
Мерси за бързият отговор   bouquet  Значи ще я нагрея  Simple Smile

# 94
  • в 1001-та нощ
за коя маска конкретно newsm78
ампулата не я виждам - на морето съм и с мини лаптопче Peace

# 95
за коя маска конкретно newsm78
ампулата не я виждам - на морето съм и с мини лаптопче Peace

Renew C  Peace

# 96
Mилички,искам да попитам за тези ампулки,колко често трябва да се ползват и метода с нагряването само за маски,които се слагат на скалпа ли се отнася?

Зависи от състоянието на косата,това е силна ампула и мисля,че 2 - 3 пъти месечно е

достатъчно,аз си я слагам веднъж,но през останалото време ползвам и други

ампули,масла,реконструктор, а сега ще се намажа с Elasticizer-а,мисля първо да пробвам

обикновения,имам и екстриим-а,по-късно ще споделя резултата  Wink

# 97
моля ,кажете ми за коса нормална в корените и много суха и заплитаща се в краищата серията Nutritive Bain Satain 2 na Kerastase,подходяща ли еее??и ако сте ползвали шампоана и маската споделете какви са ви впе4атлениятаа Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 98
Здравейте!
Ще извините,че нахлувам така в темата, но да ми препоръчате нещо за нормална към мазна коса.
Краищата не цъфтят често, не я третирам с преси и маши, не съмя  боядисвала нищо косата! (:

# 99
Днес пробвах измивния балсама Absolut Cellulаr. Мострата ми стоеше около 2 месеца в шкафа, защото бях предубедена. Обаче ми хареса. Намирам го за гъст и добре измивен продукт. Тежък ми се стори обаче, и вероятно няма да се хареса на дамите, търсещи обем.  Peace  Прави много обилна пяна, дозата от 15мл. ми стигна за 2 измивания, като слагах доволно количество.  Simple Smile  Мирише на праскови и като цяло определено ми хареса повече от стандартния Absolut.  Peace
За маската мога да кажа почти същото, като добавя, че при нея не усетих лигавото измиване, както при оригиналния Absolut.
Забелязвам и значително повече омекотяване на косъма си, отколкото при старата серия.
Мисля да комбинирам измивния балсам и маската като следваща покупка.
  Simple Smile

# 100
  • Пловдив
Днес пробвах измивния балсама Absolut Cellulаr. Мострата ми стоеше около 2 месеца в шкафа, защото бях предубедена. Обаче ми хареса. Намирам го за гъст и добре измивен продукт. Тежък ми се стори обаче, и вероятно няма да се хареса на дамите, търсещи обем.  Peace  Прави много обилна пяна, дозата от 15мл. ми стигна за 2 измивания, като слагах доволно количество.  Simple Smile  Мирише на праскови и като цяло определено ми хареса повече от стандартния Absolut.  Peace
За маската мога да кажа почти същото, като добавя, че при нея не усетих лигавото измиване, както при оригиналния Absolut.
Забелязвам и значително повече омекотяване на косъма си, отколкото при старата серия.
Мисля да комбинирам измивния балсам и маската като следваща покупка.
  Simple Smile
Добре, че сподели впечатления Peace. Мисля след морето да си взема маската от серията, ползвала съм ампулата,  хареса ми повече от обикновения Абсолют. Имам мостра от измивния балсам, ще пробвам, макар и аз като теб малко предубедено да го гледам Rolling Eyes. Нямам притеснения, че е тежък...моята коса досега нищо не е успяло да отеме от обема и Rolling Eyes(дори и Смуут даун на Редкен). По-скоро тези "по-тежките" шампоани ми оставят понякога усещане за недостатъчно чист скалп Rolling Eyes
Как мислите дали е добра идея като превенция срещу есенен косопад, да си взема товаhttp://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=218_268&products_id=1741 септември. По спомен бяха 9бр. в кутията. И шампоана от серията....много ми е любим той Heart Eyes. Помогна ми много миналата година, но тогава вече си имах косопад. Или на друго да заложа на превенция.... newsm78

# 101
  • в 1001-та нощ
ами според мен това е друг тип противокосопадна грижа - в дългосроен план за удължаване на активната фаза на растеж на косъма, но разбира се е кокейл от вещества и може би внася нещо, което ти липсва  Peace

наскоро питах един лекар защо се случва сезонния косопад и каза, че е остатък от времето, когато сме си сменяли козината

# 102
моля ,кажете ми за коса нормална в корените и много суха и заплитаща се в краищата серията Nutritive Bain Satain 2 na Kerastase,подходяща ли еее??и ако сте ползвали шампоана и маската споделете какви са ви впе4атлениятаа Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Да, шампоанът е подходящ, но аз лично предпочитам Маскинтенс пред Нутридифенс  Peace

mamaden, опиши го шампоана на Лакме, какво усещане оставя върху цялата коса? Ако го има при мен септември ще е сезонния косопад. Бих започнала август с превенцията.

MjCooper, за шампоан и маска ли питаш? Или въобще за всякакви продукти?

# 103
  • Пловдив

Да, шампоанът е подходящ, но аз лично предпочитам Маскинтенс пред Нутридифенс  Peace

mamaden, опиши го шампоана на Лакме, какво усещане оставя върху цялата коса? Ако го има при мен септември ще е сезонния косопад. Бих започнала август с превенцията.

MjCooper, за шампоан и маска ли питаш? Или въобще за всякакви продукти?

Шампоанът за косопад на Лакме за мен е страхотен продукт Heart Eyes. Нямам представа дали върши някаква работа като продукт за косопад(понеже го ползвах в комбинация с ампулите и Макси хеар), но се оказа отличен шампоан за моята коса. Усещането е за чист скалп, а по дължините едно меко измиване. Обикновенно нанасям веднъж шампоан. Никакво уплитане, имам усещането, че дори и да не сложа балсам или маска, няма да е проблем. Много приятно усещане, което съм имала само с протеиновия шампоан на Алфапарф, но....с него като прекалих стана обратен ефект Rolling Eyes.

# 104
  • Пловдив
ами според мен това е друг тип противокосопадна грижа - в дългосроен план за удължаване на активната фаза на растеж на косъма, но разбира се е кокейл от вещества и може би внася нещо, което ти липсва  Peace

наскоро питах един лекар защо се случва сезонния косопад и каза, че е остатък от времето, когато сме си сменяли козината
Доколкото те разбрах, не препоръчваш ампулите като превенция, така ли newsm78? А нещо друго...друг вид ампули?

Общи условия

Активация на акаунт