Професионални серии за коса - 20

• 48 474
  • 664
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета , от време на време хвърлям по един поглед на темата ,
но не съм писала , и видях че си търсите запечатка за тънка коса  аз си поръчах от златна рибка и  действително е доста 500 мл ако някой иска мога да дам половината .
Да  споделя  за ампулите против косопад на Керастаз
http://www.lookfantastic.com/hair/kerastase/kerastase-treat-cond … minexil-gl-m.html
вече 10 дни ги ползвам и резултат определено има .

Искам да си взема и маската за обем , http://www.lookfantastic.com/hair/kerastase/kerastase-treat-cond … ctive-masque.html
ще се радвам да споделите мнения

# 271
  • в 1001-та нощ
а косопадът ти от какво е  newsm78

# 272
Не можах да разбера ,по принцип никога не съм имала сезонен косопад но преди месец и това ми се случи . Надявах се да мине за седмица две но продължи почти месец . Изпаднах в паника защото не ми беше падала така косата и се хвърлих направо на Kerastase , ампулите са 42 и имам още доста , при мен действат .

# 273
  • в 1001-та нощ
за новия продукт на Редкен  - сега се зачетох, че "запечатките" са 2 вида - с различна степен на киселинност (ph 5.5 - за коса увредена от механично третиране и ph 3.5 - за химически третирана коса  Peace)

иначе тази новост са вкарали във всяка серия с обяснения за какво да се ползва - (инфо има в бюлетина за салони (излиза в Гугъл)) - реално има 6 фази и 2 запечатки

една фаза може да се ползва самостоятелно или в комбинация с други 2 според нуждите, т.е може да се ползват до 3 фази на 1 терапия, прилагат се на измира коса - 3 изпомпвания, стои 5 мин без да се мие и после 10-15 впръсквания със запечатката - то е спрей  Peace

# 274
В този магазин на Алабин няма никой от широко обсъжданите тук продукти. Направих си труда да отида два пъти до там заради това, че продължава да се споменава тук, но там  няма  Керастаз, Л`ореал, Редкен, Лакме, ПМичъл, ФКингсли, Тиджи, нито Мажирел или Мажиблонд...(второто ми ходене беше когато горката Фийлинг не можеше да си намери боя и реших да проверя отделно как стои въпросът с боите)  newsm78

# 275
  • в 1001-та нощ
 newsm78 аз никога не съм ходила, но тук доста момичета споделяха, че пазаруват от там  newsm78

# 276
В този магазин на Алабин няма никой от широко обсъжданите тук продукти. Направих си труда да отида два пъти до там заради това, че продължава да се споменава тук, но там  няма  Керастаз, Л`ореал, Редкен, Лакме, ПМичъл, ФКингсли, Тиджи, нито Мажирел или Мажиблонд...(второто ми ходене беше когато горката Фийлинг не можеше да си намери боя и реших да проверя отделно как стои въпросът с боите)  newsm78

Благодаря, че си си направила труда!    bouquet

Ще си поръчам шампоана витамино колор,пък дано се окаже правилно попадение за тънката ми, руса косица. Grinning Иначе снахата ще има поредният подарък от мен. Mr. Green

Аз днес поръчах Витамино Колор. Не съм ползвала нищо от серията така, че ще ми е интересно. Очаквам лек, непретенциозен шампоан.  Peace
Поръчах още доста неща и единствените, които "познавам" са боята си и маската Олео Релакс.  Simple Smile
Границата за безплатна доставка в Рибката е паднала от 200лв. на 150лв.   Peace
a.l.e.n.a, много полезна информация за запечатките, копирам си.  Wink   Hug

# 277
  • Пловдив
най-добре виж в раздела пазаруване от чуждестранни сайтове или виж с търсачката  Peace

афоджии  newsm78 не беше ли като еластисайзер?  newsm78 може и да бъркам - само по памет питам  newsm78 то вярно, че е марка, не един продукт, ама  newsm78

По думите на Мисс Нели (които ги има на първа страница за протеиновите терапии), Афоджии е т.нар. майка на протеиновите терапии. Самата Мисс нели го била ползвала върху майка си, чиято коса била тотално увредена от химическо къдрене. на мен протеините ми понасят адски добре, така че ще преспя няколко нощи, ще го обмисля и като нищо ще го поръчам. За амазон се ориентирах, само чакам да ми изпратят регистрацията по мейла. А за да не съм капо от рибката поръчах Кат протеина и еластисайзера (нормалния). Него планирам да го ползвам като съм на плажа през уикенда - ще намокря косата няколко часа преди да се прибера и ще го нанеса. От слънцето така ще се затопли, че направо ми е бедна фантазията хахахах Laughing Laughing Laughing Laughing

Замислих се върху оцветеното в червено Rolling Eyes. И на мен ми предстои една седмица на балкан с мин. вода, ще ходим и на басейн, и се чудя дали да не процедирам, както е написала мацката newsm78. Но се чудя дали е добра идея еластайзера да се излага на пряка слънчева светлина newsm78? В упътването не пише, че трябва да се пази от светлина(за разлика от Реню С например). Дали няма да се прецака нещо? Как мислите? След морето имам усещане, че на косата ми, добре ще и дойде еластайзера...

# 278
  • в 1001-та нощ
за мен най-притеснително в двете ситуации е съприкосновението на косата с морска или минерална вода

за себе си бих правила терапии само, ако имам достъп до мека вода  Peace

иначе за предпазване от минерална вода - препоръките са - в косата да се впръска продукт, за да може косата да се напои с него и след това при съприкосновение с минералната/друга вода - да не поема  Peace

в случай, че няма на разположение такъв продукт - да се ползва обикновена вода - намокря се с нея и след това - съприкосновение с друга вода  newsm78

това са прпоръки на Мис Нели, когато преди време съм се допитвала  newsm78

ако ще се ползва Еластисайзер - според мен е по-добре да се ползва преди плаж - за да се напи и хидратира косата и понесе по-добре случките на плажа/басейна; за протеин също

може и след плаж - но косата трябва да е измита  Peace - т.е. да няма по нея сол, прах и т.н. екстри

това са лични съждения - може да има и много други гледни точки  Peace  Hug

в случая с fitblond ако има чиста вода на плажа - да си облее косата поне  Rolling Eyes би било по-добре Peace Peace

# 279
за мен най-притеснително в двете ситуации е съприкосновението на косата с морска или минерална вода

иначе за предпазване от минерална вода - препоръките са - в косата да се впръска продукт, за да може косата да се напои с него и след това при съприкосновение с минералната/друга вода - да не поема  Peace

в случай, че няма на разположение такъв продукт - да се ползва обикновена вода - намокря се с нея и след това - съприкосновение с друга вода  newsm78

ако ще се ползва Еластисайзер - според мен е по-добре да се ползва преди плаж - за да се напи и хидратира косата и понесе по-добре случките на плажа/басейна; за протеин също

може и след плаж - но косата трябва да е измита  Peace - т.е. да няма по нея сол, прах и т.н. екстри

в случая с fitblond ако има чиста вода на плажа - да си облее косата поне  Rolling Eyes би било по-добре Peace Peace

Със сигурност ще действам само с чиста (чешмяна) вода. Аз явно вчера не се доизказах. Планирам да намокря косата под душ, да я намажа с еластисайзера, да я увия с кърпа и така да стоя няколко часа преди прибирането си. Не визирам море, а уикенд на басеин в София. А и на море да съм, аз не съм от плувкините и рядко си потапям косата в море или басеин Grinning Grinning Grinning. Иваче със сигурност не бих се осмелила да сложа продукт върху коса, влязла в съприкосновение с морска, хлорирана, минерална и пр. непитейни води. Алена, благодаря за инфото, което си открила за запечатките. Ще се опитам да ги потърся из другите сайтове и да се снабдя с един протеинов комплект Hug  bouquet

# 280
  • в 1001-та нощ
не стой много дълго  newsm78 защото така кожата на главата не може да диша  Peace

# 281
Здравейте момичета! Включвам се с голяма тревога, че протеиновите ампули на Редкен (диййп фюъл) са изчезнали и от Рибката и от чуждите сайтове. Единственият наличен протеинов реконструктор на Редкен е този, който за жалост не може да се равнява по сила с ампулите http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=215_257&products_id=1820. От Рибката твърдят, че до две седмици ще са налични, да се надявам че ще е така, защото косата ми има нужда от протеиново третиране.

След като си казах болката използвам случая да посоча един нов продукт от серията екстрийм - http://www.feelunique.com/p/Redken-Extreme-Chemistry-Shot-Phase-500ml. Доколкото чета указанията, това ще е двуфазен продукт и ще се прилага с друг, който все още не е наличен. Презентиран е като най-силният протеинов продукт на серията. Но се чудя дали това няма да е по-скоро аналог на фиберсютика на Л`ореал - т.е. вид "ботокс" за коса? Със сигурност това ще е някоя от следващите ми поръчки . Laughing

От къде си ?Мога да ти пратя от ампулите на Редкен.
Аз вече си ползвам серията Smooth Down като я редувам с Форс Вектор и Fiberceutic на Лореал.

# 282
Здравейте момичета! Включвам се с голяма тревога, че протеиновите ампули на Редкен (диййп фюъл) са изчезнали и от Рибката и от чуждите сайтове. Единственият наличен протеинов реконструктор на Редкен е този, който за жалост не може да се равнява по сила с ампулите http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=215_257&products_id=1820. От Рибката твърдят, че до две седмици ще са налични, да се надявам че ще е така, защото косата ми има нужда от протеиново третиране.

След като си казах болката използвам случая да посоча един нов продукт от серията екстрийм - http://www.feelunique.com/p/Redken-Extreme-Chemistry-Shot-Phase-500ml. Доколкото чета указанията, това ще е двуфазен продукт и ще се прилага с друг, който все още не е наличен. Презентиран е като най-силният протеинов продукт на серията. Но се чудя дали това няма да е по-скоро аналог на фиберсютика на Л`ореал - т.е. вид "ботокс" за коса? Със сигурност това ще е някоя от следващите ми поръчки . Laughing

От къде си ?Мога да ти пратя от ампулите на Редкен.
Аз вече си ползвам серията Smooth Down като я редувам с Форс Вектор и Fiberceutic на Лореал.

От София съм, в Лозенец живея и работя. Благодаря за предложението. Аз се интересувам от Дийп Фюъл. Колко бройки имаш? Всъщност ще се радвам да пренесем разговора на лични, за да не спамим темата. Още веднъж благодаря за предложението!

# 283
  • Пловдив

Аз по-скоро се замислих, дали пряката слънчева светлина няма да повлияе негативно на еластайзера. Навлажнявам косата(не с мин.вода разбира се), слагам еластайзера, стоя на слънце покрай басейна(но не я увивам в кърпа), прибирам се след 2 часа и я измивам newsm78?
пп Днес ще ми правят тъмни кичури...в трепет съм..

# 284
аз моята ще я събера на кок на върха на главата и ще я увия (кокчето) с някакъв шал. А принципно винаги на плаща се мацотя с разни масла и не съм имала проблеми, тъкмо напротив. Пък и главата ми е под чадър все пак!

Общи условия

Активация на акаунт