Професионални серии за коса - 20

• 48 478
  • 664
  •   1
Отговори
# 255
  • в 1001-та нощ
fitblond  новият двуфазен продукт на редкен няма да е аналог на фиберсютик - поне по описанието, но негов аналог е волюморфоз на керастаз  Peace - той дори излезе преди фиберсютик, но марката е по high и скъпа и не се наложи "масово", както фиберстик  newsm78 (те са с интрасилан молекулата, а не с описания протеин   Peace)

а вторият продукт от двуфазния нов на редкен е наличен във фийлюнийк или ти имаше предвид, че в рибката го няма?

за комбинацията - също мисля, че няма да сбъркаш  Peace

за стопирането на дийп фюъл ми изглежда нормално - маркетонгова стратегия  Rolling Eyes Embarassed , но новото - предполагам ще е по-добро  Hug

Feeling  Hug  bouquet мерси за споделеното  Hug пазарувала ли си от сайта  newsm78

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 15:46 от a.l.e.n.a

# 256
  • София
нямах предвид да се продава в Салон, а в магазин, както и написах - не случайно

Поне този, от който аз пазарувам дори има цени под рибката - символично - не в пъти, но не очаквам маската да е по-скъпа, макар да мога да проверя и да пиша колко е  Peace

fitblond  Hug можеш да вземеш и друг протеинов концентрат - примерно вита цимент  Peace

Можеш ли да споделиш кой е магазина и къде се намира?  Hug  Ако действително цените са колкото в рибката, то по-добре от там да купя всичко, отколкото да поръчвам, да чакам доставка и да плащам за нея. Simple Smile

# 257

Feeling  Hug  bouquet мерси за споделеното  Hug пазарувала ли си от сайта  newsm78

Няма защо, ще се радвам да е било от полза.  Hug  Да, случи се веднъж да пазарувам от там. Исках бързо-бързо шампоан Олео Релакс, но не ми се чакаше около седмица, за да го получа.   Blush

# 258
  • в 1001-та нощ
@ddicted_to_  Peace намира се близо до Билла на бул.България  Peace

ще ти пратя на ЛС телефона на едната от мацките в магазина - да питаш за цените

в момента има налични само маските, но са поръчани и серум и запечатки и други хора чакат - за да вземат, а аз ще взема само серум  Peace

предполаам, че може да ги има и в магазина на Алабин  newsm78

иначе продукти на Лореал видях в една аптека Медея в Борово - много е заредена, за фиберсютик не бяха чували - дистрибуторът не им предлагал, но обещаха да питат, дори ми взеха телефона и ми докладваха всяка седмица до къде са стигнали (единия път нямало, а той минавал веднъж месечно)

така, че - според мен - питай на телефона, който ще ти дам и прецени от къде ще ти е по-изгодно  Peace

# 259
  • София
Ауу, страхотно! Аз в Борово живея, а точно сега след работа пък имам път към Алабин, до онова малкото заредено с всякакви продукти за коса, магазинче Laughing За него ли става на въпрос или е друго? Ще ти бъда много благодарна, ако ми изпратиш телефона на този магазин до бул. България, направо от там да си ги поръчам.  bouquet

# 260
fitblond  новият двуфазен продукт на редкен няма да е аналог на фиберсютик - поне по описанието, но негов аналог е волюморфоз на керастаз  Peace - той дори излезе преди фиберсютик, но марката е по high и скъпа и не се наложи "масово", както фиберстик  newsm78 (те са с интрасилан молекулата, а не с описания протеин   Peace)

а вторият продукт от двуфазния нов на редкен е наличен във фийлюнийк или ти имаше предвид, че в рибката го няма?

за комбинацията - също мисля, че няма да сбъркаш  Peace

за стопирането на дийп фюъл ми изглежда нормално - маркетонгова стратегия  Rolling Eyes Embarassed , но новото - предполагам ще е по-добро  Hug

Алена, не виждам във филюнийк къде е вторият продукт - ето поне от моя комп. - това е линк към всички продукти от серията екстрийм - http://www.feelunique.com/brands/redken/extreme    не виждам къде е вторият продукт, виждам наличен само този http://www.feelunique.com/p/Redken-Extreme-Chemistry-Shot-Phase-500ml. Поне доколкото му чета упътването: Directions for use: After shampooing, apply 3 pumps to towel-dried hair. Leave on for 5 minutes. Do not rinse. Follow with Redken Chemistry Shot Phix. . Т.е. аз виждам само Шот фейз, а не виждам Шот фикс. Или греша.... Laughing Hug

# 261
  • в 1001-та нощ
@ddicted_to_ съжалявам, че не стана с магазинчето  newsm78 но за всеки случай - провери и в аптека Медея - на Родопски извор - ако се сещаш, коя е - под Дел Соле  Peace

в интерес на истината - много неща на Лореал си накупих, когато във фийл юнийк бяха на половин цена  Blush

П.П магазинчето на Алабин - то трябва да е  Peace

fitblond - моя е грешката - отворила бях да гледам другия продукт на друго място и  #Crazy абе нещо днес действам, като слънчасала  Sick хем намалкия слагаха ваксина - мен ме хваща

извинения   bouquet Hug Blush Blush Embarassed Heart Eyes

# 262
@ddicted_to_ съжалявам, че не стана с магазинчето  newsm78 но за всеки случай - провери и в аптека Медея - на Родопски извор - ако се сещаш, коя е - под Дел Соле  Peace

в интерес на истината - много неща на Лореал си накупих, когато във фийл юнийк бяха на половин цена  Blush

П.П магазинчето на Алабин - то трябва да е  Peace

fitblond - моя е грешката - отворила бях да гледам другия продукт на друго място и  #Crazy абе нещо днес действам, като слънчасала  Sick хем намалкия слагаха ваксина - мен ме хваща

извинения   bouquet Hug Blush Blush Embarassed Heart Eyes

Успех с ваксината на малкия, дано я понесе леко!!! Grinning Hug  bouquet Обмислям дали да не си поръчам направо Афоджии (най-силният протеин, както го описва Мисс Нели). Само че го има само в Амазон, а аз нещо не мога да се ориентирам какви такси и комисионни се плащаха при доставка. Ако може някой да ми пусне линк към тема, където е описано, ще съм благодарна, или поне да ми каже с две думи!

# 263
  • в 1001-та нощ
най-добре виж в раздела пазаруване от чуждестранни сайтове или виж с търсачката  Peace

афоджии  newsm78 не беше ли като еластисайзер?  newsm78 може и да бъркам - само по памет питам  newsm78 то вярно, че е марка, не един продукт, ама  newsm78

# 264
най-добре виж в раздела пазаруване от чуждестранни сайтове или виж с търсачката  Peace

афоджии  newsm78 не беше ли като еластисайзер?  newsm78 може и да бъркам - само по памет питам  newsm78 то вярно, че е марка, не един продукт, ама  newsm78

По думите на Мисс Нели (които ги има на първа страница за протеиновите терапии), Афоджии е т.нар. майка на протеиновите терапии. Самата Мисс нели го била ползвала върху майка си, чиято коса била тотално увредена от химическо къдрене. на мен протеините ми понасят адски добре, така че ще преспя няколко нощи, ще го обмисля и като нищо ще го поръчам. За амазон се ориентирах, само чакам да ми изпратят регистрацията по мейла. А за да не съм капо от рибката поръчах Кат протеина и еластисайзера (нормалния). Него планирам да го ползвам като съм на плажа през уикенда - ще намокря косата няколко часа преди да се прибера и ще го нанеса. От слънцето така ще се затопли, че направо ми е бедна фантазията хахахах Laughing Laughing Laughing Laughing

# 265
  • в.преслав
Извинете ме за тъпият въпрос,но шампоаните и маските  на Лореал профешънъл имат ли мостри?Видях например,че на Лакме има такива. newsm78

# 266
  • в 1001-та нощ
веднъж бях питала и ми казаха, че самите дистрибутори ги продават  newsm78 т.е може да се намерят платени, но не пречи да опиташ  Peace

вариант е и от салон да ги купиш малко  Peace

fitblond   Peace

# 267
  • в.преслав
В нашият град има само два салона и те работят с Алфапарф и Виталитис,така че опцията със салона отпада.Ще си поръчам шампоана витамино колор,пък дано се окаже правилно попадение за тънката ми, руса косица. Grinning Иначе снахата ще има поредният подарък от мен. Mr. Green

# 268
  • Пловдив
Извинете ме за тъпият въпрос,но шампоаните и маските  на Лореал профешънъл имат ли мостри?Видях например,че на Лакме има такива. newsm78
Имат Peace, но трудно се намират. В рибката са ми давали безплатно, последно за мъжа ми от мъжката серия в едно мини шише на лореал, много сладурско. Не е отсипвано...мостра в малко шише с формата но големите Peace. Имат мостри и в правоъгални малки пликчета, като на Лакме.

# 269
  • в 1001-та нощ
tornadoto katrin  newsm78 Hug от какво се опасяваш?

цялата серия е много лека  Peace няма да ти омазни, пресуши или отежни косата  Peace

би трябвало идеално да ти пасне  Peace като щадящо неутрална  Peace

Общи условия

Активация на акаунт