Професионални серии за коса - 20

• 47 956
  • 664
  •   1
Отговори
# 345
  • в.преслав
Бихте ли ми казали каква е разликата между шампоаните витамино колор и деликат колор на Лореал?Ще си пускам утре поръчка и се чудя кой от двата да поръчам ? newsm78

# 346
Не влизам често в темата, но да ви попитам - доставката от feelunique e безплатна, нали?

# 347
  • в 1001-та нощ
да  Peace

Бихте ли ми казали каква е разликата между шампоаните витамино колор и деликат колор на Лореал?Ще си пускам утре поръчка и се чудя кой от двата да поръчам ? newsm78

деликат колор е без сулфати - аз бих го ползвала - непосредствно след боя, а по-нататък до другото боядисване - витамино колор  Tired

# 348
Не влизам често в темата, но да ви попитам - доставката от feelunique e безплатна, нали?

Да  Peace

RAL77, деликат колор съм пробвала само на мостра. По-слабо измивен, съответно нюансите на боята се отмиват по-бавно

# 349
RAL77, използвам Витамино колор от 2 месеца и определено боята ми пада по-бавно  PeaceАз съм изрусена и на кичури, малко ми е заплетена косата след измиване, но след маската всичко е наред.Прави добро количество пяна.

# 350
  • в.преслав
Аз не ми е чак толкова до запазването на цвета,колкото да си намеря подходащият шампоан за мен.От прочетеното инфо всякаш този е за мен.дано да уцеля,че нямам излишни пари за даване сега.

# 351
Аз не ми е чак толкова до запазването на цвета,колкото да си намеря подходащият шампоан за мен.От прочетеното инфо всякаш този е за мен.дано да уцеля,че нямам излишни пари за даване сега.
Аз за себе си го намирам подходящ, но знам от фризьорка, че шампоана е по-маловажен от маската и продуктите без отмиване.Не ми омазнява, мия си косата на третия ден, но не е мазна, а просто ми се струва замърсена от всичко.

# 352
  • в 1001-та нощ
RAL77  Hug до колкото помня си с тънък и изрусен косъм, не много дълъг - мисля, че витамино колор ще ти хареса - ако го търсиш за регулярна употреба

за делиакт колор - не мисля, че ще е добре, при положение, че след шампоана ползваш и друга грижа - дали ще измива добре стилиантите и остатъци от силикон и т.н. newsm78

а нали чакаш и нещо от САЩ - виж първо те как ще ти харесат и после купувай  Hug

# 353
RAL77 + и от мен за Витамино колор.Ползвах го до скоро,много съм доволна,а ние с теб имаме сходни коси и мисля ,че няма да съжаляваш  Hug

Обещала бях да споделя как ми се отразиха двата Elasticizer-а.И от обикновенния съм доволна,но той е по-лек,според мен е за не толкова изтощени и третирани коси,по-скор за блясък.

Екстриим-а ми допадна повече.Напоследък косата ми е много суха и твърда,от третиране,боядисване,а и слънцето си казва думата.След него вече усетих съживяване,еластичност и мекота.

Днес си сложих и от новата ампула на абсолют рипеър в комбинация с маската,косата ми определено живна ,напоследък доста я третирах ,жал ми беше,но се налагаше,затова сега ще се поглезим  Party

# 354
  • в 1001-та нощ
 newsm78 и аз ще пробвам екстрийма, но кога  newsm78 май не е хипер екстремен, а просто по-силен  newsm78

понеже съм поръчала обикновения ....ще изразходя него, а като вземам нещо от рибката - ще поръчам и мостра  Hug

# 355
Алена, това спрейче подходящо ли е за обем за мен и ако има по-евтин вариант в рибката кажи ми.  Hug http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=231_316&products_id=2718

# 356
На теб и обикновенния може да ти е добре,защото много добре се грижиш за косата си ,пазиш я от чести третирания и според мен не ти е силно изтощена за екстриим версията  Hug

Но наистина не пречи една мостра и на него за да имаш база за сравнение  Hug

# 357
  • в 1001-та нощ
и аз така мисля  Peace

kiticat  Peace до сега съм пазарувала в рибката само веднъж и не съм разглеждала много много какво има  newsm78

тази марка е добра, но за конкретния продукт - не мога да дам мнение - не съм го ползвала  newsm78

чела съм добри отзиви за един лак на Вела, който прави възглавнички и държи обем, купих го, пробвала съм го веднъж ограничено - поне не слепва косата (струва 5-6 лева), в серията имаше и спрей - обаче пък не го взех, защото имам (на Пол Мичел)

не мога да те посъветвам за конкретен по-изгоден продукт; такъв спрей (евтин) имат и Нивеа- виждала съм го по аптеките - освен да жертваш няколко лв. да го пробваш Hug или друг да се включи с конкретно предложение, но отдавна дъвчем темата - за по-евтини текстуриращи спрейове и все още няма отзиви  newsm78

евнтуално този спрей също http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=218_267&products_id=1765 без четка няма да даде форма, но обем ще има  Peace ползвам цялата серия за обем, но с пяната и работи  Peace затова очаквам и спреят да е ОК Peace но не съм го пробвала  Hug - от опит препоръчвам - само спрея на Пол Мичел  Peace

# 358
Мерси, мисля да взема това на лакме.  Peace

# 359
Витамино колор отнема ли от обема на косата? Например след серията за боядисана коса на Редкен косата ми стана сплескана. Reflection на Керастас ми отнема от обема, но пък дава страхотен блясък.

Общи условия

Активация на акаунт