Професионални серии за коса - 20

• 47 985
  • 664
  •   1
Отговори
# 375
Смятам да си поръчам Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo http://www.lookfantastic.com/hair/paul-mitchell/paul-mitchell-10 … ampoo-1000ml.html
Някой иска ли да си го поделим  newsm78

Използвай код A1F5FL - гарантирано ти дава 15% отстъпка  Peace . Бих го разделила с теб, но вкъщи сме 6 души и на мен ще ми е даже малко 1литрово шише  Crazy

До кога е валиден кода?   Hug

Обикновено кодове от този тип не са обвързани с определен период. Когато един изтече след кратък период от време се появява нов за определен % отстъпка. Предишният път, когато пазарувах от Lookfantastic кода беше за 18% и горе долу трая около месец. Има и по-ненадеждни кодове, които обаче не се хващат при всички. Аз така практикувам от всеки сайт, от който пазарувам - първо преравям сайтовете са кодове и купони за намаления и тогава поръчвам. Все пак всеки спестен лев, може да бъде пренасочен към друго нещо за купуване  Crazy  Mr. Green

# 376
a.l.e.n.a какво мислиш за това сетче http://www.lookfantastic.com/hair/paul-mitchell/gifts-and-packs/ … tra-body-kit.html Другите неща добри ли са ?

# 377
  • в 1001-та нощ
предполагам, че са добри, но нямам опит с другите продукти

# 378
  • София
А, и открих, че можете да се самопрепоръчвам във Фийлюник  Wink, с друг мейл
По-добре не го прави! Аз го пробвах вчера, самопоканих се на друг мейл и ми закриха акаунта. И най-лошото е, че сега не мога и да си регистрирам нов, вероятно билинг адреса ми е в черния им списък  Sad

# 379
  • в 1001-та нощ
може би следят и IP-то newsm78

виж в ОУ дали "забраната" има някава валидност  newsm78 също можеш да опиташ рег-я от друг комп  newsm78 в крайна сметка, ако нищо не проработи - ще се наложи нов адрес, дано в БАН-ът не е на IP  newsm78 , защото тогава ще се наложи от друг комп или със заобикалящ SW  newsm78

# 380
Смятам да си поръчам Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo http://www.lookfantastic.com/hair/paul-mitchell/paul-mitchell-10 … ampoo-1000ml.html
Някой иска ли да си го поделим  newsm78

Използвай код A1F5FL - гарантирано ти дава 15% отстъпка  Peace . Бих го разделила с теб, но вкъщи сме 6 души и на мен ще ми е даже малко 1литрово шише  Crazy

До кога е валиден кода?   Hug

Обикновено кодове от този тип не са обвързани с определен период. Когато един изтече след кратък период от време се появява нов за определен % отстъпка. Предишният път, когато пазарувах от Lookfantastic кода беше за 18% и горе долу трая около месец. Има и по-ненадеждни кодове, които обаче не се хващат при всички. Аз така практикувам от всеки сайт, от който пазарувам - първо преравям сайтовете са кодове и купони за намаления и тогава поръчвам. Все пак всеки спестен лев, може да бъде пренасочен към друго нещо за купуване  Crazy  Mr. Green

bouquet

Вече напълних количката.  Mr. Green   Пак шампоани.  Crazy   

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 11:04 от Feeling

# 381
  • София
може би следят и IP-то newsm78

виж в ОУ дали "забраната" има някава валидност  newsm78 също можеш да опиташ рег-я от друг комп  newsm78 в крайна сметка, ако нищо не проработи - ще се наложи нов адрес, дано в БАН-ът не е на IP  newsm78 , защото тогава ще се наложи от друг комп или със заобикалящ SW  newsm78
Аз им писах, отговориха ми, че съм нарушила ОУ и за съжаление нямало повече да ми активират акаунта, нито ще мога да си направя нов. Няма как да дам друг билинг адрес, кредитната ми карта е с билинг адрес този от личната ми карта. Ще пробвам от компютъра вкъщи, но предполагам, че пак няма да стане....
Съжалявам за спама!

# 382
  • в 1001-та нощ
м, да  newsm78 най-вероятно ще трябва всичко да е ново - и компа и картата и адреса - ако всичко е вкарано в базата данни  newsm78

# 383
  • София
Здравейте  Simple Smile

Бихте ли ми помогнали в избора между  - възстановяващ крем за много сухи краища Абсолют Риперкопринен възстановяващ комплекс CHI Silk Infusion и серум за силно изтощени краища Loreal Абсолют Рипер  newsm78
До момента не съм имала нужда  и не познавам тези продукти.
Краищата ми наистина станаха МНОГО сухи.  Sad

Благодаря!

# 384
Един глас от мен за коприната.   Peace

# 385
  • в 1001-та нощ
Здравейте  Simple Smile

Бихте ли ми помогнали в избора между  - възстановяващ крем за много сухи краища Абсолют Риперкопринен възстановяващ комплекс CHI Silk Infusion и серум за силно изтощени краища Loreal Абсолют Рипер  newsm78
До момента не съм имала нужда  и не познавам тези продукти.
Краищата ми наистина станаха МНОГО сухи.  Sad

Благодаря!

аз имам първите два продукта и мога да коментирам за тях - какво целиш конкретно?

# 386
Аз имам серума за силно изтощени краища, не е лош, коста ми не е изтощена  при все, че използвам ежедневно преса и 2-3 пъти седмично сешоар.Изрусена съм, но и се подстригвам на 3-4 седмици, а ти си с дълга коса и предполагам по-рядко, та не знам дали ще ти е добре.Хубав е , косата е мека и жива, но си мисля, че има и по-добро.

# 387
+ и от мен за коприната,която може да се използва и на цялата коса  Peace

# 388
Всички "кристали" могат да се използват върху цялата коса. Абсолют рипер е масла и силикони, а т.н. коприна е силикони и малко протеин. В момента имам Silk infusion, но ако трябва да избирам може би абсолют рипер бих предпочела.

Крема абсолют е за по-плътна и гъста коса, даже си мисля, че за чуплива и къдрава най-добре пасва. Той "попива" в косата, за разлика от силиконите, които я обвиват.

# 389
  • Бургас
Аз имах крема Абсолют, но никак не ми допадна. Въпреки, че косата ми е с много сухи краища и много обемна от него не постигнах никакво приглаждане или прибиране, косата ми ставаше още по-бухнала и на вид суха. Дори майка ми единия път отбеляза, че трябва да си слагам балсам   Laughing.
Интерсно, това е нещо нова на Фийлюник защото от моя компютър регистрирах и мъжа ми, поръчах от негово име и себе си, дори и  сестра ми сякаш. Явно от 2 месеца насам доста хора са окрили вратичката.

Общи условия

Активация на акаунт