Професионални серии за коса - 20

• 48 393
  • 664
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Моята коса също изглежда чудесно, след терапията с "ботокса" Simple Smile Преди процедурата, тъй като ми е къдрава, в краищата седеше по-пърхава някак и по-права, отколкото нагоре.А сега изобщо не се забелязва и не личат изтънелите крайчета Mr. Green a.l.e.n.a, как действа маската на Лакме и за какви коси е предназначена? Само за силно изтощени, третирани ли?  Hug

# 466
Благодаря ви  за бързите отговори   bouquet Сега остава да реша коя да взема Simple Smile

Зависи от кое имаш повече нужда  Wink .... ако това може да ти помогне в избора  - реконструктора на Чи използвам след шампоана и косата ми след това е балансирана и нямам нужда от маска / балсам / , слагам нещо за термозащита и финиш и готово.......рекоструктора на Yunsey , нанасям след маска / по-маслена / , нещо като за финиш , термозащита и така..... Simple Smile

# 467
  • Перник
Май ще се спра на Чи,защото без изплакване имам доста неща... Simple Smile
Благодаря още веднъж за помощта  bouquet

# 468
  • в 1001-та нощ
malvinka88  Twisted Evil от това, което сподели за косата си и моите насоки - нямаш нужда от реконструктор без отмиване, а от реконструктор с отмиване

идеята беше да ползваш по-концентрирана протеинов атерапия, а такива са продуктите с отмиване

двата типа реконструктори - с отмиване и без отмиване са доста различни - нямаш нужда от този на юнсей  Peace да, по-евтин е, но не е твоят продукт  Peace

@ddicted_to_ браво  Hug браво     bouquet  това се иска  Party адмирации  Peace

за коя маска на Лакме питаш?  newsm78

# 469
  • София
 Laughing за Deep Care, която спомена малко по-горе Hug

# 470
  • Перник
Благодаря ти,a.l.e.n.a   bouquetСпрях се на Чи и даже вече я поръчах....от понеделник натам ще я очаквам  Simple Smile

# 471
  • в 1001-та нощ
Laughing за Deep Care, която спомена малко по-горе Hug

да  Peace предназначена е за коси, които са увредени от химическо третиране, но и като цяло станали по-порьозни, с изтеглен кератин, нарушена кутикула  Peace

балансирана е и с масла и протеини, според мен преобладават маслата; отзивите са различни - повечето са много добри, особено, ако се прилага със затопляне първия месец, в някои моменти от натрупването на протеин има леко втвърдяване - общо взето за виси от комплексните грижи - какви други продукти се ползват, какъв е финиша, стилизирането ....

т.е може да се получи леко втвърдяване, може и да не се получи

за мен е хуабва маска  Hug

# 472
По повод реконструктора на Yunsey - май само аз ще се окажа недоволна  Confused - а може би не е за моята коса  newsm78
Ползвам го след възстановяваща маска и след него нищо не слагам - косата ми става ужаааасно суха  ooooh! , редувам го с коприна, но нали тя има по-скоро "замазващ" ефект и затова предпочитам уж реконструктора..... а може ли да ги ползвам заедно и кое да е първо, ако да?

# 473
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=228&products_id=2043

знаете ли от къде мога да си го купя - става дума за Бургас

# 474
Мисля да опитам Fiberceutic серията с ултрасоник пресата. Някой пробвал ли е?   newsm78 

Иначе, след няколко ползвания на пресата, няма как да не отбележа, че косъмът ми се е изгладил страхотно - прокарвайки пръсти по кичур от корена към връхчетата няма и следа от сухота. Перфектно хидратиране.   Heart Eyes

# 475
  • в 1001-та нощ
браво  Hug браво  Hug май и аз ще я купувам  Rolling Eyes Embarassed

MayaAdi  newsm78 коя е възстановяващата маска  newsm78 - ако е протеинова, то този финиш ще ти е слаб

иначе е възможно и при дехидратирана коса  newsm78

все пак - опиши косата си

1. фин/плътен косъм
2. гъста/рядка
3. дължина
4. стилизиране - как  newsm78

bouquet

# 476
браво  Hug браво  Hug май и аз ще я купувам  Rolling Eyes Embarassed

Hug

# 477

MayaAdi  newsm78 коя е възстановяващата маска  newsm78 - ако е протеинова, то този финиш ще ти е слаб

Редувам на Ева възстановяващата маска с една на Уна Етика с протеини и витамини за сухи коси; ш-н против косопад Ева с ш-м Yunsey срещу накъсване; реконстр. на Yunsey с коприна на Chi.
Защо би бил слаб финишът, ако маската е протеинова?  newsm78

все пак - опиши косата си

1. фин/плътен косъм
2. гъста/рядка
3. дължина
4. стилизиране

1. фин косъм
2. рядка коса
3. средна дължина
4. почти никакво, спрях пресата, сешоара, пяната и лака  Flutter е, случва от време на време, но мноооого рядко

# 478
  • в 1001-та нощ
за няколко измивания спри маската на Уна и ползвай маската на Ева, ако си обърнала внимание на описанието - тя се ползва 20 мин, а не 2-3 минути, както пише на повечето други маски  Peace

като измиеш косата - излез на сухо, попий косата с кърпа и нанеси маската, когато косата е подсушена (но влажна, а не суха) - така маската не се разрежда с вода  Peace и не тече, прибери я и я покрий с фолио, найлонче....каквото ит е удобно; нагрей със сешоар - през найлончето - не да ти пари, просто да се затопли и постой, колкото можеш - до час и нещо  Peace през 20 мин можеш да  позатопляш  Peace

след това за финиш само коприна  Peace (не знам какво друго имаш извън изброените)

Така - примерно поредни 3 измивания (не в един ден, ами когато е време за миене)

бих ти препоръчала еластисайзер - като по-критична грижа  Peace и при възможност - напред във времето фиберсютик  Hug

предполагам я боядисваш newsm78

# 479
  • Пловдив
Аз да се оплача. Бях се похвалила, че преди 10-тина дни си направих на светла основа по-тъмни кичури. Цвета стана много добре Hug. Но след няколко дни като си поогледах връхчетата...начупени Close. Сега ..дали е от боята (използвахме нисък оксидант уж), или от използваната преса след това(понеже си правих официална прическа) не знам...но много се дразня Close.
Стратегията ми ще е еластайзер или реню С, фаберсютик и форс вектор....Ще се наложи и да я пострижа малко, но тя и без това има нужда от освежаване.
Олекна ми...пооплаках се.

Общи условия

Активация на акаунт