Професионални серии за коса - 20

• 48 400
  • 664
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
 Peace

Люлякова - това ли бяха онези много скъпите с възвишени цели  newsm78

# 451
Joy hahaha различните видове зехтин миришат различно - в зависимост от това - къде е произвеждан (Гърция, Турция, Испания ....) - т.е. от какъв материал  (сорт), как .... кой способ .....

през бременността се сдобих с непоносимост към тази миризма и малкият не желае да консумира  Tired дано е временно и при двамата  Embarassed

за сега ми понася само един гръцки с орехов аромат  newsm78

но пък еластисайзерът не ме впечатли с такава миризма  Rolling Eyes  newsm78  Hug
На мен ми мирише на зехтин от супера, който аз купувам.  Laughing
По принцип имам остро обоняние усещам ако има пъпеш в хладилника дори и да е във фолио, долавям аромата му върху другите продукти. За таратор да не говорим...А никой от семейството не усеща такова нещо.

# 452
a.l.e.n.a ние не сме внасяли, а като съм била извън Б-я и все си купувах нещо за косата  Whistling и дори когато става дума за някой обикновен шампоан в големите им търговски вериги пак беше много качествен. Макар, че това беше преди 10 години, в последно време не шаря така и може да се е променило. Но миналата година купих 1л. маска + шампоан на Шведска фирма - REFF - registered haircare of Sweden. Много ми я хвалиха - за тънка коса, премахва електричеството, подхранва ала бала.. само че косата ми става толкова твърда, че седи като слама. Изръсих се над 100лв за двете! И между другото ако някой ги иска ги подарявам. Ползвала съм ги 2-3 пъти. Само да си плати куриера и са негови. Че Септември им изтича срока на годност, а ми е жал да ги хвърля.

Да Ви се похваля, без да знам че питам точно за това днес отидох да оползотворя един ваучер в центъра на Б-с. Беше за ботокс за коса и беше точно това, за което Ви разпитвах! Очарована съм!!!!!!!!!!!!!!!!! Косата ми направо се прероди! Определено ще потърся от къде да си взема. А маската всеки път след баня ли се ползва или само след серума? И от салона ми дадоха - червена серия на Лореал за цъфтящо коса. Като и двете имат маски как се процедира  newsm78

# 453
  • в 1001-та нощ
имаме сделка - вземам ги  Hug

хайде на лични ще се разберем Wink

за фиберсютик - честито - ползвай маската - колкото често прецениш - тя е поддържаща  Hug; ако искаш да си вземеш - може от рибката  Peace след серума се ползва запечатка - прилича на домашната маска, но е друго  Peace т.е ако искаш да правиш всичко у дома - са ти нужни серум, запечатка и маска  Hug Peace

колко струва процедурата в салон, може да ти е по-изгодно там, вместо у дома  Peace Hug

червената маска - най-добре да ги редуваш, от нея - може да ти стане - като от шведската, но в по-лека степен  Peace ако не си я взела - пробвай я първо в салона или помоли да ти продадат 1 доза - да я пробваш у дома и тогава да решиш - вземаш ли я или не  Peace

# 454
Бях отписала термо-крема Thermo repair, но днес реших да го ползвам на суха коса, след изсушаване и преди преса.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Косата ми е точно като след фризьор. Очарована съм!

# 455
  • в 1001-та нощ
а защо го беше отписала  newsm78

линк  Rolling Eyes Praynig

# 456
http://www.richardjohn.co.uk/images/loreal_thermorepair_milk24.jpg

Нанасях го на леко влажна коса, преди сушене със сешоар. Косата ми обаче ставаше непокорна и дори с преса не успявах да я изправя добре, стоеше утежнена и някак слепена. Пробвах няколко пъти, но така и не ми хареса. Днес реших да го пробвам и на суха коса, точно преди преса и сега ефекта е съвсем различен- мека, подредена и перфектно изправена коса, без утежняване и слепване.

# 457
  • в 1001-та нощ
 Peace Hug

# 458
a.l.e.n.a нещо не разбрах. Слагам ампулата, и след това само след нея запечатка (ако можеш да ми пратиш линкче кое е това, че не го намерих) и след това маската за 25лв 200мл, която е. И нея мога да я редувам с друга. Така ли или не съм схванала.
При фризьор ми взеха 20лв с ваучера.
А за червената серия тя ми даде мострички от шампоана и маската. Но аз това се чудех ако взема на фибер... нещото маската за какво ми е и другата?
И да Ви питам някой ползвал ли е серума на Лореал за краища - против цъфтежи, който е. Фризьорката ми го препоръча, защото моята доста цъфти, а аз дори сешоар не и правя почти  Sad Та има ли смисъл и от него?

# 459
Измиваш си косата,подсушаваш с кърпа,нанасяш серума (ампулката) и върху нея и запечатката,оставяш да подейства 5 мин и си готова.

Запечатките са 2 вида- за тънка коса http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=217_247&products_id=1550 и за гъста http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=217_247&products_id=1869

Тази процедура се прави веднъж на месец,месец и половина.

Другата маска от серията е поддържаща и се слага между процедурите ,на следващите измивания,докато дойде време пак за ампулата и запечатката  Peace

# 460
  • в 1001-та нощ
Дребен, Лени 24 ти е показала запечатктие ("за тънка коса http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=217_247&products_id=1550 и за гъста http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=217_247&products_id=1869"), а серумът е това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=217_247&products_id=1564 - малки шишенца - 15 мл - за 1 употреба, а запечатктие са големи разфасовки - 500 мл - за много ползвания Peace

аз лично измивам косата, подсушавам да не тече вода, нанасям серума и изчаквам малко, след това запечатката и оставам поне 20 минути  Peace

след това измивам и стилизирам

Прави се веднъж месечно, трае до 10 измивания на косата - ако я миеш всеки ден - ще го отмиеш преди да е минал месец  Peace

Домашната маска - да - ползвай я през няколко измивания или колкото често прецениш, не е задължително - да се ползва - само тя  Peace

за цъфтежа - вероятно косата е по-порьозна и с увредена кутикула  newsm78 - за целта е важно да се поддържа и отвътре и отвън, т.е с този серум - ще я поддържаш отвън, като щит, но е хубаво да я държиш "сочна" под щита  Peace

Затова - възстановяващи маски - с масла и протеини - май ти питаше за червената на лореал, може и тя, особено, ако се боядисваш, може и друга по-подходяща (дийп кеър на лакме) - не помня как си описа косата, ако искаш да преговорим:

1. дължина (колко е дълга)
2. косъм - фин/плътен
3. гъстота - колко е гъста
4. третиране - дали я боядисваш и т.н.
5. стилзииране - как я оформяш .....

# 461
  • Перник
Момичета,имате ли впечатления от реконструктора на Юнсей?Може ли да се сравнява с този на Чи?

# 462
  • в 1001-та нощ
на юнсей е без отмиване и се ползва накрая, на ЧИ е с отмиване и се ползва след шампоана  Peace

# 463
Момичета,имате ли впечатления от реконструктора на Юнсей?Може ли да се сравнява с този на Чи?

Ползвам и двата .... хубави са .... ако трябва да ги сравнявам този на Чи е по-силен , както Алена е писала той е с отмиване ...... серума на Чи от същата серия също ми допадна много .... косата ми е суха / особено на тези горещини / , третирана до много светло русо .

# 464
  • Перник
Благодаря ви  за бързите отговори   bouquet Сега остава да реша коя да взема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт