Професионални серии за коса - 20

• 48 513
  • 664
  •   1
Отговори
# 165
Тънък и накъсан ми е косъма. Даже цвета на косата ми не изглежда равномерен Sad(
Само корените ми изсветлява и после на мивката ме матира. Основата си ми е тъмна. До сега мислех,че не е чак толкова,но щом Вела колестон 12/89 с два оксиданта от 12% не успя да ми изсветли...явно са тъмни Shocked

# 166
Блондиту, еластисайзъра е последното нещо, но не е силиконов. Ако ти е наистина толкова зле косата и той обаче няма да ти е достатъчен.

Шампоана на Редкен екстрийм го имам, не прави косата оплетена и суха като Бейн де Форс на Керастаз. Цялата серия Екстрийм е изключителна.

Трябва по-интензивни неща да ползваш и то постоянно, ампули най-вече, като например олео-фюжън на Керастаз.
Маската на Фито с карите е много тежка и може да ти допадне. Но май е добре да се насочиш към реконструктори, на Чи реконструктора в оранжевата опаковка е много добър, реконструктора на Джойко /имам впечатления от кремообразния вариант, не течния/.

Редувай кератинови продукти - спрейове, маски, с по-богати маски на масла и силикони.

Флуидът Олео релакс не виждам причина да не можеш да го комбинираш с други продукти. Ако го харесваш като продукт можеш да го ползваш след всичко.

Решение е постепенно да започенш да се боядисваш с руса боя, въпреки че няма да е толкова светло русо, както сама си се убедила. И без това е по-естествено корените да са малко по-тъмни, ако все пак успееш да изтърпиш подобен период  Grinning

Дай някаква снимка, дори и не твоя, с какъв цвят се харесваш?

# 167
  • в 1001-та нощ
Блондиту, много сме с тъмни основи, но колко тъмна newsm78

определено не си за блондор или пон ене този и не с този оксидант; това, че с една боя не е станало - не означава, че с друга няма да стане Hug

вече ако държиш да е бяло русо  newsm78

по-добре компромис с тона, в името на здравината - и правилната боя, оксидант и фризьорка Peace

тя вижда резултатът и продължава - това не е професионализъм   Naughty

# 168
Блондиту, еластисайзъра е последното нещо, но не е силиконов. Ако ти е наистина толкова зле косата и той обаче няма да ти е достатъчен.

Не казвам ,че е силиконов, а че така го усещам.

Шампоана на Редкен екстрийм го имам, не прави косата оплетена и суха като Бейн де Форс на Керастаз. Цялата серия Екстрийм е изключителна.

Трябва по-интензивни неща да ползваш и то постоянно, ампули най-вече, като например олео-фюжън на Керастаз.

Сега съм взела ампулка реню це.

Маската на Фито с карите е много тежка и може да ти допадне. Но май е добре да се насочиш към реконструктори, на Чи реконструктора в оранжевата опаковка е много добър, реконструктора на Джойко /имам впечатления от кремообразния вариант, не течния/.

Редувай кератинови продукти - спрейове, маски, с по-богати маски на масла и силикони.

Флуидът Олео релакс не виждам причина да не можеш да го комбинираш с други продукти. Ако го харесваш като продукт можеш да го ползваш след всичко.

Ами не мога да кажа дали ми харесва или не,защото не виждам някаква промяна след като го сложа. Слагам 4-5 изпомпвания докато се поприглади косата и на следващия ден адски суха Sad((

Решение е постепенно да започенш да се боядисваш с руса боя, въпреки че няма да е толкова светло русо, както сама си се убедила. И без това е по-естествено корените да са малко по-тъмни, ако все пак успееш да изтърпиш подобен период  Grinning

И на мен ми се иска с боя,но наистина не става хич светло, а мойта коса в момента определено не е бяло руса.

Дай някаква снимка, дори и не твоя, с какъв цвят се харесваш?

С каква се харесвам е едноа, а как изглеждам е друго( за съжаление)

http://gabecarimis.blogspot.com/2011/06/honey-blonde-hair-with-highlights.html   втората снимка се доближава до моя цвят (само че не в такова добро състояние).
мечтания цвят ми е това: http://people.zap2it.com/p/reese-witherspoon/53510

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 12:57 от Блондиту

# 169
Блондиту, много сме с тъмни основи, но колко тъмна newsm78

определено не си за блондор или пон ене този и не с този оксидант; това, че с една боя не е станало - не означава, че с друга няма да стане Hug

вече ако държиш да е бяло русо  newsm78

по-добре компромис с тона, в името на здравината - и правилната боя, оксидант и фризьорка Peace

тя вижда резултатът и продължава - това не е професионализъм   Naughty

Аз съм далеч от бяло русото.
 Тъмна...примерно 4-ка или 5-ца.Поне аз така се определям
Явно не целя нито боята,нито оксиданта,нито фризьорката Sad(

# 170
я да ви попитам колебая се между 2 реконструктура на 4и и на Редкен..кои е по-добър?искам пове4ко мнения,коси4ката наистина ми е много тъни4ка,искам плътен косъмм ве4ее

# 171
Блондиту, понякога, когато човек е пробвал доста неща, но вижда, че не помагат е най-добре да се подстриже. Моята коса беше до кръста и миналата година я подстригах на нивото на раменете. Да, тежко ми беше, но се преживява. Липсва ми дългата коса, но и се радвам на промяната.  Simple Smile
Не всяка коса издържа на обезцветяване и щом на твоята това не и се отразява добре и желаеш състоянието на косата ти да е добро, то трябва да се откажеш от блондора и да се примириш с по-тъмно русо.

# 172
Блондиту, понякога, когато човек е пробвал доста неща, но вижда, че не помагат е най-добре да се подстриже. Моята коса беше до кръста и миналата година я подстригах на нивото на раменете. Да, тежко ми беше, но се преживява. Липсва ми дългата коса, но и се радвам на промяната.  Simple Smile
Не всяка коса издържа на обезцветяване и щом на твоята това не и се отразява добре и желаеш състоянието на косата ти да е добро, то трябва да се откажеш от блондора и да се примириш с по-тъмно русо.

Най-лошото е, че от година и половина се опитвам да я пусна дълга,но се накъсва и я подстригвам и ми е все до раменете. Преди 2 месеца подстригах 2-3 пръста и сега не е особено дълга.
А относно цвета, макар и с блондор косата ми определено не е от най-светло русите, а с боя (поне с вела колестон изсветляващата серия) не ми се изсветлява... Наистина не знам какво да правя.

# 173
  • в 1001-та нощ
преди това боядисвала ли си я тъмна? newsm78

ползвала ли си къна  newsm78

някакви процедури да си правила  newsm78

# 174
преди това боядисвала ли си я тъмна? newsm78

ползвала ли си къна  newsm78

някакви процедури да си правила  newsm78
Къна като бях тийнейджърка. След това я правих червена известен период и после кестенява. Бях ходила на фризиор ,който сложи римувър  да смъкне тъмната боя и ме направи 7-ца на  гарниер със светли кичури.  И след това започна изсветляването до 9-ка.( с боя на Крамер)Тогава косата ми изглеждаше най-добре и беше здрава. После ми беше изгоряла косата и започнах да ходя при сегашната фризьорка. Тя работи с матрикс. Първо ме правеше с 12-ка и после ми извади кичури,но за да е светличко ме започна с блондор корени и после матиране.
От 4 години съм с руса коса,а от две години и нещо ходя при сегашната фризьорка,но косата продългава да изглежда мега зле.

# 175
Блондиту , как така не ти изсветлява?  newsm78  Shocked
Може да не е цветът, който ти искаш, но със сигурност е станала по-светла.
Примири се и толкова. Явно твоята коса не се поддава лесно на изсветляване и щом с блондорът не ти е станала много светла, то не може да очакваш, че с боя ще ти стане по-светла от колкото с блондор.
Красив цвят не означава непременно много светъл цвят.

Ако се примириш с по-тъмния цвят и състоянието на косата ти ще се подобри и след време ще имаш възможност да имаш дълга и здрава коса.

# 176
Блондиту , как така не ти изсветлява?  newsm78  Shocked
Може да не е цветът, който ти искаш, но със сигурност е станала по-светла.
Примири се и толкова. Явно твоята коса не се поддава лесно на изсветляване и щом с блондорът не ти е станала много светла, то не може да очакваш, че с боя ще ти стане по-светла от колкото с блондор.
Красив цвят не означава непременно много светъл цвят.

Ако се примириш с по-тъмния цвят и състоянието на косата ти ще се подобри и след време ще имаш възможност да имаш дълга и здрава коса.

Ясно ми е ,че с боя няма да се получи толкова светло ама с най-изсветляващата серия на вела  корените са ми...ръждиви...
Та ...съвети приемам. Редкен ли да взимам,нещо друго ли... Rolling Eyes newsm12
И от професионалните бои ако препоръчате нещо изсветляващо също няма да ви се разсърдя Wink

# 177
  • в 1001-та нощ
аз вече изгубих цялата картинка Hug

като цяло мисля, че трябва да смениш фризьорката и боята, по-скоро подхода - в третирането и грижите  Peace

аз съм с тъмна коса и блондор са ми слагали само веднъж -за по-светли кичури (от една боя бях пожълтяла и блондорът никак не ми се отрази добре  newsm78 )

иначе аз постигам светло и без блондор, да има и упорити коси, но там с блондор става  newsm78 чак да не става - не съм чувала - а при теб - тънка коса - направо гори и се къса newsm78;

мисля си, че нещо в технологията/подхода не е правилно  newsm78 - още повече, че си с тънък косъм, а тънките са по-податливи и лесни за фризьорите  newsm78

за грижите  - видях, че си коментирала по Люлякова - ще се върна да видя  Peace

# 178
Блондиту, с кой номер на Koleston си се боядисвала?
Боите които би могла да пробваш са доста, но е важно да се избере подходящият номер за да не ти става рижо, а и при такива тежки случаи като твоя използването на коректор е едно добро решение.

# 179
  • в 1001-та нощ
според моята фризьорка - най-добрата боя за русо е Кюн, но тук моментът е по-скоро индивидуален - косата да намери боята си  Peace

П.П - имаш нужда от протеин, както Люлякова те е насочила и евент. протеинова терапия с ултрасоник Peace

и да ползваш протеините - заедно с маслата, защото в следствие блондора - губиш и кератин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт