Професионални серии за коса - 20

• 48 492
  • 664
  •   1
Отговори
# 225
а реално за растежа - може много да се направи, но се искат грижи разбира се  Peace

Какво по-точно?

# 226
  • Пловдив
И аз да се похваля ,че си взех шампоана на Лакме за обем.Но понеже се чудих между този за обем и за мазна коса си взех и двата да не се мина.Взех и маската за обем и термо протектора.Шампоана за мазната коса е по силен и е много хубав за мен.Този за обем и по лек и също съм много доволна.Протектора изглади косата ми само с четка.Като сложа и маската ще пиша пак.

# 227
Каква е разликата между термичния крем и термичния цимент на Керастаз? Мисълта ми е, ако притежавам второто, заслужава ли си да взимам и първото?

Огромна е разликата. Нектар термика е за жадни сухи коси, които попиват всичко, което видят. Второто щом го ползваш знаеш какъв е ефектът. Ако трябва да ги разделя по тип коса все пак, то нектар термик е по-скоро за изправяне на чупливи, по-гъсти коси, а цимент термик е за по-тънка и накъсана коса.

a.l.e.n.a, от серията за зряла коса на Керастаз съм ползвала шампоана и маската. Усещането е едновременно лигаво и уплътняващо, бих го сравнила с фиберсютика, но това в никакъв случай не е серия за "подхранване" или серия за много изтощена коса. Подходяща е за по-скоро нормални коси, но явно изтормозени и изтънели от годините

# 228
Момичета, моля някоя от вас да опише процедурата със ботокса за коса в домашни условия, че в салона в който се бях засилила да я правя ме застреляха с цена от 30 лефа #2gunfire

a.l.e.n.a А как намираш това http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=218_267&products_id=1765, с какво се различава от "твоята" пяна на Лакме

# 229
Момичета, моля някоя от вас да опише процедурата със ботокса за коса в домашни условия, че в салона в който се бях засилила да я правя ме застреляха с цена от 30 лефа #2gunfire
Виж в youtube има много клипчета ето например: http://www.youtube.com/watch?v=BTIkrauRfe4&feature=related
И това ти излиза изгодно ако искаш само да пробваш, защото запечатката е 56 лв., ампулата 8лв, доставката 5лв.  Peace

# 230
  • в 1001-та нощ
pipi554  Hug не съм пробвала спрея, за който питаш - за да направя сравнение с пяната, която ползвам  Peace

процедурата с фиберсютик - не ми се вижда скъпа за 30 лв - освен продукти - влагат и време, заемаш място, на което може да бъде обслуен друг  Peace

друг е въпросът - колко качествено ще я изплнят и дали ще сложат достатъчно от продуктите - нали знаеш - защо на вълка му е дебел врата  Hug Embarassed

# 231
здравеите момичета,някакви отзиви за този шампоан http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=218&products_id=1729 newsm78,моля ако някои го е ползвал да сподели впечатления Hug

# 232
4акаите малко нали има и малки разфасовки на запе4атката и те са по 200 мл,защо е нужно 56 лв да се дават за 500 мл???или тези малките не са запе4атки???

# 233
  • в 1001-та нощ
малките кутийки са маска за последваща поддръжка, не са запечатки  Peace

запечатки са големите разфасовки  Peace

# 234
 #Crazy #Crazy наистина не бях обърнала внимание,мерсии Hug

# 235
  • в 1001-та нощ
 Peace

# 236
Ех, разграбили сте запечатката.   Crossing Arms  Laughing  Тъкмо щях да пускам поръчка с Fiberceutic в пълен състав и ми изчезна запечатката от кошницата.  Laughing
Ще се възползвам да поръчам Solar sublime серията - шампоан и маска. Ще пусна и шампоана Vitamino color - отдавна искам да го пробвам.  Grinning
Вече получих ултрасоник пресата, тези дни ще получа и тази маска: http://www.feelunique.com/p/milkshake-Active-Milk-Mask-200ml , която смятам да пробвам с пресата.

# 237
  • в 1001-та нощ
можеш да я пробваш и с коя да е друга маска - предназначена за косъм (не за скалп)  Peace

# 238
можеш да я пробваш и с коя да е друга маска - предназначена за косъм (не за скалп)  Peace

Да, предположих. С течение на времето ще тествам с повечко продукти. Ще докладвам по-нататък.  Hug

# 239
  • Пловдив
Ех, разграбили сте запечатката.   Crossing Arms  Laughing  Тъкмо щях да пускам поръчка с Fiberceutic в пълен състав и ми изчезна запечатката от кошницата.  Laughing
Ще се възползвам да поръчам Solar sublime серията - шампоан и маска. Ще пусна и шампоана Vitamino color - отдавна искам да го пробвам.  Grinning
Вече получих ултрасоник пресата, тези дни ще получа и тази маска: http://www.feelunique.com/p/milkshake-Active-Milk-Mask-200ml , която смятам да пробвам с пресата.
Feeling, коя запечатка искаше да си вземеш Rolling Eyes, за плътна коса ли(нали си търся да се комбинирам с някой Embarassed) за това питам?
Имам притеснения, че ако взема 500мл...ще има да я ползвам....мия косата на 5-6 дни, една процедура на 10 измивания...ще стане...над 1.5г. Може ли да изтече срока на годност? Моля, тези които имат запечатката, да погледнат след отваряне, колко и е годността!
пп И аз имам притеснения, че във фриз. салон може да спестят от количеството Thinking

Общи условия

Активация на акаунт