Професионални серии за коса - 20

• 48 414
  • 664
  •   1
Отговори
# 405
  • София
a.l.e.n.a, много благодаря за подробното обяснение и линковете  Hug  bouquet

# 406
Март месец, в три теми преди тази Ви бях писала за открието си да си мажа косата с пяната Пантенол и как спря да ми цъфти. Стана плътна и хидратирана. Искам да споделя новото си откритие, с което съм много горда   Crazy  В Пикадили в Бургас попаднах на Шампоан, Балсам и куп други продукти Пантенол, които бяха намалени с 60% поради приключване на договора им с марката. Веднага реших да ги пробвам и бях страшно очарована. Съответно след като ми свърши го търсих под дърво и камък, но никъде не се предлагаше. И днес попаднах на сайт, в който има цялата гама с инфо http://sikera-bs.com/pantenol-forte/15--2-230-.html
Аз лично ползвах
- гела за коса - ако го нанесеш на мокра коса и я завиеш с хавлия за 15 мин преди да я изсушиш , става много мека. А ако я изсушиш веднага става с обем и по-твърда.
- шампоана и балсам няма да ги коментирам
- душгела и млякото за тяло ме спасиха от изгаряне след плажа
- а балсама за устни съм готова да го захапя веднага.
Върху другите продукти нямам наблюдение, защото само тези бяха налични в Пикадили и само тях си взех /буквално на на без пари/  Blush
Да отбележа,че ми спряха лющенето, пърхота и сърбежите на скалпа след ползване на Syoss и tony&guy!

Сега ползвам и една хидратираща маска за коса, от която също съм много доволна но марката ще я напиша като се прибера, че съм на работа и не я знам.  ooooh!

Другите от които съм много очарована са продуктите на Керастаз. Та да попитам за Бургас, някой знае ли къде се продават?

По-горе много споменавате еластисайзер- какво точно е това? Моята коса е много тънка като бебешка. И е склонна към накъсване и никакъв обем. За това ми хареса и Пантенола, че я заглажда, а не е така перушинеста. А това еластисайзер  ми звучи точно като обем и еластичност. Простете невежеството ми ако няма нищо общо Embarassed

# 407
Аз пък точно вчера се сетих за този пост от преди три месеца, спомних си че го взех под внимание, но не ми хареса че пишещата го нямаше нито една публикация преди това и предпочетох да не се доверя.Иначе ми е интересно.

# 408
  • в 1001-та нощ
Дребен  Peace повечето качествена козметика за коса - съдържа пантенол - заради скалпа - хидратира и възобновява растежа на клетките  Peace

Hug най-хубавото е, че си намерила своите продукти и ги ползваш със задоволство  Peace

Vernis  Peace има една приказка "работи ли - не го пипай"  Hug т.е ще се въздържа да предлагам, защото не съм сигурна от какво е дразненето  newsm78

дали към силните масови пенители, защото оставам с идеята, че си ползвала масови шампоани - преди да откриеш своя, или нещо друго, което е специфично и не знем какво е - за да го отбягваме

при положение, че не ползваш много продукти - ще стават и по-леки продукти, за чувствителен скалп или без сулфати, но не съм сигурна в това ли е драмата  Peace

единствено мога по-смело да те насоча - ако намериш тестери на по-добри марки - за шампоани за чувствителен скалп или без сулфати - да опиташ  Peace

# 409
a.l.e.n.a, Благодарности отново, че отделяш от времето си, за да пишеш. Ще потърся тестери. И аз за себе си виждам проблема в чувствителността на скалпа, така че ще търся такива серии. Дано открия нещо подходящо. Сега ще прочета и за сулфатите, които споменаваш.  Hug  bouquet

# 410
Момичета,не съм чела темата напред.Бихте ли споделили,продукти за предпазване на косъма преди да използвам пресата.Благодаря Ви.  bouquet

# 411
  • в 1001-та нощ
термопротектори - спрей - на ЧИ, Биосилк, ОсИС + Шварцкопф (флатлайнър) ...

Vernis  Peace дори да ти кажат, че тестерите се продават - по-добре, от колкото да вземеш нов продукт, който няам да ползваш  Peace

в София ли си?

ще погледна по-късно да ти покажа няколко, ако не се включи друг до тогава или ти не намериш сама  Peace

# 412
Привет! Някой ползвал ли е боя за коса Organic Colour System - ако може повече информация - къде, каква е цената. В един салон ми казаха цена за обезцветяване /аПсолютно безвредно/ - около 50 лв. /косата ми е средно дълга/ + 85 лв за боя /доза и половина/.

# 413
  • Бургас
Дребен  , в Бургас Керастас знам да има само при фризьорите Ангел или при Слава, но по-добре си купи от някой сайт, с по-добри цени са, дори и с доставката понякога  #2gunfire

# 414
Не 4е се заяждам ,но имам въпрос към Дребен...добре де ,нали първо пишеш,4е от Пантенол косата ти е станала ПЛЪтна и изведнъж в края на пост-а ти ...косата ти била страшно тънка като бебешка и даже се късала.. Whistling Whistling Shocked Shockedпоследно ??????????????

# 415
Lodsi, аз за себе си открих, ча дългосрочно редуването на няколко маски и шампоани се отразява най-добре. Така регулярно си доставям масла, протеини и разни глезотийки.

tanya.d, изрусяването, независимо с какво не може да е абсолютно безвредно. То може да е слабо дотолкова, че да няма видимо изтощаване на косата. Но самото изрусяване представлява унищожаване на част от косата. Въпросът е колко агресивно се прави и най-важното колко твоята коса може да понесе.

# 416
Люляковa , благодаря за отговора! Може би ще се откажа от обезцветяването, но никой ли не е пробвал тази боя?

# 417
  • в 1001-та нощ
...tanya.d, изрусяването, независимо с какво не може да е абсолютно безвредно. То може да е слабо дотолкова, че да няма видимо изтощаване на косата. Но самото изрусяване представлява унищожаване на част от косата. Въпросът е колко агресивно се прави и най-важното колко твоята коса може да понесе.

+1 няма безвредно обезцветяване  Peace

# 418
Някой да е ползвал
Има много хубаво описание.  Flutter

# 419
vivi.vivi - а къде поточно се намират тези фризьори? Аз гледах в Интернет за тези продукти, но малко се съмнявам какво поточно ще ми доставят и дали не е някое менте :/

nakita -  по принцип поста ми беше как си мацам косата с спрея за изгаряне и едва ли някой който го продава ще рекламира по този начин  Grinning в смисъл, че това изобщо не му е предназначението. Просто има много голям процент Д-пантенол, а той нали е за хидратиране. Аз поначало си мацам маски с какво ли не... даже милото го плаша  Laughing

shokoladena_bg - аз пантенол ползвах преди 2 месеца и нещо някъде. Като го намерих в Пикадили на разпродажба. И ако не бях си мацала косата със спрея едва ли щях да си ги взема. Тогава косата ми ставаше плътна и загладена. Нямах кой знае колко обем, но фона на това, което е обикновено беше много добре. Става хидратирана, по тежка и плътна. Шампоана ми свърши и сега си довършвам разни, които имах. Днес като намерих сайта си поръчах шампоан и балсам  Wink защото последния пак ми докара пърхот, а с тях поне знам, че няма начин да изгорят пак скалпа. Накрая казах, че такава ми е косата поначало и ми стана интересно какво е еластисайзер.

А за маската, която споменах -  Christian of Roma ООД, Пловдив пише, че я внасят, а е на Rolland - Италия. INSIGHT - хидратираща маска за коса с кокосово масло и витамин С+А. Аз си я закупих от един салон в С-я и никак не е лоша за 500мл. - 14лв.

Общи условия

Активация на акаунт