Професионални серии за коса - 20

• 48 418
  • 664
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
а аз цял ден се каня и все не успявам да добавя, че "уредих" серума фиберсютик в аптека Медея в Борово на ул.Роодпски извор

голямо настояване беше да го заредят и са взели 1 кутийка - мисля беше 15 броя за 120 лв

казах, че ще взема 5-6 бр и другите ще останат за продажба, вероятно утре ще го доставят, ако някой има унтерес - ще пиша, като е наличен - ще ми звъннат  Peace

# 421
Кажете някой хубав шампоан за мазна и тънка коса, за приятелка, нетретирана коса, чудя се между  http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Se … nce-Shampoo-250ml и http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Pu … rce-Shampoo-250ml
Може и други предложения   bouquet

# 422
  • Бургас
Дребен , според мен неоснователно се притесняваш да не получиш по нета менте, има проверени сайтове, особено на английските аз имам пълно доверие, знам, че там има голям контрол. Иначе Керастас в Бургас можеш да намериш адресите от официалния сайт за България на марката , тук http://www.kerastase.com/pagespays/index-others.aspx?code=_bu

# 423
Фалшива козметика няма!

# 424
  • в 1001-та нощ
Преди време имаше слухове, че продуктите на Лореал в Метро били турски ментета, което п-скоро беше реалция на салоните, че им се бута бизнеса с търговията ...която ...каква търговия е - да противоречи на сякакви пазарни принципи...

и аз  Hug не съм попадала на ментета, а съм пазарувала за хиляди лв  Peace

# 425
  • София
Lodsi, аз за себе си открих, ча дългосрочно редуването на няколко маски и шампоани се отразява най-добре. Така регулярно си доставям масла, протеини и разни глезотийки.
Люлякова, благодаря ти за отговора  Hug

# 426
  • София
а аз цял ден се каня и все не успявам да добавя, че "уредих" серума фиберсютик в аптека Медея в Борово на ул.Роодпски извор

голямо настояване беше да го заредят и са взели 1 кутийка - мисля беше 15 броя за 120 лв

казах, че ще взема 5-6 бр и другите ще останат за продажба, вероятно утре ще го доставят, ако някой има унтерес - ще пиша, като е наличен - ще ми звъннат  Peace

a.l.e.n.a, страхотно!  Hug На мен онзи ден ми пристигна цялата серия и веднага вечерта тествах Mr. Green Косата ми е супер в момента и предполагам, че след поддръжка и с домашната маска, ще става все по-добре. А ако Медея зареждат серума редовно, ще е чудесно. Вместо да поръчвам по интернет, да купувам от там, тъкмо ми е и много близо. Това прецедент ли ще е или ще има постоянно зареждане? Simple Smile

# 427
  • в 1001-та нощ
ами  newsm78 не знам дали ще е редовно, защото  newsm78 все пак някой трябва и да го купува - за да го зареждат  newsm78

сега - аз ще взема 5-6 дози и ще ми стигнат за половин година, може и ти да направиш така и после пак ще ги ръчкам  Hug

радвам се, че си доволна  Hug това да се чува  Hug

ти го взе по отзивите в темата, нали  Hug  newsm78

П.П  newsm78 не мога да кажа, че след това при ползване на домашната маска имаше някакво чудно подобрение  newsm78 но не е лоша маската  newsm78

зависи от състоянието на косата, прдполагам и нуждите й, но при мей е основно поддръжка, а не подобрение Hug

# 428
  • София
Оо,да! Ако не бяхте вие, нямаше изобщо да знам за това "чудо" Mr. Green  Hug Косата ми има страхотен блясък и някак е по-плътна, по-обемна, по-твърда.И като сложих фиксатора за къдрици и стана...цялата на клечки, направо като бетонирана Laughing . Днес не слагах фиксатор и косата ми е супер, с много добре оформени къдрици и изтънелите ми преди краища, сега изобщо не личат.Някак е по-жива косичката.
Ами, бях чела тук, че след домашната грижа косата става все по-добре. Но ясно е ,че чудеса не стават де!  Wink

# 429
  • в 1001-та нощ
 Hug имах предвид, че косата има някаъв предел и над него няма какво да задобрява - когато е в добро състояние

и по тази причина не знам дали имам право д аочаквам и още подобрение  Peace

но ако косата има потенциал - да подобрява - сигурно ще се случи  Peace

# 430
  • София
Ами аз силно се надявам да ми подобри състоянието, защото моята коса е доста изтъняла от някогашно системно третиране....А и ми се иска да се оправят изтънелите краища, защото ми се свиди всеки милиметър от косата..Искам дълга коса, а дори мм да подстрижа, къдриците стават като пружинки и някак косата се скъсява Sad  Искам плътност и умерен обем. Дано ми помогнат тези продукти за това Rolling Eyes

# 431
a.l.e.n.a четох в предишни теми пак беше препоръчвала серума фиберсютик, но така и не разбрах на кой е  Thinking Търсих го и в Интернет, но нищо не ми излиза, а само стари постове в bg-mama. Като гледам е точно за тънки, цьфтящи и не третирани коси... та имам желание да го потърся из Б-с и да го пробвам.

А що се отнася до фалшива козметика... Работих като счетоводител за магазини зареждащи от Китай и всички купуваха с идеята, че са оригинали. Отделно съм купувала една и съща марка при в Б-с и в Германия/Франция и т.н и има голяма разлика.  Случвало ми се е да си поръчам, да платя и изобщо да не дойде  Cry та съм доста скептично настроена.

# 432
На Лореал проф. е и мисля в златна рибка може да разгледаш какво има.

# 433
  • София
Кажете някой хубав шампоан за мазна и тънка коса, за приятелка, нетретирана коса, чудя се между  http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Se … nce-Shampoo-250ml и http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Pu … rce-Shampoo-250ml
Може и други предложения   bouquet
За тънка мога да ти препоръчам серията за обем на Лореал,забелязала съм че всички шампоани за обем са подходящи и за мазни коси на мен досега не ми се е случвало от шампоан за обем да ми се омазни по-бързо косата

# 434
  • в 1001-та нощ
ddicted_to_  newsm78 какво друго ползваш освен фиберсютик? протеини? масла?  newsm78

Дребен фиберсютик е серия на Лореал, предназначена за третирана коса, действа като филър - изпълва косъма отвътре http://zlatnaribka.com/advanced_search_result.php?keywords=fiber … amp;x=13&y=15

Активната част е двукомпонентна - серум и запечатка, серумът е на малки еднократни дозички, а запечатката е 500 мл и е една за фини коси и друга за плътни.

Трайността е до месец от прилагането, защото при всяко миене - косъмът се разлюспв аи нещо се губи, д ане говорим за химически процедури - боя и т.н.

В домашни условия се поддържа с маска - пак два вида, според косъма  Peace

какви марки сте внасяли?

тук споделяме за изпитани сайтове  Hug козметиката в повечето случаи е произведена в Испания  Peace

Общи условия

Активация на акаунт