Професионални серии за коса - 20

• 48 393
  • 664
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Привет мадами!  Hug
Малко се поизгубих последно време  Grinning. Бях морска, но никакви грижи не съм полагала за косата. Заминах непредвидено и напланувано и не бях подготвена. Днес най-накрая ще успея да отида да си взема шампоана Олео Релакс. По повод пресата,  Feeling можеш ли да дадеш по-подробна информация? Каква е процедурата? От къде я поръча? Колко парички е?

# 481
  • в 1001-та нощ
това е нейния уред http://www.davidpostalmarket.com/index.php?main_page=product_inf … p;products_id=273

mamaden - не бързай с рязаното - направи възстановителните терапии и после ако се наложи - поне - ще режеш сочен косъм - да не цъфне  Peace

Предполагам, че след еластисайзера - няма да се наложи  Peace

# 482
  • Перник
А какви продукти трябва да се слагат на косата когато се използва тази преса?  newsm78
Може ли това да бъде маска ,която по принцип си ползвам или балсам....или може ни има някакви специални за нея продукти? newsm78

# 483
  • София
Решх, да поръчам коприната на chi, но сега се чудя и за това Хидра рипер спрей за суха коса Loreal

Има ли доволни от него?
И какво точно да очаквам?

Simple Smile

# 484
  • СОФИЯ
Dessi_8313, и аз съм хвърлила око на този спрей и наистина имам нужда някой да сподели мнение  Praynig

За пръв път в живота ми краищата на косата са ми много сухи. Боядисвам само корените от няколко месеца насам, защото си направих кичури и косата ми е суха, без блясък, много се заплита. Взех си маска на Керестаз, но и това не помага. Слагам и олио на Кюн, без резултат.

Разчитам някоя от вас да сподели за бърз и траен начин за хидратиране и блясък  Hug

# 485
  • в 1001-та нощ
А какви продукти трябва да се слагат на косата когато се използва тази преса?  newsm78
Може ли това да бъде маска ,която по принцип си ползвам или балсам....или може ни има някакви специални за нея продукти? newsm78

маските, които ползваш  Peace - с нея ще проникват по-лесно  Peace

има и специализирани продукти  newsm78

Деси - тов ае лек спрей - лек финиш, лека хидратация - аз винаги ползвм и друго след него - примерно - арганов продукт, коприна ...той е като двуфазния на лакме - такъв тип  Peace

очаквах повече - т.е да е по-силен, но всъщност си е добре - ти какво очакваш от него?

vadjra - за да имаш блясък - трябва люспите на кутикулата да са затворени -  т.е лек финиш с ниско ph (двуфазния ан лакме)

за хидратиране - е добре да се започне от преди шампоана - с еластисайзер - например  Peace - после хидратиращи маски (не протеинови  Peace ), накрая - продукт за заключванена влагата в косъма (въпросния двуфазен - за блясъка и коприна  Peace)

и термозащита - разбира се, ако ползваш сешоар  Peace (преса и т.н.)

# 486
Алена, благодаря за отмяната!   Hug   Напоследък съм доста ангажирана и почти не ми остава време да пиша. 

Момичета, да, може да се ползва със наличен продукт, за да засилите ефекта му.   Peace  До сега съм я ползвала 3-4 пъти, като веднъж с маската Олео Релакс, останалите пъти с млечната маска на Милк шейк, която е с доста масла и определено се справя фантастично.   Hug

*dreamer*, пресата се ползва след измиване с шампоан. Изцежда се косата, за да не капе, маже се продукт, косата се разделя на сектори и всеки се минава с пресата. Общо взето това е.   Peace

Имам упътване на български. Само да намеря малко време, ще го снимам и ще го кача.   Hug

В Рибката са заредили арганово масло, запасих се.   Crazy

П.С.  Деси, хидра спрея не е нищо особено, по мое мнение. Изобщо не усещах ефект от него. За разплитане, съм много доволна от Л2 на Лакме - поръчах го без особени очаквания, но ми хареса.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 14:43 от Feeling

# 487
И на мен ми идва лек спрея, и Л2 също ми допада повече

Деси, хидратира много леко, но ако косата ти е прекалено суха може да не го усетиш. По-скоро за коса, която няма нужда от тежки кристали и кремове, които да я скапват, а така за блясък и по-лесно разресване.

И аз ще поръчвам вече такава преса, няма накъде

# 488
  • София
Благодаря Ви,  за бързите отговори !!!

В интерес на истината L2 на Lakme  е добър балсам без изплакване.... доволна съм!
А колкото до Лореалския Хидра рипер спрей ми беше просто  любопитен.

bouquet

# 489
Приличат си като действие и състав   bouquet

# 490
за няколко измивания спри маската на Уна и ползвай маската на Ева, ако си обърнала внимание на описанието - тя се ползва 20 мин, а не 2-3 минути, както пише на повечето други маски  Peace

като измиеш косата - излез на сухо, попий косата с кърпа и нанеси маската, когато косата е подсушена (но влажна, а не суха) - така маската не се разрежда с вода  Peace и не тече, прибери я и я покрий с фолио, найлонче....каквото ит е удобно; нагрей със сешоар - през найлончето - не да ти пари, просто да се затопли и постой, колкото можеш - до час и нещо  Peace през 20 мин можеш да  позатопляш  Peace

след това за финиш само коприна  Peace (не знам какво друго имаш извън изброените)

Така - примерно поредни 3 измивания (не в един ден, ами когато е време за миене)

бих ти препоръчала еластисайзер - като по-критична грижа  Peace и при възможност - напред във времето фиберсютик  Hug

предполагам я боядисваш newsm78

Благодаря за разясненията.  Hug

Значи моята коса няма нужда от протеини, така ли? А от масла ли? Защо ли си мислех точно обратното....  Rolling Eyes

Когато се чудех коя от сериите да взема /ш-н, маска и финиш/ между Янсей и Ева, реших да са и двете и да ги редувам, обаче точно тогава нямаше маската на Янсей и затова взех на Уна ... дали не сгреших...  newsm78 /на Янсей с масла ли е?/

А може ли да ползвам за финиш реконструктора и след това коприната или няма да има смисъл?

# 491
  • в 1001-та нощ
може по малко и от двете, но да не прекалиш

предполагам усещането за пресушаване ти е от прекаляване с протеини - затова спри временно - за да е успешна протеиновата терапия - иска добро хидратиране, което при теб явно е недостатъчно и ще наваксаш първо с хидратирането и после ще ползаш маската на уна умерено - като редуваш с маслена - примерно - 1 път уна, 3 пъти другата маска  Peace

маската на юнсей - коя точно  newsm78

# 492

маската на юнсей - коя точно  newsm78

Исках тази
Защо ли не си ги поръчах направо от тук...  newsm78

Всъщност взех и зеления ш-н и зеления реконструктор, нищо, че съм с боядисана коса  Rolling Eyes

# 493

маската на юнсей - коя точно  newsm78

Исках тази
Защо ли не си ги поръчах направо от тук...  newsm78

Всъщност взех и зеления ш-н и зеления реконструктор, нищо, че съм с боядисана коса  Rolling Eyes

Тази маска е точно за изтощена и увредена коса (ползвам я ) , но не намирам нищо общо с реконструктора ( в смисъл реконструктора не заменя маската като действие ).

Лично на мен много ми харесва комбинацията на маската + серума http://beautyshop.bg/product/165/yunsey-serum-za-vazstanovyavane-na-kosa-.html .

Щом ти втвърдява косата реконструктора , слагай след него нещо омекотяващо / кристали , серум .../ Peace

# 494
  • в 1001-та нощ
MayaAdi - продължавам да мисля, че проблемите идват от протеиновата терапия на Уна

На мен зелената маска не ми е втвърдявала косата, напротив  Hug

Ползвах я само с розовия реконструктор и ефектът беше "мека коса"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт