Професионални серии за коса - 20

• 47 994
  • 664
  •   1
Отговори
# 570
Agent Provocateur, аз съм на доста различно мнение, че циментът трябва да се понатрупа. Тогава обикновено си прекалил и косата е станала на усещане твърда, та някой път неприятна. Това натрупване не е нещо хубаво. Аз редувах Anti Usure с други продукти, не бих ползвала силно протеинови и циментови продукти постоянно, косата има нужда от всичко и гледам регулярно да го осигурявам, но тук визирам само моята си коса и може и да не съм права. За себе си съм открила този начин   bouquet

# 571
  • Пловдив
....Преди малко си намерих косъм с около 20 разклонения, нз дали е нормално.  Shocked

Rolling Eyes Rolling Eyes ooooh! безобразно ненормлно  newsm78 можеш да го дариш в музей за грижи за косата - и до него един след година  - безобразно хубав  Mr. Green Hug
Между другото гаджето ми днес каза, че никога не ме е виждал с толкова хубава коса, има напредък има, този с 20-те е останка, дано някога видя ефект и от форс вектор. При следваща поръчка от рибата ще взема и терапията.  Peace
Браво, това показва, че си на прав път Peace

# 572
  • Пловдив
Алена, имаш ли си блог? Ако не, не си ли се замисляла да си направиш? Отговаряш на толкова много въпроси за толкова различни коси..., че може да го правиш от твой си блог Hug. С това разбира се, не искам да кажа, че искам да те загубим във форума Hug, просто разсъждавам на глас.

# 573
  • в 1001-та нощ
не  Hug не ми е хрумвало даже - може би защото знам какво ще стане септември, като се върна на работа .... няма да имам време да си кажа малкото име - камо ли да чета и пиша  newsm78 но дано сложа нещата в правилния ред - за да е здравословно за мен и семейството ми и да имам време и за тук  Hug

блог - ми звучи много отговорно и ангажиращо  newsm78 тук някак ми е по-свободно и ангажиращо - ще вляза, ако мога  newsm78 ще отговоря, ако зная  newsm78

но е добра сламка за размисъл  Hug благодаря  Peace

да си призная - в последните години съм мислила за разкрасителен център - това е огромна инвестиция и всичко е било само тема - в главата ми ...за след време  newsm78 виж - там на живо бих консултирала - безплатно  Peace "очи в очи" .... но това едва ли ще се случи, така, че не го мисля много, но кой знае  :hug

neutralna_ - в лукфантастик имаше големите разфасовки с 40% отстъпка и ми пратиха и подарък - домашен парфюм на керастаз и няколко тестера - не видях на какво .....

ползвах и кода за 15% отстъпка - абе - легнаха ми под 50% от цената - взех бейн сатин 1 и 2, волюмактив и хрома рич и мисля да не се занимавма с шампоани в следващата 1 година  Joy hahaha

от въпроса ти - не разбрах какво точно искаш да си вземеш  newsm78 щях да те насоча към зелената серия  newsm78 виждам люлякова те е насочила към оранжевата - може би - защото вече имаш продукти от резистанс  newsm78

трябва да си направиш стратегия - от какви продукти имаш нужда и как ще ги ползваш и тогава да подбереш  Peace

киткат  Hug не се отказвай  Peace

# 574
  • Перник
Алена,идеята за центъра е прекрасна и искрено ти пожелавам един ден да се наредят така нещата,че да я осъществиш.... Peace - аз се записвам като редовна клиентка!!! Hug

Аз поръчах шампоан и лосион Лакме п-в косопад,Лумино контраст шампоан и гланц-спрея,зелената маска за обем за да я редувам с фиберсютика,коприната на Чи и лосиона за растеж на Фито....и също мисля,че ще се заредя за доста време напред,освен ако не "изнике" нещо новичко  Laughing
Ще споделям впечатленията си във времето  Peace

Слънчев ден пожелавам на всички   bouquet

# 575
Дааа a.l.e.n.a, наистина идеята за разкрасителен център е чудесна и съм сигурна, че би имала голям успех, защото теб те е грижа за състоянието на косите ни, за разлика от разни фризьори... и за да не е офф да споделя, че след последното боядисване (при което пак много ми се изсуши и заплете косата), си взех ето това балсамче - http://londessa.net/balsami?zenid=4f0d3adab4b8340c55c7788c005861d0 (второто, което е 12мл в пликчето). Много добре ми омекоти косата, придаде блясък, прическата се оформяше много лесно и хубаво заставаше, затова си взех още няколко опаковки, обаче след 3-4 ползвания вече го няма първоначалния ефект  newsm78

# 576
  • в 1001-та нощ
косата се е наситила Wink, нормално е  Hug трябва да го видя в офиц. сайт - каквое точно  newsm78 защото - всичко, което описа - предполага да е по-скоро силиконов продукт, с малко благинки, а силиконът действа добре на момента, но във времето - с натрупване - само това - не дава добри резултати  newsm78 не е терапия

т.е може да има малко витамини и протеини, но малко, колкото за етикет, защото - ако са повече - ще усетиш друг ефект  Peace

# 577
Feeling ти колко ампули форс вектор изхаби докато забележиш заздравяване?  newsm78
Алена, аз също ще ти стана клиентка.  Hug

# 578
Днес влязох в едно магазинче и имаше маски на UNA-три вида.Разфасовките бяха по 1кг. и това не ми хареса, но пък цената беше супер- 22лв.Интересува ме дали има някоя съфорумка доволна от тях като марка и по-точно от тази за изтощена коса с пшеничен зародиш

Аз преди време съм я ползвала, тази и друга май беше с олио от сусамови семки. Тази с пшеничния зародиш повече ми допадна. Но като цяло....макар да се водят професионални, повече бих ги определира като масова козметика. Слабички са, не бих ги сравнявала като действие с Лореал проф или Лакме. Преди да започна да ползвам проф.продукти ползвах главно Лореал масовите неща. От техните маски(червената за боядисвана коса, и жълтата за късаща се) ТЕ, повече ми допаднаха от УНА.
Благодаря ти  bouquetЩе я пропусна Peace

# 579
Люлякова,  Hug Сега ми "светна".
Не мога да определя от какво има повече нужда косата ми, заради това съм в размисъл. Може би наистина и от протеини, но и от омекотяващи продукти. Подлъгва ме това, че при мен протеиновите серии имат омекотяващ, а не втвърдяващ ефект. Права си, че всеки трябва да намери баланс. Благодаря още веднъж!  bouquet

# 580
Здравейте! Реших да отделя повече парички за косата и да си купя професионални продукти. Спряла съм се на Лореал проф., но не знам коя от всичките серии да взема  newsm78 Косата ми е средно дълга - водя я мазна, защото през ден е омазнена в корените, а по дължина и в краищата е по - скоро изтощена. Избягвам да я суша , но понякога се налага и ползвам преса поне 3-4 пъти в месеца. Коя серия бихте ми препоръчали?

# 581
  • София
Люлякова,  Hug Сега ми "светна".
Не мога да определя от какво има повече нужда косата ми, заради това съм в размисъл. Може би наистина и от протеини, но и от омекотяващи продукти. Подлъгва ме това, че при мен протеиновите серии имат омекотяващ, а не втвърдяващ ефект. Права си, че всеки трябва да намери баланс. Благодаря още веднъж!  bouquet

Тази маска на ЧИ и аз я имам предвид

А коя е протеиновата на Лакме?

# 582
  • в 1001-та нощ
deep care  Peace но има и масла  Peace не е като цимента  Hug

Анч newsm78 а от кои протеинови ти става така  newsm78 може би е и от другите продукти, които ползваш  newsm78

# 583
  • Перник
Може ли мнение за този продукт? http://hair-shop.info/Tecni.art-%D0%9B%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D … /flypage.tpl.html ?
Благодаря предварително  bouquet

# 584
Аз го имам този спрей (всъщност, лак за коса си е) - доста е лекичък, независимо, че фиксацията му е номер 3 (аз поне имам 3, а гледам, че показаният от теб също е този номер). Наистина стои естествено най-вече поради лекотата си, но лично аз съм по-доволна от други спрейове на Лореал - Infinium например - пак не бетонират, но някак са с повече ефект върху косата, правят прическата по-трайна. Самият факт, че показаният от теб спрей си стои така в шкафа ми, докато от други си купувам повторно, говори, че не е нещо особено.

От тази серия също така не харесах воала за блясък и муса за обем в корените - не видях никакъв ефект от тях.

Общи условия

Активация на акаунт