Професионални серии за коса - 20

• 48 295
  • 664
  •   1
Отговори
# 585
  • Перник
Аз го имам този спрей (всъщност, лак за коса си е) - доста е лекичък, независимо, че фиксацията му е номер 3 (аз поне имам 3, а гледам, че показаният от теб също е този номер). Наистина стои естествено най-вече поради лекотата си, но лично аз съм по-доволна от други спрейове на Лореал - Infinium например - пак не бетонират, но някак са с повече ефект върху косата, правят прическата по-трайна. Самият факт, че показаният от теб спрей си стои така в шкафа ми, докато от други си купувам повторно, говори, че не е нещо особено.

От тази серия също така не харесах воала за блясък и муса за обем в корените - не видях никакъв ефект от тях.
А какъв по-точно е ефекта му в/у косата?Предполагам се нанася на влажна коса...дали ще стане да се използва преди дифузер за леееко начупване или например да се намачка на влажна коса и да се остави така да изсъхне  newsm78

# 586
Ами там е работата, че Fix Flexible си е точно лак за коса - по-скоро се използва на суха коса като финално оформяне на прическата, както всеки лак. Разбира се, ти би могла да експериментираш, но това не е продукт, в инструкциите на който изрично да се казва, че може на влажна коса (има такива мусове за обем, пяни - при тях се препоръчва тъкмо на влажна). Този си действа приоритетно на суха коса, пръска се от разстояние към 35 см.

# 587
  • Перник
Ок,много ти благодаря за обяснението  Hug Peace

# 588
имам едно въпрос4е към Лулякова ,извинявам се ,4е не пиша името правилно но нямам втората буква на клавиатурата:)))Въпроса ми за реконструктора на 4и оранжевия дали е по-хубав от този на Редкен двуумя се между двата,но този Редкен го няма нещо в рибката ,може ли да направите сравнение моля Hug Hug

# 589
Redken Deep Fuel- две ампулки или тубички, как се водят точно не знам. Абсолютно никакво втвърдяване. Дори напротив. Косата ми става страшно мека.
От маската на Лакме Deep Care става абсолютно същото.
Ползвах и Лакме Repair маска за коса- много суха е след това и твърда.

# 590
Feeling ти колко ампули форс вектор изхаби докато забележиш заздравяване?  newsm78
Алена, аз също ще ти стана клиентка.  Hug

Ами, по спомен, около месец и половина правих терапията, по веднъж седмично, за да не се получи пренасищане. Значи около 6 ампули са ми трябвали.   newsm78   По една опаковка на терапия мазах, но наистина съм позабравила някои неща.   newsm78   Blush

# 591
Feeling ти колко ампули форс вектор изхаби докато забележиш заздравяване?  newsm78
Алена, аз също ще ти стана клиентка.  Hug

Ами, по спомен, около месец и половина правих терапията, по веднъж седмично, за да не се получи пренасищане. Значи около 6 ампули са ми трябвали.   newsm78   По една опаковка на терапия мазах, но наистина съм позабравила някои неща.   newsm78   Blush

Мерси  Peace

# 592
Описанията, които прави Анч, сякаш се отнасят и за моята коса. И аз обикновено не усещам втвърдяване от голяма част от протеиновите продукти. След немалка употреба на Kérastase Resistance, съчетана с Redken Deep Fuel, фризьорката ме пита защо косата ми е толкова мека, с какви масла съм я мазала.

И още нещо, за което Анч спомена - започнах да употребявам Termo Repair на суха коса непосредствено преди пресата - стои по-добре, не така утежнено.

Мисля да пробвам така и Ciment Thermique - може ефектът да е по-добър.

# 593
Още няколко момичета с тънък косъм споделиха, че протеина при тях също има омекотяващо действие.  newsm78
Наистина ми става мека косата, ама като казвам мека имам предвид, че дори след пресата косата си се извива, както си е решила.  ooooh!
Термо Рипеъра определено ми стана любим продукт на суха коса, преди преса. Бях решила да го хвърлям.  Whistling
Сега ми се ще да пробвам ампулка цимент на Керастаз.  Crazy

# 594
Определено обаче усещането за омекотеност (и съответно липсата на втвърдяващ ефект) идва и от пресата. Тя заглажда и омекотява косата. Без преса косата ми стои по-твърда, което не значи по-хубава.

# 595
  • в 1001-та нощ
Redken Deep Fuel- две ампулки или тубички, как се водят точно не знам. Абсолютно никакво втвърдяване. Дори напротив. Косата ми става страшно мека.
От маската на Лакме Deep Care става абсолютно същото.
Ползвах и Лакме Repair маска за коса- много суха е след това и твърда.

сега се замислям, че вероятно или не може да проникне в косъма или не може да се задържи в него  newsm78

въпросът ми беше и какво ползваш преди и след него (като шампоан, маска, финиш ...)  Hug

# 596
Определено обаче усещането за омекотеност (и съответно липсата на втвърдяващ ефект) идва и от пресата. Тя заглажда и омекотява косата. Без преса косата ми стои по-твърда, което не значи по-хубава.
Абсолютно съгласна!  Peace

Алена, шампоаните са ми различни- противокосопадни, ежедневни, не помня тогава точно кой съм ползвала. Като марки също са доса- Р.Ф, Seri, Lakme.
След протеина и с маска, и без маска съм пробвала. Ефектът е един и същи- мека коса. Задържа се до няколко измивания дори.  ooooh! С маска косата ми става още по- мека и избягвам да слагам такава, както и каквито и да е финиш продукти.
Иначе спрях да размишлявам защо така се получава. Факт е, че втвърдяване няма.
А и не смятам да си взимам цяла серия. Бих ползвала протеина профилактично, заздравяващо.

# 597
Момичета, това като термопротектор ли се води- http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=125_372&products_id=1765 , аз го взех, но не го ползвам защото оставям косата да изсъхне естествено, но като мине лятото без сешоар няма как и да питам дали ще ми защитава косата от него.

# 598
  • в 1001-та нощ
не

# 599

neutralna_ - в лукфантастик имаше големите разфасовки с 40% отстъпка и ми пратиха и подарък - домашен парфюм на керастаз и няколко тестера - не видях на какво .....

ползвах и кода за 15% отстъпка - абе - легнаха ми под 50% от цената - взех бейн сатин 1 и 2, волюмактив и хрома рич и мисля да не се занимавма с шампоани в следващата 1 година  Joy hahaha

от въпроса ти - не разбрах какво точно искаш да си вземеш  newsm78 щях да те насоча към зелената серия  newsm78 виждам люлякова те е насочила към оранжевата - може би - защото вече имаш продукти от резистанс  newsm78

трябва да си направиш стратегия - от какви продукти имаш нужда и как ще ги ползваш и тогава да подбереш  Peace

киткат  Hug не се отказвай  Peace

Честно да ви кажа, от това което имам от зелената серия Resistance substance constructive, не съм особено впечетлена ...
свързах се с представител на Илиада - фирмата вносител на лореал, цената на литър шампоан е около 80лв., на керастаз та ще мога да си взема всички продукти, които искам на доставни цени, но питах и за ампулите и те се продават по много броики в кутия, той също ме насочи към оранжевата серия, косата ми е бяло руса, не е много изтощена като цяло, но е доста суха на втория ден след къпане...

А да имате впечетление от това ?
http://www.lookfantastic.com/hair-care/oils/kerastase-elixir-ultime-125ml.html

Общи условия

Активация на акаунт