.И на нас ни предстои този петък да ни слагат тази ужасна ваксина.Ще бъда много благодарна ,ако майчетата които са се сблъсквали с тази ваксина и имат някакви наблюдения за реакции,да споделят.Защото нашето педи като я попитах ,се прави на обидена,
,а аз съм просто ужасена,и силно
се надявам да не ни създаде някакви проблеми.

и нямам никакъв режим и стил на хранене.вчера примерно ядох чаааак в 21.00 часа макарони с пиле и гъби добре изпържени и после задушени със сметана
Алекси пие и по време на хранене и преид и след...Абе водичка винаги има на разположение и си пие, когато иска. Не мисля, че това е грешно. Ние също пием вода като него 
Склонна съм да се съглася с нея.
Свекърва ми я измисли, а лекарката я потвърди, ама аз не видях нито описаните от тях мехурчета в устичката, нито да се храни трудно
Ще си остане загадка за мен. Важното е, че вече е добре и си бесува из вкъщи. Такива шуротии измисля и толкова бързо попива информацията, че ми пълни душата
Онзи ден съм клекнала и се храним в движение
Днес сутринта пък си хареса единия стол и експериментираше как може да го тътри по ламината, че даже си и бръмчеше детето
Абе въобще разбира почти всичко вече, а не са само заучени команди
Чудя се кое от дневните да подсиля за да не е гладен нощем.Защото ще му стане навик и няма отказване.

Препоръчани теми