На годинка става вече Юлското човече!

• 29 026
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
  Цветулка,радвам се,че сте по-добре!И браво на хомеопата ви!  Hug

pumbi ,как сте?  Rolling Eyes

# 646
AndyB да ти е жив и здрав рожденика! Да стане добър и справедлив човек, вечна гордост на мама!

cvetulka радвам се, че малкия е по-добре.

# 647
Ч.Р.Д. НА ФИЛИП! ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО! МНОГО ДА РАДВА МАМА ANDYB!   bouquet

# 648
прегледах отгоре-отгоре,че на последък хич нямам време изобщо за компютъра. честит празник на всички празнуващи тези дни! стискам палци на всички болни-разболяващи с еи почти излекувани скоро да са напълно здрави!

ние сме добре и смея да кажа,че май успяхме д аминем на само едно спане по обед и след това директно нощния сън,който е около 11-12 часа,но с мнооого кърмения:) писна ми момичета с това кърмене,но няма изгледи да с еотбиваме скоро. каквото сабя покаже ще е.Алето започна и да ми дърпа вече пазвата.до сега не го правеше,но от скоро явно е разбрал що е то моите увисляци хахахаах

аз реших каква количка ще си купя-макларън (техно или куест) ще е.още си търкалям аз старата,която е ужасно голяма и тежка,а сега детето като мина 10 кила не ме питайте колк ое тежка,а като я натоваря отдолу...абе минава 30 кила сигурно.направо ми взима цялата сила.та сега търся някоя изгодна оферта за макларън и ще купувам.

# 649
  • София
ЧРД на Филип! Весело и безгрижно детство! newsm38 И да са си партия с брат си в игрите.

cvetulka, добре че леко сте се разминали тоя път. Ние пък зимата имахме верижни настинки и вируси, въпреки че се кърмим. Може би по-леко се преборва вируса, ако сучат, а не че изобщо не може да ги хване. Сега се кърмим за психологически комфорт само, имам чувството. Но и това не е за пренебрегване. Психолози съветват да се кърми поне до годинка и 2 месеца. Аз точно тогава мисля да отбивам, макар че не ми тежи. Даже ми е приятно и ме гъделичка усещането, че само аз мога да му дам тази сигурност и близост.

Ангел проходи! Направи първите си самостоятелни 2-3 крачки преди няколко дни. На следващият ден - пак няколко крачки. През уикенда бяхме все на път и не съм го пускала да ходи. Днес ще го пробвам пак. Стига е пълзял! Станал е виртуоз в пълзенето.  Laughing Само дето вече си нямам бебе  Sad, а момченце. Ако можеше да порастват по-бавничко...   

# 650
  Maritka,дай малко снимки от идването ти в БГ?
  Сетих се,че много се чудеше за рокля за кръщенето.В България ли си я взе най-сетне?Покажи ни.  Simple Smile Hug

diman ,честито прохождане на Ангел!  Hug

Цитат
Психолози съветват да се кърми поне до годинка и 2 месеца.
   Защо до тази възраст?  Rolling Eyes

# 651
  • в 1001-та нощ
о, да  Party снимки снимки  Party Party Party

# 652
ами ползвам фейсбук,момичета и го направих точно с цел показване на снимки,че мнооого ми е трудно иначе.

селме,облякох една стара рокля,която всъщност не беше толкова стара,но просто не е купена специално за случая.бях оставила да си купя в бг,но накрая някакси изгубих стимул и реших да си облека старата,която предвидливо бях взела с мен.съвсем семпла права рокля в бежов цвят е.

# 653
А аз да се похваля, че откакто проходи Ванеса просто е друго дете! Разучава насам-натам, заиграва се сама, танцува си и вече дори се изправя сама без опора. От няколко дни започна и да слуша докато се вози в количката и аз вече съм най-щастливата майка на света!

# 654
Селма, Кости, Дунайка, Диман, благодаря ви за пожеланията, момичета!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито прохождане на Ангел!

Ние изкарахме празника в тесен семеен кръг на вилата, със скаричка и торта със странни цветове приготвена от мен! Wink Тези дни започвам и подготовката за РД на баткото, който е на 17-ти. Wink

# 655
  • Stavanger, Norway
Честито на всички, котио имаха празник тези дни   bouquet
diman , честито ви прохождане Simple Smile
Алекси вече се пуска доста смело вкъщи и за отрицателно време ми бяга от полезрението  Laughing Изправя се сам без опора и разбнира почти всичко, което му говоря, дори да е без визуален стимул. Направо си е като голямо дете  Heart Eyes
Кърмене - Маритке, не си само ти дето ти дърпат блузата  ooooh! Ама го прави само вечер и вкъщи  Mr. Green Ще изчакам до есента и ще предприемам мерки за отбиване, защото ми се натрупаха много неща за "ремонт" по мен. Имам възпаление на улнарния нерв и ми изтръпва ръката (и даже не  мога да извършвам същите действия с нея, както с другата), а вчера ми се счупи и един зъб, а не мога да си направя рентген, че да го излекува напълно и сега само ще закърпи положението, пък като го отбия ще гооправи както трябва  Crazy Явно организма ми е изтощен вече от бременността, кърменето, недоспиването и т.н.  Tired Обаче и аз като Диман кърмя за психологически комфорт - просто ми е приятно, че само аз мога да му дам това. И малко ме е страх да не изгубим връзката и да не се почувства отблъснат като го отбивам  Rolling Eyes

# 656
  Цветулка,защо не можеш да правиш рентген?Заради кърменето ли?

AndyB,направо "лъварник" си имаш вкъщи!  Laughing

Mermaid1,браво на малката Ванеса! Все така добре да се развива и да слуша мама!  Hug

# 657
Честито и на последните рожденици от темата ни (леко на патерици)  Heart Eyes

Момичета, аз има точно обратния проблем, Ради започва да се отбива и се съмнявам, че до 1-2 седмици съвсем ще откаже кърменето, усети че може да пие чай вместо кърма през нощта и сега не желае да суче особено. АМ въобще не поглежда, само кисело мляко яде яко, аз го давам с вечерята и през деня когато се сетя, преди сън започна упорито да отказва кърмене, а аз исках поне до 1г.6м. да си го кърмя. Слави беше същия, в момента в който вече можеше да ходи абсолютно самостоятелно и стабилно отказ кърменето, Ради забави малко с 1-2 месеца.

Всички болни дечица да се оправят бързо  Praynig  Hug

cvetulka бъди по уверена в това което правиш, не се поддавай на емоцията и съмненията. Алекси е едно прекрасно дете и има нужда от твоето внимание, но това не означава че трябва постояно да е с теб, когато си на рабаота е добре да си мислиш, че той е при добри хора и се чувства добре, вечер му давай цялото внимание и любов от които се нуждае, това ще се отрази много добре и на двама ви. Радвам се, че сте намерили вашия лекар  Peace

# 658
Честит рожден ден със закъснение(за което се извинявам)на Филип!Да ви е жив и здрав!
Болничките да оздравяват бързо.
Ние се връщаме от консултация:11,600кг(+700),81см(+4) Grinning Качва като новородено.Ама нищо-само да е здрав.Другия месец ще слагаме "страшната"ваксина.Имаше ли някаква реакция при някое детенце?
Още не се пуска да ходи сам.Прави разни неща,но само когато си иска.Аз като го карам си обръща главата и се прави,че не чува Crossing ArmsБърбори някакви негови неща,от които смислена дума е само тата.Иначе се заиграва повече сам.
Хубав ден на всички!

# 659
  • в 1001-та нощ
Калоян имаше малко обривче (1-2 дни) и беше малко кисел  (2-3 дни)  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт