На годинка става вече Юлското човече!

• 29 028
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте пак от нас,
и ние сме болнички, възпалено е лявото ушенце и малко гърлото, та така. За сефте ни е, дано му мине по -бързо, че и температура има 39 градуса.
Цветулка дано Алекси бързо се оправи.

# 631
  О,pumbi,  Sad И вие ли?
  Оздравявайте по-бързо!  Hug

# 632
  • Stavanger, Norway
pumbi дано се оправите бързо  Hug

# 633
Мерси момичета, дано бързичко да се оправят дребчовците. И дано да могат да спят тази нощ по-нормално, че снощи беше ужас.

# 634
cvetulka, pumbi Praynig Praynig Praynig
И Маринела е като че ли понастинала, но слава богу нищо сериозно. Нослето е запушено, малко е топла, трудно спи - може и зъбче да вади, знам ли newsm78

# 635
Kosty, то и при нас мисля, че тръгна от зъбките, ама нищо не се е показало още. Обаче съвпадения има достатъчно.

# 636
Честит рожденик на karinnna !Да й е жив и здрав порасналия Любослав!И двамата да имат безброй поводи за радост!

# 637
Karinnna, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ЛЮБОСЛАВ И ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВО ДЕТЕ.   bouquet

Дано бързо оздравяват болничките.

И аз изкарах летен вирус миналата седмица. Беше ужасно изживяване. Засега децата ми се държат, дано не прихванат и те.  Praynig

# 638
  • Stavanger, Norway
Честит рожден ден на Любослав  Hug Да е най-обичаното и щастливо дете на света   bouquet

Алекси е с Ангина херпес според педиатърката, която го погледна вчера. Малко ме съмнява диагнозата, защото каза: "Ти май имаш ангина херпес, а?" и то още преди да му беше отворила устичката да я види. А после така зверски му бръкна в гърлото, че той милия повърна  #2gunfire Убедила съм се, че има лекари, които са добри специалисти, но подхода им е  ooooh!

Добрата новина е, че се лекуваме без антибиотици и с възможно по-малко медикаменти (с хомеопатични ще се лекуваме). Сутринта смъкна Т и сега спинка спокойно. Отивам и аз да дремна, че почти не съм спала  Rolling Eyes

# 639
Благодаря за поздравите,момичета!Много сте мили!
Ето една виртуална почерпка от нас!

Ние сутринта направихме бебешко парти.Мина много добре.Сега малкия спинка и се готви за вечерно парти с роднини!
Болничките да оздравяват!

# 640
karinnna да ти е живо и здраво порасналото момче!
Много готина торта.

cvetulka как е положението при вас?

# 641
Честит първи рожден ден на Марина на siska_s и на Вяра на Ivka !Да растат прекрасни и умни момиченца!Много здраве и щастие за майките!

# 642
  Честит рожден ден на най-дългоочакваното юлче Филип!Нека има непоклатимо зраве,силен дух и расте заобиколен с много обич и светлина!Честито на грижовната и чаровната му майка AndyB!

# 643
  • Stavanger, Norway
Момичета ние сме по-добре вече Simple Smile Още на другия ден спря да вдига температура. Бях голяма скептичка към това хомеопатично лечение, но странното е, че се отразява на Алекси в пъти по-добре от стандартната медицина  newsm78 Направо не му личи, че е бил болен. Само с коремчето още има проблем, но и за него му изписа лекарства и се надявам и това да се оправи скоро  Simple Smile

# 644
  • Burgas
1. По колко пъти на ден спят юлските бебета? - Миленко спи два пъти през деня, преди обяд и в ранния следобед за около час и половина. Вечер заспива в 21 и спи до към 6,30-7h
2. Започнахте ли да давате и вечеря на юлчето? - Последното му хранене и мляко в леглото, непосредствено преди заспиване.  Преди това последно към 7 е хапнал плод
3. Давате ли мляко (кърма, АМ, кис.мляко) преди сън? Задължително.
4. Как давате храната на детето: пасирана, намачкана или на малки парчета? - Всичко се яде почти във вид за възрастен. Има 8 зъба неко ги използва.
5. Добавяте ли хляб или сухар към супите и готвените храни? - Не. Кофти ми е защото поливам навсякъде с по рядките супи, но не искам да му правя попара.

Нека болничките да се оправят и да им е за последно това лято. И ние се по доктори ходим - зимата не ходихме толкова много колкото ходим от както е започнало лятото. Сега имаме леко затишие и се моля да си остане така.

ХУБАВА СЕДМИЦА!!!

Общи условия

Активация на акаунт