Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 192 279
  • 458
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Ние последно преди 4г. бяхме в Джордаш. Ходихме 3 последователни години. Бяхме или в 12-то или 13-то бунгало. Много ни хареса. Може би още щяхме да ходим там ако не се прехвърлихме на ОИ почивка с задължителния басейн за малкия. Климатици сложиха на втората година и имаше климатици на доста от бунгалата. ТВ нямаше, което ни липсваше. Хладилника имаше какво да се желае, но работеше добре. Банята имаше нужда от леко освежаване. Мебелите бяха чисто нови и удобни. Морето се виждаше от терасата и си на една крачка от морето. Не знам дали се променило положението от тогава, но като изключим липсата на ТВ бунгалата и комплекса са разкошни.

# 196
Преди 4 години- 2008г. бяхме и ние за последно на Джордаш, бунгала с климатици нямаше тогава, освен фамилните къщи. Сега може и да има. А дано им се е откъснало от сърцето да се бръкнат малко за обновяване Mr. Green .

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 12:46 от enze

# 197
  • Русе
2009 по това време бяхме в Джордаш за последно от 1-во до 13-то където бяхме ние всичките имаха климатици, нашето беше и с ново обзавеждане, както казах по горе имах само една, две леки забележки.

# 198
  • Варна
rosska -  били сме по едно и също време в Белопал. Ние се върнахме вчера. Не беше лошо,понеже бяхме голяма компания - 14 души с децата. Дадоха ни няколко маси от заведението да можем да се храним всички заедно. Бунгалата не бяха идеално лоши,но все пак за тези пари бяха добри. Щом децата са доволни, а ние повечето заради тях ходим на почивка - значи всичко е  ОК.
Ами те децата със сигурност са се запознали. Вечерта стана голяма лудница играха до сред нощите:)) През деня и на плажа в морето пак бяха заедно:))) едното от децата каза, че тренира в черно море:))

# 199
Със семейството ми летувахме там ....12г. Децата вече са големи. Предимно в "морско око ", сега Емона или нещо подобно, СБХ, Панорамата, на квартира. След тази година вече се отказваме.Прекалено много се разочаровах. Мръсно море, камъни, мръсен плаж. Беше време, когато беше спокойно. Сега е тъпкано/и то началото на юли/.Пълно с цигани /не само събота и неделя и не само около клатещия се мостик/и селски тарикати с ATV-та и джипове по плажа. На всякъде ти предлагат само цаца и картофи. Месцето в кладницата е супер, но омръзва. Лошо обслужване.Центъра- работна площадка, мръсотия.Паркинг-3 лв. за да ти се пече и колата. Малко по-спокойно ми се видя при "Почивка", но...съм разочарована. Месните разчитат само на доходи от руснаците.Дори и алеята към плажа, която бяха почнали е тревясала. Рай и Джордаш повечето бунгала са залепени и ако съседите ти хъркат....ще спиш на плажа. И т.н.т. не искам да споря с никого, но мнението ми след толкова години се промени. За 10-15 лв. на легло мога да си почина и при по-добри условия.

# 200
  • До сърцето...
За Джордаш.
Бунгалата са са от соц-времето, сменили са дограмата, сложили са климатик, но са си стари и са зелепени един за друг наистина. До главите ни беше тоалетната на комшиите, няма да ви казвам ... В самото бунгало е много тясно. Ако не сте с претенции - става.
Ресторанта в комплекса - пълна скръб. Още първата вечер се отказахме. Чакахме 1 час да ни вземат поръчката, а после се оказа,че от три поръчки две са ни объркали, пържените картофки дойдоха студени (сигурно от обяд). Повече не стъпихме. Но под комплекса има една семейна кръчмичка - супер беше, много вкусно готвеха. Обедно меню за децата, супи, салати с домашен вкус, направо се накефих. Е, обслужването беше не първа класа, ама то си е кръчме. Само там сме яли и сме много доволни.
Иначе плажа не е пренаселен като за активния сезон. Около охранявания плаж, вляво и вдясно няма скалички и падна голямо къпане. Но на 200-300 метра от него (вляво от заведението, посока Камчия) има скалички в морето и за деца не става. По наше време нямаше АТВ-та по плажа, един джип мина и това беше. Но рибари - дал господ. Само въдици се виждаха.
Дойдохме на море с вълнички, после се успокои и стана като тепсия, последните дни пак имаше вълни.

# 201
  • Varna
rosska - това момче,което тренира в Черно море е племенника ми - казва се Ивелин.Имаше едно момиче и едно момче,които са брат и сестра,едно момче - Дейвид и още едно момче,което незная как се казва.Вие в кое бунгало бяхте?

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 01:19 от dori zheynova

# 202
  • Varna
Между другото бунгала Ахинора са супер!Въпреки че бяхме в бунгала Белопал,на тръгване за Варна решихме да минем да разгледаме бунгала Ахинора. От тази година има нови хора,които ги стопанисват - много мили и любезни.Повечето от бунгалата са ремонтирани и изглеждат супер отвътре.Има цифрова телевизия,интернет. Има общо помещение с микровълнова,с хладилник,фризер,печка - където може да си готвиш,включително и чинии и прибори на разположение.До това помещение има и друго с дървени маси и пейки,с голяма плазма,уредба - въобще място където можеш с кеф да седнеш да обядваш или вечеряш с приятели,и то със собственоръчно приготвени ястия. Живот и здраве - догодина сме там!!!

# 203
Здравейте и от мен.След 2 седмици ще ходим на море в бунгалата на СБХ.Някой може ли да сподели как е храната там и какви екстри има в бунгалата.В малко бунгало ще сме за двама.Благодаря.

# 204
Здарвейте, ,момичета!
Изчетох цялата тема, но е открих отзиви за вилно селище Райски кът: http://raiskikyt.com/reservation.htm . Имаме резервация за август с деца на 1,5 и 3 год. Бих се радвала да споделите впечатления.

# 205
Това Райски кът зад Джордаш ли е или се бъркам? Ако е това.....бунгалата са залепени. Най-редовно се будиш от хъркането на съседа или от ревовете на хлапито им. Чак такава близост не ме кефи. А за "Ахинора"/бивше "Морско око"/- ами аз пък не видях да е правен дори и козметичан ремонт. В бунгалата няма абсолютно нищо освен няколко натъпкани легла, покрити с кафяви войнишки обеяла. Нито хладилник, нито гардероб. Мирише на мухъл.И какво, всичко ще ми стои в общата кухня /която е изцяло закрита и вътре не се диша./. Прилича ми на комуна.И ако ми се допие безалохолно или детето ми иска кисело мляко, трябва да стана и да отида до общата кухня.А ако има някое по-лакомо съседско хлапе....дали да съм сигурна че манджата ми ще си стои....Това въобще не ми харесва.Преди, когато си имахме хладилник и си готвехме на печки /при Петя/ или в "битовия кът"/при Дора/беше по-гот.Единственото хубаво нещо което видях там е, че хората са много лъчезарни.

# 206
Значи Ахинора тотално отпада. Отровка, може да сме се срещали при Петя Simple Smile. Жалко, че така са го направили.

# 207
  • гр.Русе
 В събота се завърнахме от Шкорпиловци.Само едно ще ви кажа, че всички бунгала са едни и същи.Ние бяхме в Белопал.Вътре са поносимо мизерни за сметка на разкоша пред бунгалата.Там е рай, вечер си похаваме на беседката бяхме голяма компания, децата играят на площадката и никой не те занимава с нищо.Барчето е много евтино и има страхотна гледка към морето.
 Един ден се разходихме в съседните бази и да ви кажа навсякъде мирише на влага.Ходихме в Огоста там всичко е ново, ламинат, пвц дограма, леглата нови, банята не е бутната, но е чиста и като ти отворят вартата те лъхва миризмата на мухъл.Това се отнася и за Ахинора и доста на които не им запомних имената.Съжалявам, че не ми остана време да погледна на БТА, но всички в селото ги дават за пример.Пред бунгалата на Белопал най много ми хареса.
 Другото което много ме разочарова тази година е много мръсния плаж, имам чувството, че минали години не е било така.

# 208
Julliqna, така е, влагата е страшна. Вечерно време цигарите ми ставаха мокри много бързо навън. От там е и миризмата на мухъл.....Нали знаете по какво можете да познаете, че някой е от приморски град(село)- ако чукне първо солницата в масата, това на майтап де. Но не само там е така... Ще ми липсват богомолките, мраморните бръбмари, бръмбарите носорози и пр. на Шкорпиловци, които незнайно защо не снимах навремето, сега няма къде.....

# 209
  • Русе
Въпреки, че не почиваме на бунгала в Шкорпиловци, тази година успях да ги разгледам- почти всички. Лично аз, не бих си го причинила и то с две деца и то за тези цени, при условие ,че ние плащахме за цяла вила 50 лв. на вечер. Единственият плюс е близостта до плажа. Най впечатлена бях от бунгалата на БАБХ, но управителят ми обясни, че се дават само на служащи. Аз лично, бих избрала бунгала вдясно от моста, където се намират и така коментираните бунгала на БТА и то само при условие, че са на първа линия. Те са предпоследните бунгала преди Панорама. Не намерих особена разлика между двете бази. Дъбрава и Велди са прекалено далеч от плажа и доста навътрле в гората. Базата на СБХ изглежда прилично и е с пълен пансион 35 лв. на ден. Бунгала Райски кът са доста навътре във вилната зона- нови са, но са по стръмен черен път. Рай пък са толкова малки и пренаселени, че няма въздух и със сигерност чуваш похъркването на съседите. Добра оферта за почиващите предлага хотел Черноморец- 30 лв. на ден пълен пансион. Там ми се стори най- прилично, кухнята също.

Общи условия

Активация на акаунт