Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 192 155
  • 458
  •   1
Отговори
# 450
Началото на август сме там. Децата са едно на 10 и две на 4. Ако се налага на дивана, все ще се смести някой. Най-вероятно аз 😵‍💫. Да привлече ме че има кухня. Няма да готвя, но сутрин мога да намажа по една филия на дребните. Мога да сложа бирата в хладилника и да им направя таратор или салата.

Има ли заведения с готвени неща наоколо и как бяха като вкус и цена?

Ние не сме претенциозни. Смяната на чаршафите не ми е най-важна. Миналата година бяхме на спортен лагер с каката в горната част на Шкорпиловци. Можете да си представите лагер с около 300 деца. Но близначките бяха супер щастливи, защото всички играеха с тях, а аз най-накрая си починах, защото на плажа тичаха без да се качат на главата на някой.

# 451
Не съм опитвала заведенията, купувахме си месо, наденици и подобни от селото и печахме на скарата през ден. На Синева имало бистро. Джордаш уж имали и те ресторант в хотела.

И ние ще сме в началото на август, с две деца на 11 и 13, ако се засечем, може да ги запознаем (било то и през оградата 🙃)

# 452
И ние мислим да сме на скара. Поне на плажа може да играят. Голямата от сега мрънка,дано има деца....
Ако видите една крещяща майка с три момичета, аз съм!

# 453
Дъщеря ми тогава ще е почти на 12 (без някой друг ден), тя по-трудно се отпуска за разлика от сина ми. Той две лета подред успя да намери компания там. Всеки път имаше поне по 5-6 деца и обикаляха из комплекса, чак не можеш да им видиш очите. Виж с малките ще е по-трудно.

# 454
Давате ми голяма надежда. Знам че скоро няма да иска, голямата да ходи на такива места. И гледам максимално дълго да отлагам момента с шумните комплекси и многото хора.

# 455
Да дам отзиви за бунгала Джордаш в Шкорпиловци.Ние наехме семейно бунгало.То е голямо, има две спални, хол с разтегателен диван и малка кухничка с печка, хладилник и мивка, баня и тоалетна.
Не е лукс, но беше чисто, тихо и спокойно.
Всяко бунгало има и малка веранда с маса и столове.
Носите си всичко, като за бунгало, предполагам(за първи път ходим) от гъбата за миене на съдове до тоалетната хартия и чувалите за боклук.
Наоколо има заведения в който се приготвя храна за в къщи, има и закуски, а също така вечер риба, картофи и подобни. Много е удобно защото си оставяте телефона и те звънят когато поръчката ви е готова.
Плажа е пред вас буквално. Сутрин любимо ми беше да си направя кафе и да го пия в тишина докато децата спят и да гледам морето.
Има барбекюта разположени навсякъде из комплекса и спокойно можете да си изпечете каквото искате. За съжаление не уцелихме компания с деца на възрастта на нашите, но не мога да кажа че им е било скучно.
На нас ни хареса. Може би цената на бунгалото е леко висока, но да кажем че пак бихме я преглътнали само заради спокойствието и тишината там.

# 456
  • Sofia
Дъбрава - Шкорпиловци - според мен са много хубави, защото са двустайни, с тераса, хладилник, бойлер и баня. Не са луксозни. Но са в самата гора и не са на припек. Верно, плажът е далече и имате доста ходене пеш, ако не сте с кола или не смятате да я карате по баирите всеки ден, докато летувате.

# 457
Здравейте някой има ли актуална информация за бунгалата на БТА. Имат  ли климатик и има ли заведения за хранене наблизо?

# 458
Била съм на бунгало в Синева - 2020 г. Много ми хареса - тихо, спокойно, плажът е пред теб, но все пак заради дюните си има едно 100 м поне ходене до водата. Имаше бистро помня, с много вкусна цаца. Цената тогава беше 100 лв на бунгало - стори ми се скъпичко, но заради спокойствието ги преглътнах. Плажът е невероятен, една идея по-ветровит, и див и обширен - точно по мой вкус.

Общи условия

Активация на акаунт