Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 192 159
  • 458
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Може ли номера за бунгалата от 5 лева немога да ги намеря
Ако искаш евтини бунгала, звънни на Мечо ухо - 0894-636-166 и питай за старите бунгала с общ санитарен възел.
Друг вариант са бунгалата на Русенски университет отново с общ санитарен възел, но за там нямам телефон. Може да опиташ да звъннеш директно в университета за инфо - тел. +359 82 888 598;
Русенските бяха по 7-8 лева преди години, не вярвам някъде да има по 5 лева

# 436
Здравейте, имам питане за бунгалата на Българска Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ) има ли някой актуална информация,снимки,телефон и състояние благодаря предварително

# 437
Здравейте,какви са Ви впечатленията от почивна база Съни?Близо ли е до плажа?

# 438
Здравейте, търся си апартамент или стая близко до хубав плаж, на Шкорпиловци, някой ако може да предложи нещо подобно. Или кои от всичките бунгала там може да препоръчате?

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 21:40 от dete2

# 439
Може ли някой да ми даде актуална информация за бунгала"Синева"?

# 440
Може ли някой да ми даде актуална информация за бунгала"Синева"?

И аз ще се радвам на отзиви.
За балоните ми е интересно и условията ( баня, тоалет ) към тях .
Дали си заслужава пътуването .

# 441
Здравейте, да попитам освен бунгала Парк хотел Москва, има ли други в Шкорпиловци, които разполагат с кухненски бокс?

# 442
  • София
Здравейте, да повдигна темата и да попитам: Някой дали е успял да намери бунгало с кухненски бокс или поне обща кухня, където може да се приготви сутрешно кафе поне, близо до плажа? И разбира се да е чистичко и с прилични условия за обитаване и не на последно място нормални цени.

# 443
Здравейте, да повдигна темата и да попитам: Някой дали е успял да намери бунгало с кухненски бокс или поне обща кухня, където може да се приготви сутрешно кафе поне, близо до плажа? И разбира се да е чистичко и с прилични условия за обитаване и не на последно място нормални цени.

Бунгала Александър, ако приемате цена за 4 човека само нощувка х68лв. Близките заведения с доста високи цени. Ние бяхме в Панорама - вила двуетажна 7 човека за 150лв, но при спартански условия и нищо с онова което ни беше казано. Плажното заведение е с по-нормални цени от ресторанта към базата.

# 444
  • София

Бунгала Александър, ако приемате цена за 4 човека само нощувка х68лв. Близките заведения с доста високи цени. Ние бяхме в Панорама - вила двуетажна 7 човека за 150лв, но при спартански условия и нищо с онова което ни беше казано. Плажното заведение е с по-нормални цени от ресторанта към базата.

Благодаря, гледах Александър, но определено ми се иска да намерим с условия за приготвяне на храна. Спазвам хранителен режим след тежка операция и не бих рискувала с хранене в ресторант. А и сме само двама и трудно се намират двойни бунгала, хубавите отдавна са заети. Но аз продължавам търсенето Simple Smile

# 445
Не е писано от доста време, но да повдигна.Може би догодина ще сме на бунгала.Миналото лято бяхме на лагер с децата в Шкорпиловци и ни хареса спокойствието и огромния плаж на Шкорпиловци.Какво бихте препоръчали в северната част на курорта?

# 446
  • изгубена някъде
И на мен ще ми е интересно да чуя отзиви. Ние също сме за бунгала, че сме с кученце, един лаещ рошко Animal Dog

# 447
Отдавна не е писано....аз тия дни бая порових за бунгала, четох доста отзиви, за всички има и хубави и лоши коментари. Нагледах се на какви ли не снимки, някои си личи, че са доста посредствени, други пък малко лъжовни, но навсякъде има такива, не само в Шкорпиловци. Някои пък са далеч от плажа, а ми се иска да сме пеш, други не приемат домашни любимци, трети ми се сториха сгъчкани и т.н. Накрая се спрях на бунгала Огоста, добри отзиви, прилични снимки, дамата, с която говорих, беше доста мила и отзивчива, но се оказа, че вече не приемат кучета. Следователно тази база отпадна, но любезната дама ми препоръча Рай, Синева, Русалка и Чародейка. Всички са долу-горе на едно място. И пак наново....едните ми се сториха доста гъсто едно до друго, следващите пък без полянки, едните май не приемаха кучета повече от 4-5 кг, та накрая ми останаха само Синева. Там говорих с един господин, също доста любезен. Уговорих едно бунгало, което обаче е само с легла и баня, но понеже очаква потвърждение на една резервация, може и да успея да запазя от по-големите им бунгала, които имат и нещо като кухненски кът,  а и са на първа линия. Верно ще са малко на слънце, но пък имало и климатик. Та ще видим. Дано е като това, което се вижда на снимките.

Иначе мога да споделя за к-с Джордаш, мястото е хубаво, големи поляни, има сянка, има къде да играят деца, приемат кучета. Обаче според мен си заслужават само семейните им бунгала, другите не са много хубави, но за спане стават. Отделно от това ми се струва малко скъпа нощувката там на база това, което предлагат. Пък и да не говорим, че се плаща по 15 лв на ден за куче, докато например в Синева е 6 лв. Иначе четворните им бунгала май са на една цена, но поне на снимки тези ми изглеждат по-добре, но ще видим като идем. Някой междувременно ако има пресни отзиви от там (от последните 2-3 години да речем), ще съм благодарна.

Харесва ми да ми е широко и просторно, да съм навън, да е спокойно, да виждам морето докато си пия кафето, да е зелено, а не бетонирано. Малко диво, но все пак не мизерно. Шкорпиловци е подходящо такова място, стига да улучиш правилната база. Ама пък и за всичко явно си има хора/клиенти.

# 448
Ние резервирахме за Джордаш за семейните бунгала. С три деца сме и ни е много трудно да намерим нещо нормално. Искам спокойствие, място където децата да тичат и да не е човек върху човек. Ще се радвам да дадете после отзиви за бунгала Синева.

# 449
Според мен на Джордаш семейните бунгала са си добре, с три деца, може би някой ще трябва да спи на дивана, но и той си изглежда удобен, не съм го пробвала. Ние всъщност наемахме едно семейно и едно от другите. В семейното поне си имаш всичко, печка, котлон, голям хладилник. Имат и климатик, но по спомен в едното бунгало нещо не работеше, но и нямаше много нужда от него, поне по мое мнение, а аз не съм много топлолюбива. Не очаквай също, че някой ще чисти всеки ден и ще сменя чаршафите ежедневно, поне при нас не се случваше, може би на 3-4 дни. Аз много окъснях с определянето на датите тая година, иначе сигурно пак там щях да бъда. Макар и да ми идва малко скъпо, макар че реално погледнато ако са 3-4-5 човека всеки плащаш за себе си, не е много, може би. Кога ще сте там и колко са големи децата?

Общи условия

Активация на акаунт