Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 192 267
  • 458
  •   1
Отговори
# 225
  • Varna
plami - плажа е много близо,слизаш по едни стълбички и си на плажа.Към бунгалата има барче и магазинче - цените не са много високи, има и стол, но ние си готвихме сами. Иначе ни дадоха маси и столове от заведението да ги ползваме. Дадоха ни и барбекю. В сравнение с всички други бунгала тишината,спокойствието,сянката и прохладата са супер. Особено вечер ставаше доста хладно и приятно.Плажа е много спокоен - няма много хора и не е много мръсен.

# 226
А къде готвихте? Имат ли оборудвана кухня или трябва да си носите посудата?

# 227
  • Varna
Носихме си газов котлон и партигрил, въпреки че не дават да се ползват допълнителни ел.уреди. Готвихме си пред бунгалото - ние бяхме доста хора - около 15 човека с децата , и всеки носеше по нещо и така.....

# 228
  • гр.Русе
 За бунгала Белопал мога да кажа следното.Там е за семейства с деца, ние бяхме 11 човека с децата и си готвехме пред бунгалата, а чинийте си миехме на мивката която е отвън, тя е с чешмяна вода и става за пиене.Моя съвет е да си вземете каквото можете за еднократна употреба, защото не е много удобно за миене, мивката е доста плитка.В барчето цените са като в магазин LaughingДо колкото разбрах до миналата година са имали и стол с меню всеки си избира и си записва храна за следващия ден, но тази година няма.
 Лошото е, че осветлението навън е под час гасят го около дванайсет, ние сядахме в беседка, а иначе който си пренесе маси и столове от столовата няма проблем с тока.
 Плажа е близо и се ползва от бунгалата, спокоен е.Ние ходихме на стотина метра към моста, защото няма камъни в морето.Друго не се сещам.

# 229
  • София
Преотстъпвам карта с резервация от 27.08. до 01.09. вкл., ако някой от София проявява интерес нека ми пише на лични. Става въпрос за бунгалата на парк-хотела.

# 230
Моля, някой завърнал се да сподели впечатления от бунгалата на Панорама и Парк-хотел Москва,  че все още се колебаем.

# 231
Бунгала "Велди"-60лв. на бунгало.2 спални/отдалечени/,всекидневна,баня с тоалетна,веранда.
Има пряк път до плажа,малко е стръмно,особено след плаж е много изморително.
Бунгалата са стари от времето на соца.Без никакви подобрения.
Поне се намират в горичка и е прохладно.Може да се пали огън.
Според мен-мизерия,никога няма да отида отново.
Шкорпиловци не е това,което беше.

# 232
  • Варна
Каква е цената на бунгало БТА?

# 233
  • Русе
Здравейте,има ли някой завърнал се от Шкорпиловци,интересувам се от бунгалата на СБХ,че си взехме ваучери със закуска,обяд и вечеря.Далеко ли са от плажа,как е храната,бунгалата в какво състояние са?
Ако може да се включи някой с по прясна информация Simple Smile

# 234
  • Варна
Имам въпрос- къде се намират вили Ани ?Далече ли е от плажа?

# 235
  • Русе
http://goo.gl/maps/KzXfw
-ето тук са вили "Ани"

# 236
# 237
Здравейте!

За всички питащи, бунгалата на БТА и Панорама са в общ двор заедно. Бунгалата на БТА не се дават свободно и не се прави резервация, само за служители са, но  ако в последния момент някой се откаже може да се даде бунгалото. Малко по-големички са от другите, ние бяхме в Панорама и се паднахме в бунгало на първа линия със страхотен изглед към морето. Освен това има и няколко вилички под наем. Много сме доволни от цялата почивна станция. Разхождайки се видяхме и други бунгала , вкл тези на БАБХ. На стената на офиса им има ценоразпис за служители и за външни лица, така, че всеки може да почива там. Говорихме и с управителя и с едни почиващи, които не бяха служители. Имат стол с предварително записване от предния ден. Панорама имат битов ресторант в койро имаше за обяд всеки ден 3 вида супи и готвено. Цените на останалите неща по менюто бяха съвсем нормални. Механата е с изглед към морето и на терасата е много приятно. Лично аз отново бих отишла там на почивка.

# 238
  • Русе
Каква е цената на бунгало- питам за Панорама?

# 239
И мен ме интересува цената. Ние пътуваме в събота, спрели сме се на Шкорпиловци като дестинация. Надявам се има места. Никога не съм ходила там, дано ни хареса. И как да открием тези бунгала Панорама, има ли табелки?

Общи условия

Активация на акаунт