Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 192 228
  • 458
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Правя го от добро сърце, но трябва някой, дето има нещо между ушите да го чете  Mr. Green .........

Горките ние ,как ли оцеляваме в този ад???
Да вземем да се преселим на Бали...или Малдивите???????????????

# 136
  • Русе
Хора, най- добронамерено ви казвам, не ходете там...... В Курортен Комплекс Шкорпиловци(понеже Село Шкорпиловци по разбираеми причини е навътре в сушата) просто няма нищо хубаво, особено откакто махнаха кръчмето с лодките на плажа, то беше единственият "лъч светлина" там   Laughing .
Ако сте попадали все на хубаво време, добре, но при последните ветровити години се съмнявам.... Дори и в най- южните точки на Черноморието миналата година в разгара на сезона беше Ад при голямото вълнение.... Вярвайте ми, на Ахтопол и Синеморец над половината от Широчината на плажовете беше залята с вода, какво остава за "страховитото" Северно Черноморие..... Спирам, всеки сам си решава, що се паля толкова  Mr. Green ......Правя го от добро сърце, но трябва някой, дето има нещо между ушите да го чете  Mr. Green .........

Ами, след като не харесвате такъв тип почивка- не ходете там. За нас обаче, това е перфектната почивка. Плажът е невероятен- чист и широк. Вилата, в която отсядаме- чиста с голям двор и разкошно барбекю. Не се налага да правя забележки на децата за каквото и било, защото на никого не пречим. Тази година сме за трети път там и досега бурно море не сме виждали. Притеснява ме единствено строежът на големия комплекс зад централния плаж, имам чувството, че за последна година ще бъде спокойно там. А вие, госпожо, след като търсите цивилизация- какво търсите там? Виждам, че сте от София- нима не ви стига "Цивилизацията" на големия град?  Много се радвам, че Шкорпиловци не е напъэлплено от "софиянце" ,както се случи с Обзор и южните ни курорти, които през годината не са виждали кръчми и гледат да си наваксат през лятната отпуска.

# 137
  • изгубена някъде
Поздравления moni2102 страхотен отговор на госпожата. Докато и четях поста тъкмо се настройвах и аз за нещо подобно, но като прочетох твоя реших че това може би и е достатъчно
на въпросната дама. То аман от софиянци родени на село.
Искам да те питам в коя вила отсядате? Ние все още се чудим къде да отседнем.

# 138
  • Варна
 Всеки е наясно, че по Северното Черноморие морето е доста по- сурово и негостоприемно, така да се каже. Първите две години, в които сме били там морето беше като тепсия. При влизане морето е дълбоко до чатала, или дори до кръста на повечето места. Представете си какво става като има вълни. Но какви вълни? Вълните там са нещо страховито.....

Преди доста години ,може би 8-9 сме почивали в Шкорпиловци.Бяхме в семеен хотел в самото село.Останахме много доволни,но не мога да не се съглася с по-горе споделената информация.
Вярно е ,че плажната ивица е огромна, чисто,виждаха се делфини в морето.Имаше охраняема зона и спасители.
Аз съм висока около 170 см и когато влизах в морето водата ми беше до врата,след няколко крачки  ставаше плитко.Понеже тогава сина ни беше малък очите ми бяха втренчени само в него.Спомням си единия ден когато отидохме ,имаше черен флаг и вълните бяха огромни.Във Варна не съм виждала толкова разгневено море.Може би трябва да си голям смелчаг ,за да влезеш .
Истината е ,че човек трябва да е разумен във всяко нещо  и да бъде внимателен.

# 139
  • Русе
Поздравления moni2102 страхотен отговор на госпожата. Докато и четях поста тъкмо се настройвах и аз за нещо подобно, но като прочетох твоя реших че това може би и е достатъчно

Просто не издържах! Аман от българи, които след като отидат на почивка се убиват да се хвалят какво са изяли, какво са изпили, какъв бил инклузива /макар ,че точно това е най- некачествената почивка, откъм храна/.
На въпроса ти- ние почиваме във вила "Чайка", намира се във вилната зона след завоя на "Авеста". За съжаление собственикът вече я дава само на познати, които вече са отсядали. Това решение е взел миналата година, когато няколко почиващи са присвоили част от кухненския инвентар около барбекюто. А вие накъде сте се насочили? Има една виличка , която е на плажа до реката. Аз много я харесвам. Наши съграждани преди две години са отсядали там.

# 140
  • Русе
Това е добро, според мен http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=4678&page=0 … 0&subsubcat=0 и това, което ти препоръчах. Това е емблематичната снимка с къщичката край реката, която се влима м морето.

# 141
  • Русе
Това е добро, според мен http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=4678&page=0 … 0&subsubcat=0 и http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=2149&page=0 … 0&subsubcat=0 това, което ти препоръчах. Това е емблематичната снимка с къщичката край реката, която се влима м морето.

# 142
  • изгубена някъде
moni2102  и за двете няма места за другата седмица, а ние искаме от 12-ти да отидем. Какво имаш в предвид като казваш след завоя на Авеста? До Авеста са СБХ, ние миналата година бяхме на бунгалата на Авеста, но за съжаление тази година няма да работят.

# 143
  • Русе
moni2102  и за двете няма места за другата седмица, а ние искаме от 12-ти да отидем. Какво имаш в предвид като казваш след завоя на Авеста? До Авеста са СБХ, ние миналата година бяхме на бунгалата на Авеста, но за съжаление тази година няма да работят.

Вървиш още , подминаваш СБХ и стигаш един завой, на ъгъла на който има една вила с пясъчних. там до миналата година течаха строителни работи. Следва един парцел и след нова е нашата вила. Има хубава масивна ограда,поддържана градина,терасирана е на три нива. Прави впечатление барбекюто, което е най отгоре. Виж снимките от първия линк и може да се досетиш.

# 144
  • изгубена някъде
В интерес на истината не съм я виждала тази вила защото нататък така и не отидохме да се разходим. Два дни главата ме заболя да чета и разглеждам разни оферти не само за Шкорпиловци, вече минах и на вариант и други курорти по северното черноморие.

# 145

Просто не издържах! Аман от българи, които след като отидат на почивка се убиват да се хвалят какво са изяли, какво са изпили, какъв бил инклузива /макар ,че точно това е най- некачествената почивка, откъм храна/.

Да, нормално е кокошият мозък да реагира така, дори  не сте вденали, че подмятането за Лодките беше просто майтап, основното писание е преди това, не съм преувеличила нито дума Rolling Eyes . Разбрали сте всичко напълно погрешно. Аз ходя Само на бунгала откакто имаме дете, просто в хотелската стая детето ми няма къде да тича, наистина не сте разбрали основното, което казвам  Grinning ..
 Да, не сте попадали на лошо време, аз видях достатъчно удавници за има няма 5- 6 дни, знаех, че типично женската реакция, да не казвам друга дума,ще бъде такава. А, и да ви кажа, няма как да сте сигурни, че всички софианци са от село  Mr. Green , явно селският ви манталитет не ви позволява да приемете, че има и хора ОТ София  Mr. Green .

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 12:50 от enze

# 146
  • изгубена някъде
Да, нормално е кокошият мозък да реагира така, дори  не сте вденали, че подмятането за Лодките беше просто майтап, основното писание е преди това, не съм преувеличила нито дума Rolling Eyes . Разбрали сте всичко напълно погрешно. Аз ходя Само на бунгала откакто имаме дете, просто в хотелската стая детето ми няма къде да тича, наистина не сте разбрали основното, което казвам  Grinning ..
 Да, не сте попадали на лошо време, аз видях достатъчно удавници за има няма 5- 6 дни, знаех, че типично женската реакция, да не казвам друга дума,ще бъде такава. А, и да ви кажа, няма как да сте сигурни, че всички софианци са от село  Mr. Green , явно селският ви манталитет не ви позволява да приемете, че има и хора ОТ София  Mr. Green .

Че то от далеч ти личи от къде си бе мила. И хайде моля те престани, разбрахме имаш негативно отношение към Черно море. Добре. Но не очаквай всички да са съгласни с теб. Затова ако нямаш какво да кажеш конкретно по темата моля те напусни я.

# 147
Да, нормално е кокошият мозък да реагира така, дори  не сте вденали, че подмятането за Лодките беше просто майтап, основното писание е преди това, не съм преувеличила нито дума Rolling Eyes . Разбрали сте всичко напълно погрешно. Аз ходя Само на бунгала откакто имаме дете, просто в хотелската стая детето ми няма къде да тича, наистина не сте разбрали основното, което казвам  Grinning ..
 Да, не сте попадали на лошо време, аз видях достатъчно удавници за има няма 5- 6 дни, знаех, че типично женската реакция, да не казвам друга дума,ще бъде такава. А, и да ви кажа, няма как да сте сигурни, че всички софианци са от село  Mr. Green , явно селският ви манталитет не ви позволява да приемете, че има и хора ОТ София  Mr. Green .

Че то от далеч ти личи от къде си бе мила. И хайде моля те престани, разбрахме имаш негативно отношение към Черно море. Добре. Но не очаквай всички да са съгласни с теб. Затова ако нямаш какво да кажеш конкретно по темата моля те напусни я.
Много оригинално  Laughing ... Да, дотам ти стигат умствените умения, че направи този генерален извод, че имам негативно отношение към Черно море. Просто има много по- хубави места по Черноморието. Ей някой изказва малко по- различно мнение, нарушава ви "невероятния Мир" и нападате като орлици  Mr. Green . Много умно, значи аз да не очаквам някой да прояви разум и да се вслуша в думите ми, а аз според теб трябва да се съгласявам с твоето мнение например Mr. Green ... Умно Praynig . Пиша съвсем по темата, казвам истината  Sunglasses .
 Е, има и хора, които са достатъчно разумни, като Ани1,  Hug . Казала съм вече, и на мен ми се е струвало райско кътче навремето, но крие много опасности....
 Към хората, които проявяват неуместен сарказъм - в онази Лоша година синът ми беше на 3г. и категорично отказа да ходи на плажа... Ходехме на разходки по Камчия, той дори не искаше да се разхождаме покрай морето!. Хубавото е, че сега на 7г. спомените от удавниците са избледнели... Но си представям каква травма е било за него, както за всеки човек би било. Трудно се отпусна през следващите години да влиза в морето.

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 13:20 от enze

# 148
  • изгубена някъде
Явно с теб няма да се разберем. Ти си търсиш с кого да се караш. И да ти не пишеш по темата, темата е "Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци", а не "Доволни ли сте от плажа и морето в Шкорпиловци". Желая ти приятен ден.

# 149
Явно с теб няма да се разберем. Ти си търсиш с кого да се караш. И да ти не пишеш по темата, темата е "Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци", а не "Доволни ли сте от плажа и морето в Шкорпиловци". Желая ти приятен ден.
Там просто няма наистина Хубави бунгала  Sunglasses . И след като смяташ, че нещата не са свързани, твоя работа, аз ходя на морето най- вече заради самото море, е разбира се трябва да има и прилични условия, за това плащам все пак.
 Аз не се стремя да се разбирам с теб, защо си останала с такова впечатление  Wink .

Общи условия

Активация на акаунт