Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 193 025
  • 458
  •   1
Отговори
# 255
Някой бил ли е на тези бунгала http://www.raiskikyt.com/ На снимките изглежадат като, че са насред полето, и цени не видях в сайта?

# 256
И за още едни да питам- от 3-4 години не съм стъпвала на Шкорпиловци и изобщо не мога да се ориентирам. Изпратих запитване и до едни- Мечо ухо- ама нямам отговор.
http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=7072&page=0 … 0&subsubcat=0

# 257
Elysana тези бунгала от снимката са сравнително отдалечени от плажа. Иначе са новички, от вън изглеждат добре. Намират се по средата на пътя между селото и комплекса,ориентировъчно 20мин до плажа.
Бунгалата  "Мечо ухо" има 2 вида - стари с обща баня и тоалетна и нови със санит.възел всяко. Те са в гората над плажа, не повече от 5мин до морето:)

# 258
  • sofia
И ние се каним от години да отидем в Шкорпиловци Simple Smile
От всичко прочетено се ориентирах към Ахинора (заради готвенето) и Белопал. Малко мизерно ми се струват бунгалата, ама ще видим Simple Smile

# 259
  • гр.Русе
И ние се каним от години да отидем в Шкорпиловци Simple Smile
От всичко прочетено се ориентирах към Ахинора (заради готвенето) и Белопал. Малко мизерно ми се струват бунгалата, ама ще видим Simple Smile
Да не те подведа, но в Ахинора не съм чувала да се готви, намират се малко преди Белопал. Миналото лято бяхме в Белопал, и двете са еднакво мизерни  LaughingБях подготвена за мизерията, но не и за такава.Единственото хубаво там е, че е много спокойно за децата, за плажа се слиза по едни дървени стъпала, има барче с хубав изглед към морето и е евтино, вечер е страхотно за ракийка, но само в беседките и до там.Съжалявам за това което пиша, но не бих повторила.Не съм претенциозен човек и затова ходя по бунгала, но на тези и 2 лв. са им много.

# 260
Здравейте, тази година съм се ориентирала към почивка в Шкорпиловци. Никога не сме ходили там и ще съм благодарна ако някой даде отзиви за тези бунгала - http://pochivka.bg/o-15541-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B2%D1%86%D0%B8

Не знам тия но аз две години ходя на бунгалата на ТСУ МАДАРА ШУМЕН и съм много доволна, за тази година вече съм си направила резервация, ако искаш виж и тях

Благодаря за включването  bouquet! Може ли да ми кажеш тези бунгала на какво разстояние са от централния плаж? Разбрах, че само той е охраняем.
близо са
влезте в сайта им и разгледайте там има цени и тел  за контакти

близо ама на високо
след плаж тоя баир как се качва?

не е толкова страшен баира!!!!!!!!!!!

# 261
  • Варна
Вътре в гората над плажа , т.е. на сянка вижте ''бунгала СТАНЕВИ''

тел.:0888814483

# 262
Здравейте!
Въпроса ми е към тези, които скоро са били на бунгала в Шкорпиловци.
База "Огоста"? Май е далеч от централния плаж, но въпроса ми е, някой минавал ли е покрай нея и как е на пръв поглед? А ако има и такива, които са почивали там, ще се радвам да дадат отзиви?!
И за базата на ТСУ Мадара Шумен имам същото питане.
Благодаря предварително.

# 263
  • гр.Русе
 По напред в темата споменах, че миналото лято бяхме в Белопал.Малко след тях са бунгалата на Мадара и ходихме да ги разгледаме.Страхотни са, много спретнати и чисти бунгала са.Банята и тоалетната не са лукс, но са поддържани.

# 264
Здравейте!
Въпроса ми е към тези, които скоро са били на бунгала в Шкорпиловци.
База "Огоста"? Май е далеч от централния плаж, но въпроса ми е, някой минавал ли е покрай нея и как е на пръв поглед? А ако има и такива, които са почивали там, ще се радвам да дадат отзиви?!
И за базата на ТСУ Мадара Шумен имам същото питане.
Благодаря предварително.
Шуменските са супер за трета година съм си направила резервация там!!

# 265
Има един нов много хубав хотел Вени Види Вици в Шкорпа някой знае ли нещо??? Сайт, майт, фрайт??? Grinning

# 266
Здравейте, решихме това лято да почиваме в Шкорпиловци и бихме искали да отседнем в бунгало, в което да има кухненски бокс за да си готвим. Друго, по възожност бунгалата да са близо до централния плаж и да няма стълби за изкчаване, защото сме с две малки деца. Ще се радвам да споделите мнения Simple Smile

# 267
Здравейте, препоръчаха ми бунгала Мечо Ухо. Ако някой е отсядал там, нека изкаже мнение.

# 268
Може ли някои да ми препоръча бунгала за 4 члено семейство/2 деца/ около 50 лв. на вечер с телевизор и кухненски бокс за лято 2013?

Мисля, че Шкорпиловци вили Ани са за теб
https://www.facebook.com/shkorpilovci.vili.ani

# 269
  • София
Здравейте,
Някой бил ли е в бунгало 7А в Панорама? Simple Smile
Ще се радвам, ако споделите къде точно в базата се намира, вижда ли се морето, на сянка ли е, вътре  и пред бунгалото как е.
А ако имате снимки за споделяне - още по-добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт