Препоръчайте хубави бунгала на Шкорпиловци

• 193 020
  • 458
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Всеки, който попитате там ще ви каже къде са бунгалата. Иначе цените са различни. Зависи в какво бунгало сте. Има малки 2+1, не помня колко е то, май беше 35 лв. Ни бяхме в 3+1, това плюс 1 е допълнително легло, което се изважда от основното, струва 50 лв. Има и 4 ка, мисля, че бяха 70 лв. Има и вили на 2 етажа за 6 човека, те бяха 100 лв. Това бяха цените юли месец. Бунгалата са спретнати, всички имат тераси и са в гората. Баните бяха ремонтирани и нови. Обзавеждането не е ново, но не и от едно време. Има тв, хладилник, масички , столчета, всичко което му трябва на човек за една почивка.

# 242
Благодаря за информация, смело тръгваме натам и се надявам на хубаво време.

# 243
Здравейте на всички. Аз съм нов тук, но искам да споделя и аз къде съм бил.  Simple Smile От две години ходя в Шкорпиловци на бунгала " Велди" , там много ни харесва на цялото семейство, собствениците са много приятни и любезни хора, бунгалата са перфектни, а ето и малко информация http://pochivka.bg/o-6333-бунгало_велди

# 244
  • Сф
Здравейте на всички. Аз съм нов тук, но искам да споделя и аз къде съм бил.  Simple Smile От две години ходя в Шкорпиловци на бунгала " Велди" , там много ни харесва на цялото семейство, собствениците са много приятни и любезни хора, бунгалата са перфектни, а ето и малко информация http://pochivka.bg/o-6333-бунгало_велди
Страшно перфектно- мизерия.....

# 245
И аз да споделя. Пробвах, но мерси, явно бунгалото не е за мен.
Бяхме на бунгала Панорама. Не е кой знае какъв комфорт, 4-ма наблъскани в една стая, 2 от леглата са разделени с перде и се води отделна стая - да, да ама не. Бунгалото е двойно, тоест съседите ги чуваш все едно са до теб, стената е от гипсокартон. Другите 2 легла са от типа фотьойл, който се разпъва. Ужасно твърди са, из ръбихме се 6 дена. И са точно до хладилника, който ти бучи на главата докато спиш.
Ако не сте на първа линия, баира си е доста гаден, особено след плаж, докато долазим до бунгалото с багажа, изплезваш език. Обхват на телефоните нямаше, само глобул, но нет имаше. Ние бяхме в бунгало 6А, антената на нета е на бунгало 7. Колата няма къде да я паркираш, високи са бордюрите. Ние бяхме късметлии, бунгалото беше до алеята за коли, та не влачихме багаж. Детска площадка има, но тя е образно казано от моята младост - една изгнила пързалка и това е. Освен това е в началото на огражданията и няма ни пейка, ни чудо, поне да седна докато наблюдавам малката, как се опитва да се пребие. Бунгалото беше поносимо чисто, но освен хладилник и телевизор нищо друго няма. Като стане 6 часа и се разнася миризма на скара, всеки вади грил, скара и т.н. и се почва да се пече вечерята. Има заведение, но може би защото бяхме след 1.09 то работеше от 19 часа и имаше само скара. За да се яде нещо готвено, трябва бая да се ходи по крайбрежната алея.
Банята е миниатюрна, душа е буквално над тоалетната чиния. Бойлера обаче беше много як -имаше топла вода за 4-ма да си вземат бърз душ, след плаж. Е моя и на щерката не е много бърз.
Буболечки в бунгалото и на терасата нямаше, комари тоже, но като излезеш от бунгалото и те наобикалят едни дребни мушички, много досадно. Завират се в очите.
Сега за плажа:
Плажа е пред бунгалата. Минават се едни дюни и вола морето пред теб. Не е много далеч от оградата на бунгалата. Хубав е пясъка, не е много мръсно и достатъчно голям, да не се гъчкат хората един до друг. Ние обаче уцелихме кофти море. Вълни и то яки - 5 дена. Подровен беше брега и на една стъпка от прибоя дълбоко поне 1.40 см. После става по-плитко, но пък много каменни плочи. Като огромна мозайка, отиде ми педикюра с тия камъни, че и една вълна ме залепи за дъното - остъргах си колената. Децата не смееха да припарят в морето.
В общи линии реших, че този тип почивка не е за мен. Ние ходим на Крапец в къща. Там плажа е далече, но затова пък къщата има двор с басейн и детски кът. Има всякакъв вид посуда и пособия за готвене, сега се измъчих да изхранвам домочадието с един газов котлон на терасата, не си е работа това.
Снимки ще кача нататък.
А да и цената беше 38 лева за цялото бунгало, но това е извън сезона.

# 246
Може ли някои да ми препоръча бунгала за 4 члено семейство/2 деца/ около 50 лв. на вечер с телевизор и кухненски бокс за лято 2013?

# 247
  • На погрешната планета
Здравейте, тази година съм се ориентирала към почивка в Шкорпиловци. Никога не сме ходили там и ще съм благодарна ако някой даде отзиви за тези бунгала - http://pochivka.bg/o-15541-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B2%D1%86%D0%B8

# 248
Здравейте, тази година съм се ориентирала към почивка в Шкорпиловци. Никога не сме ходили там и ще съм благодарна ако някой даде отзиви за тези бунгала - http://pochivka.bg/o-15541-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B2%D1%86%D0%B8

Не знам тия но аз две години ходя на бунгалата на ТСУ МАДАРА ШУМЕН и съм много доволна, за тази година вече съм си направила резервация, ако искаш виж и тях

# 249
В бунгалата на Мадара има ли кабелна телевизия? В гората ли се намират? Това .и са цените обявени в сайта?

# 250
В бунгалата на Мадара има ли кабелна телевизия? В гората ли се намират? Това .и са цените обявени в сайта?
има или поне мин година имаше булсатком в гората са

# 251
Ние сме 4 членно семейство и се интересувам в стая по колко легла има?

# 252
  • На погрешната планета

Не знам тия но аз две години ходя на бунгалата на ТСУ МАДАРА ШУМЕН и съм много доволна, за тази година вече съм си направила резервация, ако искаш виж и тях

Благодаря за включването  bouquet! Може ли да ми кажеш тези бунгала на какво разстояние са от централния плаж? Разбрах, че само той е охраняем.

# 253

Благодаря за включването  bouquet! Може ли да ми кажеш тези бунгала на какво разстояние са от централния плаж? Разбрах, че само той е охраняем.
близо са
влезте в сайта им и разгледайте там има цени и тел  за контакти

# 254
  • изгубена някъде

Благодаря за включването  bouquet! Може ли да ми кажеш тези бунгала на какво разстояние са от централния плаж? Разбрах, че само той е охраняем.
близо са
влезте в сайта им и разгледайте там има цени и тел  за контакти

близо ама на високо
след плаж тоя баир как се качва?

Общи условия

Активация на акаунт