ЮЛИ 2007 !!!

• 27 993
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • Асеновград
Честит рожден ден на Никола  newsm59, много здраве и щастливо детство на порасналия чаровник !Весел празник , Марти !

# 436
  • София
МАрти да ти е жив и здрав   bouquet  bouquet  bouquet
В киното вчера така силно пуснали климатиците че сега съм със страхотно главоболие и обострен синузит.Мечо Пух не си заслужава парите Twisted Evil
Ками добре дошла

# 437
  • Асеновград
Защо , Иве ?Аз така съм се навила на Мечо Пух , а и Тедо много го иска , но той по принцип го харесва.

# 438
  • София
Честит рожден ден на Никола!

Давид на кино още не е ходил, а аз... не помня кога точно съм ходила за последен път, но със сигурност има поне 6 години от тогава. Може и повече да са...  Mr. Green

# 439
  • София
Били,сложен е филма,ако не бяха песничките щяха да си излезнат.А по принцип не го харесвам текста на книжкта и на филма.Майките с смяха,а децата на рисунките.
Ако ходите на кино си вземее жилетки и тн

# 440
Честит рожден ден на Никола!!!Да е все така весел и щастлив, много здраве и късмет му желая   bouquet HugМарти , весело посрещане на  празника Grinning
Днес мъжа ми има защита на дипломна работа , след малко тръгва натам ,стискайте палци  Hug
Иве добре че каза за Мечо Пух, мислех днес да водя Ева.Сега се позамислих............
Малчо крънка, ставам и после излизаме навън ,че се задават бури днес  Hug

# 441
  • sf
ЧРД на Никола! Да е жив и здрав!

децата са в Сандански, сутринта ги качихме на рейса, учуди ме цената на билетите, за тримата отиване и връщане им излиза 37лв- вижда ми се страшно малко  Thinking не че се оплаквам,де

Снощи ходихме в Борисовата градина с идеята да гледаме фолклорния фестивал ама Вико не беше на това мнение, издържа 5 мин седнал и драпаше за площадката и с пълно право, де  hahaha

Днес с Д мислим да ходим до НДК за галата, поне на спокойствие, ако не се извие някоя буря,де  Joy
Нещо и зъб ми се обажда, наболва ме, ще звъня днес на зъбарката, че ме е шубе да го оставя така, а в петък трябва да пътуваме

И последно, че се отплеснах- пуснах мухата на децата,че съм навита да им взема куче, що ли ми трябваше  #Crazy и Д е навит принципно, само дето каза, че повече от 20лв за кило кокали няма да даде, а то струва 800  Joy

айде бягам да поработя

# 442
Честит рожден ден на Никола! Весел празник Марти.  bouquet
donsita какво куче сте си харесали?

# 443
  • sf
Йоркширски териер  Mr. Green може и мини

# 444
 Hug
За "Мечо Пух" съм изцяло на мнението на Ива - и на мен нещо не ми хареса . Очаквах много повече.
Ина се забавлява, но тя си им е фенка. След филма бях подложена на кръстосан разпит "Къде е Слон Балон???, Болен ли е? Сърдит ли е на приятелите? Или е умрял?"  Tired
Някой да знае дали в Джъмбо има Малките понита? Това ми е поръчано за РД и се чудя дали да ходя до там или да пускам поръчка по нета newsm78
Честит празник на Никола   bouquet  bouquet

# 445
  • София
Веси има понита но точно какви незнам,купувала съм за подарък.
Вико хич не ти трябва куче,а пък тези породи са по зле и от бебе.Кекави са

# 446
Веси, и аз съм почти сигурна, че има  Peace

Мечо Пух е за по-големи според мен, ние четем оригиналния текст, гледам да съкращавам някои неща, той много пита, омръзва му бързо, абе не му е любимото четиво

Такова куче и аз бихси  взела (е до последно ще съм против каквото и да е домашно животно). Едни наши приятели имат едно йоркширче и още едно мини, но не му помня породата, по-пухкаво е, пишкат си на кучешки памперс вкъщи и зимата дори не ги извеждат. Това са кучета бижу, но са си женски аксесоар, на моите няма да им отива, за Вероника е идеално Simple Smile

благодаря за пожеланията, нещо сладичко от нас

Сутринта по моя заръка баба му и дядо му му носят едни кецове и някакви дрешки. Той ги разопакова, много ги хареса, мери, оглежда се и накрая пита "къде ми е подаръка"  Laughing та ходиха в Джъмбо за поредната пластмаса. Сега звъннах и на майка ми да мине да вземе и играчка, че и тя дрехи мислеше. А Мариса изрично казва, че иска за подарък дрехи, много са различни двата пола на тази възраст

Тази година ударих на камък да събера деца за РД, вече на повечето родителите работят, ДГ почиват и те са при баби или пък на море. Явно това е минуса на летния РД

# 447
  • София
С две ти деца става много по хубав РД.Минус за децата плюс за родителите Mr. Green
За първи път Ради изяви желание за пъзел Shocked купихме книжка с музика и пъзел,дано не е временно както другите му играчки.
Аз хич не обичам малки кучета пък и космати-миришат ако не се решат всеки ден и не се къпят по редовно на 2 седмици,а това с пишкането в къщи Sick това само руснаците могат да го измислят,по кинолжките изложби има такива,пускат ги на пътечки в къщи не ги извеждат но по естетични причини,защото са по 4000-5000 евро.
А каква е тази порода мини?

# 448
  • София
И аз ще вземам някакви понита май. Там-там, не знам на кои казвате малки, в комсед гледах едни съвсем малки пони и зайче с някакви дреболии, 11 лв. Има промоции две комплектчета на цената на едно. Кая такива дребни играчки много обича, понита също, и ще й взема за рд от дядо ми.

На мен ми се струва, че ще има около 15 деца на нашия рд, да видим де, като почнем да каним, ще се разбере.

# 449
Иве, те са като котки, само тоалетните им били различни. Не е мини породата, просто са малки самите кученца, направо миниатюрни, породата не помня как се казваше, но са много красиви. Е да трябват си къпане и ресане

Общи условия

Активация на акаунт