ЮЛИ 2007 !!!

• 27 991
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Е една играчка захвърлена по кучето или не,и отива........Виктор както е кротък ще се разхвърчат очи и черва Joy
Имам опит с кучета това е за голяма фръцла куче,не за деца.

# 451
  • Асеновград
То "Малкото Пони" е марката , има от съвсем малки пласмасови за по 10-20 лв до плюшени интерактивни за 60-80 лв.Ние купувахме скоро за подарък комплект от 2 малки с обувки , дрехи и гриви  Laughing за смяна за 20 и няколко лева беше.

# 452
аз затова казах, че на Вероника ще й отива, с Виктор ще са интересен тандем  smile3560

е това е другата неприятна страна на летния РД - можеш да планираш празнуване на открито и в последния момент да ти се наложи да търсиш закрито място. При зимния поне си знаеш, че няма вариант на открито

# 453
Честит рожден ден на Никола! Да е жив, здрав и щастлив!
Марти, Дели се радва на дрешки. Обича да пробва, съчетава си често сам дрехите и то доста успешно. На рождения си ден, колкото се е радвал на дрешки, толкова и на играчки.
Вчера нали бяхме на рожден ден на двор с аниматор, беше супер. Децата истински се забавляваха.
Моят племенник има английски боксер и Дели си играе с него. В такива моменти ми се иска домашен любимец. Сигурна съм, че това действа добре и възпитаващо, но изобщо не ми се занимава.

# 454
  • София
Как се скапа времето Twisted Evil сега и в къщи трябва да стоим Twisted Evil Twisted Evil
Бубе кучето за мен е задължение а не занимание Hug като още едно дете ни е.Разходки храна и тн,да не говорим колко е кекав,то не бяха бронхити хреми ooooh! ooooh! сега и него лекува М Grinning аз съм от хората които немогат да изоставят животно,взела съм го и ще си го гледам.
не се обръщам към теб,а споделям моето виждане за животните.

# 455
  • София,
Честит рожден ден на Никола! Марти Весел празник!     bouquet

Честит РД и на Айка! Много щастие здраве и сбъднати мечти!

# 456
и Ева се радва много на дрешки- роклички и полички  LaughingНа играчки също,но по малко.
Иве поръчвала ли си храна от тук:
http://www.mg-food.net/uslugi

# 457
  • Бургас
Честит ражден ден на Никола, да е здрав и усмихнат   bouquet

Казват че ако имаш йорки и може да се справиш с алергията си, защото космите им наподобявали човешкия и се изграждал имунитет. Не знам доколко е вярно това, ама и аз се замислих за йорки от както се сдобих с алергия. Пречи ми страха от това да не ме нападне  чуждо куче  ooooh!

# 458
  • sf
Шуши, ще си го носиш в кенгуру или чанта  Joy сега сериозно- ще си вземеш кучегон.

Пфу, това време ни провали разходката  Crossing Arms

Някой знае ли къде и как точно може да се обменят жълти монети за банкноти?

# 459
  • София
В банката,в магазин по малко във всички квартални.Ние сме обменяли всякакви и то много.
Това за козината за първи път го чувам и йоркитата.Има доста кучета със същия косъм.Аз не разхождам нашето защото все го нападат,наскоро мъж ми се беше борил с едно домашно,каза че ако го е водила жена/аз/нямало да се справи,каза че другото е яло шутове и пак не се отказало.Нашия е много добър и не се бие,но си имаме кучегон.Чанта не спасява,най много да ти откъсне някой пес ръка Laughing,вземете си риби Joy Joy

# 460
  • sf
А на домашното къде е бил стопанинът
Може би трябва пистолет да си купя  Joy
и аз го знам това за йоркитата, но не че лекуват, а не пречат на алергиите, но всичко си е и строго индивидуално, козината им била друга, нямали подкосъм и не си я сменяли като другите кучета, а и лекували депресии  Joy

# 461
  • Бургас
А на домашното къде е бил стопанинът
Ми къде му е... там е обаче така му изнася  ooooh!
Мен като ме нападна бременна... къде беше стопанина, на 5 метра ама си траеше.  #Crazy
Пистолет е добра идея, че и лесно се носи, не е като пушката  Joy

# 462
  • София
ДУ
Ще ви намеря нещо за йорките да си четете.
Стопанина била някаква бабка която неможела да го удържи и да го хване,а в такъв случай шутове и нищо друго,а да ви кажа че кучегона не действа на домашните така добре както на бездомните.
егати гадното време,само да не вали че ще изкукоригаме

# 463
  • Асеновград
Честит рожден ден на Вероничка  newsm59, да е все така чаровна и много , много здрава , много весели игри на нея и много спокойствие на мама !
Честит рожден ден на Мимко newsm59, много здраве и щастие !Весел празник , Мими !
Честит рожден ден на красавицата Ири newsm59 !

Чакам отзиви как е минал празника на Никола.
Иве , а вашето куче , не го ли дразни кучегона?
Нашето куче е немска овчарка , живее на двора при нашите , абсолютен мекишар , влиза у сестра ми да целува котката , ангелче.Обаче като излезе извън двора става нападателен и свиреп към другите кучета , предимно големи напада.Само баща ми го разхожда и то по горите да няма жива душа наоколо.

# 464
ЧРД на Ири, Вероничка и Мимко! Много здраве и безгрижно детство им желая Hug

РД мина добре, децата се забавляваха. Бяха десет деца, което май се оказа, че е оптималното за този детски клуб. Издразни ме, че имаше само една аниматорка и то май повече се задяваше с Бен тен, отколкото да гледа децата, като под деца разбирам предимно Валери. Един път го заварих да се пуска по пързалката сам, при положение, че въобще не е обезопасена отстрани и една грешна стъпка и е паднал. Втори път една приятелка го е хванала да се пуска надолу с главата, девойката на два метра, зяпа Бен тен. Десо пък го заварил в тоалетната да си бърка, абе въобще...Имах чувството, че им се дразни на децата, те нали са си по-шумнички на тази възраст. Следващият път щи имам изискване за аниматор. Бен тен пък беше един - ако не знаех, че е той, нямаше да се сетя, ама то по принцип образът не е свързан с много грим и костюми. Иначе децата си играха добре, Никола остана много доволен. В четвъртък или петък ще станат снимките и ще пусна във ФБ

Общи условия

Активация на акаунт