ЮЛИ 2007 !!!

• 27 990
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Честит Рожден ДЕН ,Вероника,Мимко и Ири!!!!!да сте живи и здрави.
Били това е с насочване-кучегона и винаги го дърпам зад мен а протягам ръка напред с кучегона.

# 466
  • София,
Много благодарим за милите пожелания  Hug
Честито на Ири и Мимко и от нас, да са живи и здрави и весело и щастливо детство.  nbirthday newsm67 nbirthday
Ето и нашата торта почерпете се за наше здраве

# 467
Честити 4 годинки на Вероника, Мимко и Ири  HugМного здраве и безгрижно детство   bouquet HugВесел празник!!!
Аз днес ходих до Джъмбо.Има много вариянти на тези малки понита( за който питаше,вече не помня) - 12.00лв, 15.00лв, 25.00лв и нагоре  PeaceКупих на Ева една русалка Барби, много красива.Вече се дразня на тези Барбита,наистина са добре изрисувани и наконтени и аз се зазяпвам ,пък за дете не ми се мисли.Най малко 100 пъти повтори и това ми харесва и го искам за РД  LaughingХаресах си и столче за банята , че Виктор още го къпя в мивката  Embarassed LaughingАма голяма работа ми свърши тази мивка, досега корито не съм пълнила Mr. Green
Марти смях се с вашата аниматорка  LaughingИ нашата Флора от Уинкс беше много зле ,но децата и се кефиха Heart Eyes
Бубе как върви захранването , малкият харесва ли твърдата храна???
И от нас една почерпка - Виктор днес прави 8 месеца  Heart Eyes

П.С Иве щях да звънна ама Виктор се разкрънка че му се спи и се прибрахме набързо Laughing

# 468
Честит Рожден Ден на Вероника, Мимко и Ири! Да са здрави и усмихнати! Весел празник!  bouquet

# 469
Флора героиня ли е? Нашият герой си беше супер,забавляваше ги, но патицата заспала, която си е на работа в клуба беше много зле. Отделно ми се стува, че преди имаше по две какички на РД, но може и да греша. Честито на Вики  Heart Eyes

# 470
  • Бургас
Честит рожден ден на Вероника, Мимко и Ири. Да растат здрави и безгрижни.   bouquet

Аз нещо не разбрах... аниматорката се е забляла по Бен тен  newsm78 Това аниматора ли е? И изобщо защо е отишла на работа  Whistling

# 471
  • USA
Честит рожден ден на Вероничка, Мимко и Ири! Много да са здрави, весели и игриви деца!  newsm59

Айка, честито и на теб! Много да си здрава и обичана и да ти се сбъднат мечтите!   bouquet

Ето ме и мен. Simple Smile Този уикенд се нагледах на невероятна природа. Не мога да повярвам, че 3 дена могат да са толкова наситени с приключения Simple Smile. Доволна съм много от Аризона, другият уикенд сме в Юта  Grinning. Чакам с нетърпение. Уикендите минават много бързо, а седмицата се влачи. Криси сега е на море с баба си и дядо си и се моля всичко да е добре там.  Praynig Много ми липсва, но като се виждаме по скайп ми изглежда, че се чувства добре и се радва на ваканцията. 

Ками, пиши повече. Беше ни домъчняло за теб.  Laughing

Марти, Никола нали беше щастлив на РД? Много смешно ми стана как аниматорката се заглеждала по Бен Тен, докато Валери е изучавал всичко наред.  Grinning

Криси не се радва на дрехи. Този път доста дрехи получи и сякаш не ги регистрира като подаръци. Аз самата не обичам да подарявам дрехи на деца, особено на момчета на тази възраст. За момиченцата харесвам, ако е нещо по-специално за самото дете.

# 472
Добър вечер!
Честит рожден ден на Вероника, Ири и Мимко  bouquet
Днес бях в мола цял ден. Юлиян беше добричък и успях да си почина и разнообразя. Дели пожела да остане при майка. Взех за Дели за детската анцунг и чорапи. Отсега купувам, септември да не ми дойде нанагорно.
Уикенда ще ходим на Беклемето. Избрах хотел и чакам с нетърпение.
Ками, Дели захрани малкия. Смешен е, но се справя човечето. Ял е само картоф, утре тиква.

# 473
  • София
Честит рожден ден на Вероничка, Ири и Мимко, много много да са здрави и щастливи!!!

Благодаря на всички за поздравите за РД Simple Smile

След бурята оня ден интернетът вкъщи е много зле, сега улових някакъв безжичен с лаптопа.

Реших днес за РД, ще бъде в заведението в парка. С аниматор, направи ми добро впечатление по телефона и от сайта, да видим. Само се чудя дали 1 или 1.5 часа да е анимацията, че ще имаме и доста двугодишни гости, които не знам колко ще се заинтересоват  Laughing Едва ли ще излезе много по-евтино отколкото в клуб, но предпочитам да пробвам да дам пари за аниматор, отколкото за наем на клуба.

Вики кога стана на 8 месеца  Shocked Кога родихте, кога захранихте, много бързо минава времето...

Днес упорито приспивах Кая, заспа в пет и нещо, едва я събудих в седем и половина и сега преди малко заспа пак.

# 474
Цитат
Аз нещо не разбрах... аниматорката се е забляла по Бен тен   Това аниматора ли е? И изобщо защо е отишла на работа
аха, в нашия клуб си има аниматори гледачи, които би трябвало да са двама на РД, тази година беше само една, може би защото са по-големи вече. Отделно можеш да си поръчаш герой, и на него му казвам аниматор. Тия гледачите аниматори не ги занимават, само ги наглеждат. Героят им измисля игри, прави смешки, рисува ги. Това е разликата. Важното е, че Валерката беше доволен, никой не му висеше над главата  Simple Smile

# 475
привет
Уинкс  Hug, нещо времето ми е малко напоследък и все тичам насам натам  LaughingА и малкият е станал един .............само мен иска , гледа ме с едно обожание, това с Еви го нямаше.Тя обичаше всички да я гушкат.Ако не съм в стаята Виктор се заиграва с друг, но влезна ли се ухилва до ушите и ако до 5 мин не съм му обърнала нужното внимание се започва едно сърдене, хвърля играчките, мрънка, пищи,ако и тогава не съм отишла при него започва да реве гръмогласно и с едни огромни сълзи Laughing Heart Eyes, много е смешен.
Еви пък снощи за сефте падна от кревата LaughingНа Добринище нещо й стана и започна много да се върти , сутрин обикновенно я намирахме перпендикулярно на леглото.И това въртене продължи и вкъщи, само очаквах кога ще чуя тупането й  Grinning
Бубе колко тежи Юли??Виктор последните 3 месеца наддава много по малко- 150-200 гр, не че съм му се притеснила много де.
Марти, Флора е героиня да, от тези Уинксчетата Laughing
Айка и на мен ми се струва че много бързо лети времето ,буквално не усещам как минават месеците ooooh!

# 476
  • Варна
Няколко пъти почвам и трия. ще ви спестя всички обяснения от моя страна. Влизам набързо само да ви кажа-  стиснете силно палци за Нелия, както и за мен. Сега повече от всякога имам нужда от вашата майчина молитба. PraynigНие сме в болница от седмица с много неприятна диагноза- автоимунно заболяване  ювенирен артрит.Почти всички изследвания излязоха остана само едно в петък-хемокултура. Молим се да влезем в този 1% вероятност да има бактерий в кръвта и всичко да мине с антибиотик- това е най- мекия вариант , но е само 1 %. Всичко стана много набързо- за часове-каза че е болят крачетата и вдигна Т. Заведох я на доктор/детски ревматолог/ и ни приеха в болница. Вече цяла седмица поддържа Т- изключиха всички болести, вкл. левкемия/слава на бога/. остана този артрит- за нищо нямам обяснения и още се боря с мисълта си, че моето малко здраво като биче до онзи ден дете изведнъж се оказа с артрит- тя дори антибиотик пие макс. един път в година и тича като кон.Много се чудим дали да не потърсим второ мнение в София- но Т не пада и не ни пускат от болницата- искат още в понеделник да започват лечение- гадно лечение.Господ ми прати една сила- всичко се случи точно един ден преди да се върне Милко.Сега сме всички заедно- което малко ни помага.Иначе нямаше да  мога да го преживея.Искам само да се молите за нас до края на седмицата- не ме питайте и не ми задавайте въпрос моля ви. Много ми е трудно да го напиша и обясня . Ще ви чета от болницата .И не искам нкой да плаче, моля ви.Помогнете ми с оптимзъм, а не със сълзи. Със здраве!

# 477
  • Sofia
BOOTY, много стиснати палци и мислено сме с вас!  Hug Всичко ще е наред с прекрасната Нелия, която моя Сашко като видя на снимка във Фейсбук каза - много е хубава, обичам я!  Hug

# 478
# 479
Вилма,стискам палци и се моля от цялото си сърце да преминете през това изпитание успешно и съм сигурна в това!Кураж!Ако имаш нужда от нещо съм насреща!Нищо не се знае в живота,какво ще ни поднесе и добро и лошо!Вярвам че ще се оправите!  Praynig  Praynig  Praynig Прегрътки!
Ние се върнахме преди малко,беше супер!
Честито на всички рожденици!

Общи условия

Активация на акаунт