Били това е с насочване-кучегона и винаги го дърпам зад мен а протягам ръка напред с кучегона.
Много здраве и безгрижно детство
Весел празник!!!
Купих на Ева една русалка Барби, много красива.Вече се дразня на тези Барбита,наистина са добре изрисувани и наконтени и аз се зазяпвам ,пък за дете не ми се мисли.Най малко 100 пъти повтори и това ми харесва и го искам за РД 

Този уикенд се нагледах на невероятна природа. Не мога да повярвам, че 3 дена могат да са толкова наситени с приключения
. Доволна съм много от Аризона, другият уикенд сме в Юта
. Чакам с нетърпение. Уикендите минават много бързо, а седмицата се влачи. Криси сега е на море с баба си и дядо си и се моля всичко да е добре там.
Много ми липсва, но като се виждаме по скайп ми изглежда, че се чувства добре и се радва на ваканцията. 

, нещо времето ми е малко напоследък и все тичам насам натам
, много е смешен.
Ние сме в болница от седмица с много неприятна диагноза- автоимунно заболяване ювенирен артрит.Почти всички изследвания излязоха остана само едно в петък-хемокултура. Молим се да влезем в този 1% вероятност да има бактерий в кръвта и всичко да мине с антибиотик- това е най- мекия вариант , но е само 1 %. Всичко стана много набързо- за часове-каза че е болят крачетата и вдигна Т. Заведох я на доктор/детски ревматолог/ и ни приеха в болница. Вече цяла седмица поддържа Т- изключиха всички болести, вкл. левкемия/слава на бога/. остана този артрит- за нищо нямам обяснения и още се боря с мисълта си, че моето малко здраво като биче до онзи ден дете изведнъж се оказа с артрит- тя дори антибиотик пие макс. един път в година и тича като кон.Много се чудим дали да не потърсим второ мнение в София- но Т не пада и не ни пускат от болницата- искат още в понеделник да започват лечение- гадно лечение.Господ ми прати една сила- всичко се случи точно един ден преди да се върне Милко.Сега сме всички заедно- което малко ни помага.Иначе нямаше да мога да го преживея.Искам само да се молите за нас до края на седмицата- не ме питайте и не ми задавайте въпрос моля ви. Много ми е трудно да го напиша и обясня . Ще ви чета от болницата .И не искам нкой да плаче, моля ви.Помогнете ми с оптимзъм, а не със сълзи. Със здраве!
Прегрътки!