Честит рожден на Макс на Деси,желая много здраве,радост,весели игри с добри приятели и мноого подаръци!Весел празник!

Спомням си че и Макс на Ника днес е рожденик да му е честито!

Ние снощи бяхме на Колите в Мола.Надина дойде с мене,бях измислила план как да я предам на баща й но тя разбира се предпочете да е с мене щото като чуе Мол и очите й светват,престрастена е.Дойде с надеждата да успее да ме измуфти с нещо,но не се наложи щото още на пуканките ми свършиха парите,че искаха чаши с кола,обаче тия кретени в Мола в тва меню с детските чаши сипват само газирана напитка.В Арена си сипват и сок,тия неискат.Две коли немога да изпия,а децата ми не пият газирано.Говорих с управителя,щял да предаде на шефовете и т.н с две думи нищо няма да направят,но съм възмутена.Те мойте не се интересуваха толкова от филма колко от това какво може да си купят,влязат ли в Мола изведнъж огладняват и ожадняват.В крайна сметка филма Надина по го схвана и аз отколкото момчетата,те си бръмчаха с количките и нещо се хилиха,едвам ги удържахме.Но отпред бяха изкарали една жълта кола реклама за трансформер и на нея много се радваха.

от сега ме тресе

видя рекламата на мечо пух и искаше на него 

До тогава - ако някой иска - може към Бургас да се замислите дали да не дойдете
(само ще ми кажете какво искате)
в джакузито.Мили спомени ще са....