ЮЛИ 2007 !!!

• 27 975
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!
Честит рожден на Макс на Деси,желая много здраве,радост,весели игри с добри приятели и мноого подаръци!Весел празник!  bouquet  newsm59
Спомням си че и Макс на Ника днес е рожденик да му е честито!   bouquet
Ние снощи бяхме на Колите в Мола.Надина дойде с мене,бях измислила план как да я предам на баща й но тя разбира се предпочете да е с мене щото като чуе Мол и очите й светват,престрастена е.Дойде с надеждата да успее да ме измуфти с нещо,но не се наложи щото още на пуканките ми свършиха парите,че искаха чаши с кола,обаче тия кретени в Мола в тва меню с детските чаши сипват само газирана напитка.В Арена си сипват и сок,тия неискат.Две коли немога да изпия,а децата ми не пият газирано.Говорих с управителя,щял да предаде на шефовете и т.н с две думи нищо няма да направят,но съм възмутена.Те мойте не се интересуваха толкова от филма колко от това какво може да си купят,влязат ли в Мола изведнъж огладняват и ожадняват.В крайна сметка филма Надина по го схвана и аз отколкото момчетата,те си бръмчаха с количките и нещо се хилиха,едвам ги удържахме.Но отпред бяха изкарали една жълта кола реклама за трансформер и на нея много се радваха.

# 61
  • sf
Да е жив и здрав Макс!   bouquet

Нелия на Вилма също има РД- да е жива и здрава!   bouquet

Вико още спи, ще го будя,че трябва да ходя на работа, точно днес се успа  ooooh!
Днес е последен ден и от утре ваканция  #Crazy от сега ме тресе  Joy

# 62
Добро утро.
Честит рожден ден на Макс .  bouquetМного радостни игри .
Зайо  Hug
Сега видях ,че и Нелия днес пораства .Да е жива и здрава малката хубавица на мама и тате .

# 63
  • На края на вселената!
Честито на рождениците! Да са здрави, обичани и щастливи!

# 64
  • София
Честит Рожден ден Макс!
Честит Рожден ден Нелия!
Яна на 3д ли ги заведе или на обикновенната?Много се чудя за този филм,поръчала съм да ми го качат и хич не ми се дават пари ако няма да седят,на Ради незнам дали ще му хареса newsm78 видя рекламата на мечо пух и искаше на него Whistling
Тази седмица ми излизат по 30 лв в занимялнята,обаче искат да ходят,мислих днес да не ги водя че сме на края на парите ама те искат ooooh!

# 65
Честито на сладката Нелия!Здраве,радост и весел празник с добри приятели!Честито Бооти!  newsm59   ura  Tada
Иве,не ги води според мен.Конфу Панда щеше да им е по-интересен дори.Мойте са ми дали заявка за Смърфовете вече,поне и аз ще го гледам с интерес че е от мойто детство.Не беше 3Д,Никола обича 3Д обаче другото момченце за първи път беше на кино и гледахме нормално,поне беше по ефтино и за тримата ми струваше 20лв. обаче на пуканките ако искат чаши с коли ще ти се вържат 12лв.,понеже няма сок за чашите и води като вземеш или сок поне 16лв,аз дадох 18лв. на пуканките и обща сметка 38лв.Това ако е нормално здраве му кажи,ама като съм с две,ако не бяха пуканките за друго щях да ги дам в Мола,и в киното 2 часа близо беше филма,изпиха 2 води,един сок и изядоха по едни големи пуканки,като невидели.
И аз бих ги оставила в клубче,но днес се оправи времето и ще сме навън.Използвам като е по-лошо времето да сме вътре някъде,щото ето вчера сутринта навън беше много шантаво времето и бяхме като полузаспали цял асутрин,на обед верно си и заспахме.Добре,че днес просветна.

# 66
  • София
Хич и не искам да ги водя на клуб,макар че правят декупажи учат английски,природа,рисуват.
Но двамата са нетърпими един с друг и аз се изнервям тотално крещя и тн.Днес са до 11ч защото после другите ще ги водят на плуване.Като ги взема ще сме на вън до към 12-,12,3.Няма никой в квартала,ама така бомба не е било никога.Моята дружка е в болница с малкото дете,другата е при родителите и,а тези с които играят децата нямам и идея `где са.
Имам ваучер за Добро ама няма да е тези дни защото серияла е на финала и искам да го догледам.
Има хубава оферта за кюстендил спа,много хубав хотел.

# 67
За кога е офертата,дай линк.Аз съм навита,защото е в град и ще можем и да се разходим из него.Ходила съм само веднъж в Кюстендил и нищо не си спомням,но знам че е хубав град имат и хубав парк.Може и да се засечем с някоя местна мама там.

# 68
  • София
http://www.lapni.bg/offer/460 предлагам го защото хотела е на 100% хубав.
но нека кажат и другите какво могат да отделят като пари.
Иначе Фея на чифлика е близко има закуска обяд и вечеря което е ок.Но нямат цени за август.Мога да тормозя моята тур.о за цени и отстъпки ако се навиете.Ако пък искате на друго,ок съгласна съм,само да има ословия за децата защото иначе ще ми е ад

# 69
  • Sofia
ЧРД на празнуващите  - Макс на Деси и Нелия на Вилма!   bouquet

Ако се навиете за началото на Септ. може да се вредя и аз с двете деца.  Peace До тогава - ако някой иска - може към Бургас да се замислите дали да не дойдете Simple Smile
А мога да говоря и с едни познати да пуснат оферта в един сайт да се купи по-евтинко  Wink (само ще ми кажете какво искате)

# 70
Честит рожден ден на Нелия и Макс. Много здраве и щастливо детство   bouquet  Hug

# 71
  • sf
Аз Вико още не съм го водила на кино, не знам дали ще седи. Ще пробвам с някой обикновен на първо време. Инак с Роки ходим, обаче нищо не купувам оттам за ядене, най-много някой Мкдоналсд. Ходя с една огромна чанта и си нося кола, сок, бонбони и т.н. няма да има пълня гушите,я  Joy

Офертата за КЮстендил е абсурдна- 2 нощи за 200лв , а и децата не ми се връзвам с романтичната атмосфера  Joy
Инак не говорим ли само майки с деца да бъдем? Аз съм за нач. на август. седмицата 1-7.

# 72
  • София
http://www.rilaborovets.com/borovets/5/%D0%9F%D0%B0%D0%BA%D0%B5% … clusive+Active/bg нещо което на мен ми се струва добре като се има в предвид че има ядене и е близко.
Вико аз за Кюстендил не теб а Дидо мислех да взема Joy Joy

# 73
  • sf
Aaaaaaaaaaaaaa ми що не каза- това е друго нещо  Joy

# 74
  • София
Ами ти бързаш и не четеш"Романтика вечеря....спа..."с теб как ще го направим.Освен да се напием наядем и да  Sick в джакузито.Мили спомени ще са.... Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт