ЮЛИ 2007 !!!

• 27 982
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ааааа... Хотел Рила е моята мечта... ама нема пари.

Давид от скука си "лакирал" всички нокти и голяма част от краката (на точки) с флумастер...  Crazy

# 76
  • София,
Честито на порасналите рожденичета днес - Макс и Нелия! Да са живи и здрави  и много щастливи! newsm67 newsm67  Gift  Gift

# 77
  • USA
Честит рожден ден на Нелия и Макс! Да са много здрави, щастливи и игриви деца!  Hug newsm59

Много ми е криво днес и всичко ме дразни. Искам почивка, ама някъде далече.  Crossing Arms

# 78
Честит рожден ден на Макс, Макс и Нелия! Щастливо детство им желая!
Честито на патеричка и на всички деца, които празнуваха до този момент! Гледах и снимките от празника на Вико - страхотни купони се вихрят на тази тераса! Чак ми иде следващия път да се метна на влака и да дойда и аз! Wink
Зайче - наистина невероятна промяна! newsm10 Пожелавам ти сега и нова хубава работа и да се оправят проблемите с ушичките на момичетата! Hug

При нас положението е следното - по препоръка на педи, Коцето е спрян от градина за да може да се бие МПР-то на малката. Днес й сложихме ваксината, обаче ми е ужасно свито, защото все пак Коце е бил вече контактен, ама моята педиатърка "не та не, това не е пряк контакт и няма страшно". Сега ще си е вкъщи още една седмица и чак тогава може да го пускам пак. Ама на мен ми се стопиха лагерите. Не бих казала, че са ми палави децата, ама си има изпълнения ежедневно и доста се уморих.  Crazy

Толкова от мен сега, когато мога ще се включа пак Laughing

# 79
Честит Рожден ден на Макс!
Честит Рожден ден на Нелия!
Честит рожден ден и на рождениците който съм пропуснала!
Да са здрави и много щастливи!  bouquet

# 80
  • sf
 #Crazy Аз пък сега се връщам от ИСУЛ  ooooh!
Водих следобяда Вико в Мола на Мкдоналдс, докато Д. и Роки тренират. Та возим се ние на единия ескалатор, отиваме на другия и Вико иска сам да се качи. Туй за слизане и аз с тъпия си акъл му пускам ръката да се качи сам, аз вече се спусакм надолу,а той остава горе и почва да пищи,че го е страх. Съответно аз почвам изкачване, ама нъцки, стълбите са бързи и като се пльоснах, ама истински се пльоснах, нацелих един остър ръб баж с коляното си.  #Crazy Един човек помогна на Вико,та се добрахме до спирката, дънките ми в кръв, вдигам крачола, рана, ама като каша, боли, ужас. Аз рева, той хълца до мене, картинка  ooooh! в тролея седях, боля ме ужасно, викам си ако е скупено, ватасахме я. ПОсле се освестих малко, походих, ама като се возих в колата до нас, едва слязох, сълзи ми течат, коляното се поду, поне кръвта не течеше силно. Д. като видя и вика, айде в ИСУЛ.  Rolling Eyes Слава богу, няма сучпено, направиха ми превръзка, няма да се шие, даже тетанус ми биха . За пореден път съм много доволна от там, и отношение и всичко, и даже няма и намек нещо да си плащаме.
Та така, да се смееш ли да плачеш ли, сега съм малко почивка. ТРябваше довечера да пътуваме заГЪрция,ама заради времето го отлагаме. Надявам се утре.

Иве, Д. каза,че има и вариант влак- автобус до Анталия, ама според мен е по-неудобно. ПО-добре да стиснете зъби и да изтърпите само автобуса, но до Кушадасъ да речем. Вие защо точно Анталия?

# 81
Леле Вики,добре че не е станало нещо по сериозно.Човек като се панира и прави какво ли не.С децата на моменти съм и аз все едно чафка ми е изпила мозъка.Аз имах приключение с Надина как падна върху един ескалатор,а на новата въртяща врата в мола на Стаболийски си заклещи крака,слава богу маратонката пострада само.Аз всеки ден се ядосвам защо носих Никола като той искаше да ходи като си счупих крака,защо преди това заспа в колата и трябваше да се приберем,да се откажем от Дивака,но като има да става нещо като зомби вървиш към него въпреки разумните варианти.
Иве,хареса ми офертата за Павел Баня дето ми прати.Аз сега взех да се притеснявам за рож. ден на Никола,Д. твърдо не ми дава на клуб дори неще да празнуваме за да сме дали парите за нещо по смислено.Е тва няма да стане но най-вероятно само ще поръчам торта и ще събера кварталните мами за по едно,няма да има възможност за друго,още го мисля.

# 82
  • Варна
Добър вечер!
Почти на края на днешния ден се почерпете за здравето на Нелия и майка ми.  party023 Wine Glass
  smile3510. Благодаря ви много за пожеланията.  bouquetМного, ама много отдавна не съм чела и много ми липсвате.  Heart Eyes Обаче вече съм гроги и ми треперят краката  Mr. GreenНадявам се много скоро да ми остане време да попрочета и да включа.
Честито на всички рожденици от изминалите дни.  bouquet Пожелавам им да са весели и здрави и много да ви радват!

# 83
Вики,надявам се да си добре Hug
а защо заради времето, ние днес се прибрахме от Тасос и времето е разкошно,няма нищо общо с България.
Бути, честит рожден ден и на майка ти!  bouquet

# 84
Утре тръгваме за Несебър. Супер доволна съм . Изпадна ни готина оферта, във вторник се връщаме.
Иве, аз финала няма да мога да гледам.
Тази веч1ер бях на театър на Ножица трепач- е, унрях от смях.
До скоро, ще гледам да се включвам.

# 85
  • sf
Хей, къде сте всички, да не посрещате Джулая ?  Mr. Green
Ние се отказахме от къмпинга, не смея да тръгна с тоя крак. Не мога въобще да го сгъна  ooooh! привечер ще махна бинта да видя раната, доктора каза,че мога и сама да сменям превръзката, ама аз мисля да сложа само лепенка. Много ми е вкиснато, снощи все пак решихме да тръгнем,ама през нощта се разколебах, а така се бях настроила за море  Rolling Eyes тая година толкова травматологично ни върви,че ...  ooooh!

# 86
  • София
Вико водата от морето ще ти помогне,сложи календула,послушай ме.
Бубе Дели днес ли има ИД?аз мисля че Да

# 87
  • sf
От водата не ме е страх,ама не мога да изкарам 6-7 часа в колата, няма как да сгъна коляното. А и с тоя багаж дето трябва да се мъкня, не ми се мисли за мъжо. Друг път ще идем.
Днес туй време ми е добро дошло, няма да обикаляме по парковете, ще ги водя после малко на лЮлките до нас и туй ще е . За уикенда ще видим.
Исках да ходим до Правец да гледаме състезание по триатлон, че Роки я искат , та да видим дали ще й хареса, ама мъжо нещо се дърпа. А и времето май го дават колебливо.

За каква оферта в Павел баня стана въпрос, нещо съм изпуснала.

Яна, и аз не бих си дала парите за клуб. Ако имате подходяща площадка при вас, носиш кола, сок и гризини, по някое време сваляш тортата и готово. Всичко в пластмасови чаши и чинии, минаваш с чувала и си готова.  Peace

# 88
  • Sofia
Иве, абе ти ли беше ходила на PowerPlate? Че има една интересна оферта и се чудя дали има смисъл   Thinking

# 89
  • София
Да искре,трябват ти 2 пъти в седмица плюс 2 пъти пътечка.

Общи условия

Активация на акаунт