ЮЛИ 2007 !!!

• 27 957
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Иве, аз бях запазила за Беклемето, то е над Троян, но не спахме, защото Юли се разболя. Хотелът се казва Беклемето. Това за Златната рибка ми го е казвал местен човек от Сз.

# 676
  • Бургас
Да, сигурна съм. А новите хотели се включват във вече съществуващата канализация, никой не им изгражда нова, специално за тях  Whistling
Навремето Златна рибка беше доста далече от самия град, там беше гора. Не случайно на входа на Созопол, където висят катаджиите с радара  Wink  се строи пречиствателната станция, защото там е заустена. Всъщност строежа е замразен, поради раздуване на бюджета му  Whistling
Един ден и Созопол ще стане нещо като Слънчев бряг от страна на проблеми, защото непрекъснато се строят нови хотели, а не се влагат средства в инфраструктурата  Peace Ама то почти няма курорт с пречиствателна станция.  ooooh!

Това  беше за добро утро, не можах да спя, от три часа съм будна, обаче някои хора много ритат  Joy

# 677
  • София
ДУ
Шуши а кои комплекси имат пречиствателни станции,по точно кукорти?Албена....?
Уф бях им обещала да ходят на плуване от клуба,ама с този вятър несмея и имаше рев Confused

# 678
ужас, какво излиза, да не ходя на Блу ориндж Shocked 2008 един местен ни беше казал, че на юг от Бургас само Царево е с пречиствателна станция, но не знам дали не е градска легенда. Подтиснах се сега...а иначе там морето не дава вид да е такова. Примерно в Равда водата беше ужасна, един тинест слой попясъка и от време на време се появяваше някаква пяна. В Златните също съм го виждала това...Гърция ще ни излезе двойна...ох

# 679
  • София
Марти по добре Гърция,има и добри ласт минит и за Туция,ще ти излезе в пъти по ефтино от Гръцкия ОИ

# 680
добро утро
Тъкмо и аз щях да пиша че плажа и водата на Рибката е страхотен.Била съм всичките летни месеци и водата е все чиста и кристална ThinkingНо щом Шуши казва явно е така  Rolling Eyes, тъпо..............
На Ева и се ядяха палачинки, направих й ,тя изяде 2 ,а майка й 7 ShockedГони ме някакъв глад Laughing
Иве те няма ли да ги изшушат???И аз се замислям какво да правим днес ThinkingТова рязко минаване на по ниски Т ме дразни, определено може да се разболее човек така.

# 681
  • София
НА този плаж обаче водата наистина е мн ого чиста, може би зависи как вървят теченията и накъде отнасят мръсотията.

М/у другото оняден като гледах сайта на морското конче точно от това се впечатлих - там пише, че имат собствена станция и в залива не се изливат отпадни води.

# 682
  • София
Ками сушат ги и с шапки са,какичката ми се обади че са отменили плуването и ги заведох със скороста на светлината,едно омиченце беше проточило сополи  ooooh! просто нямаше как да ги върна в къщи,те влетяха със замах.Ще взема вит С,обясних ми да седят далече от нея,но като са в затворено помещение ooooh!

# 683
  • sf
ДД
Баща ми се обади, че Вико е с температура и сега ми е яко притеснено, засега остават там, но дано нямат проблеми`

За Гърция вчера слушах, че ще си вдигат цените, защото ще се увеличават местните данъци и такси`
Ама ние по принцип не сме фенове на гръцките ОИ`

Кирова, пристигна ли? Нищо не казахте за дневно кафе  Rolling Eyes

# 684
  • София
Вико кои сати снимките от Турското море?Бързо да му минава на Вико Hug

# 685
Иве, пратих ти ЛС

Иска ми се в Т-я,но не ми стиска. Оправдавам се с Валери, че е малък още. Няма да забравя един полет с нашите и сестра ми как рева от болка в ухото, целият самолет вдигнахме. Като му казах на Десо това, което каза Шуши, лошо му стана. Май ще се насочим към Гя, по-добре за по-малко време, но да ни е хубаво като се къпем. Говорих с моята туропературка и тя каза, че по принцип от БлуО взимали проби на водата всяка седмица, това им изисквал договора с немския туроператор и досега не е чула за проблем, ама знае ли се. Нашето море си е една голяма тоалетна. И да има пречиствателна станция на единия плаж, няма ли на съседния, все едно няма никъде. Като донесе гадостите едно течение и става мазаница. За дюни например съм чувала, че теченията са много неблагоприятни, носят всякакви мърсотии отвсякъде

Вики, бързо да се оправя Вико  Hug Аз разбрах, че само ДДс-то скача, вярно двойно, но пък досега е било много ниско, сега се изравнява с българското почти. Ако е само това няма да се отрази кой знае колко (особено ако тур. услуги са им освободени от ДДС), но ако и други данъци скачат...ами да си намалят печалбата...сега съм си харесала хотел на Тасос, плажът е син флаг, чакам да ми пратят и още оферти. Много ми хареса Тасос, хотелът, в който бяхме през май също, но ми се иска да разнообразим

# 686
  • sf
Иве, ето от 2010 https://picasaweb.google.com/donsyy/TURKEY2010

ето и от 2009 https://picasaweb.google.com/donsyy/Turkey2009

ама са почти еднакви, защото все на едно и също място сме били  Joy

бях на зъболекар, не го бях закъсвала така, сега половината глава ме боли  Rolling Eyes

# 687
Марти, би ли ми казала в кой хотел на Тасос бяхте и горе долу какви са цените?

# 688
Вики ще пътуваме довечера утре сутрин ще пристигнем ,като разбера брат ми какво е измислил като ходене ще пиша .

# 689
Бубе, бяхме в този, а сега съм си харесала този, цените са по-надолу, ще ги видиш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт