ЮЛИ 2007 !!!

• 27 962
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Цанкова, добре дошла

Много обичам морето, ходенето на планина през лятото за мен е загуба на отпуска и пари, но заради децата съм за. Тази седмица ще се реши дали ще ходим септември на море, стискайте ми палци Laughing за сега съм се спряла на Блу ориндж, този до лагуна. Храната миналата година беше ок, не много разнообразно, но вкусно, а понеже познавам доставчика на храна, знам, че не избират от най-евтините храни, както е на повечето места, където съм била. Тази година беше още по-добре, направо си облизвах пръстите

отивам да гладя, после ще гледам снимки Heart Eyes

# 661
Привет Simple Smile
Завърнахме се от морето в неделя,тооолкова хубаво и спокойно ми бе6е, е върнахме се със сополи,но то и тук може да се хванат.
Сигурно от другта седмица 6те тръгва на градина и се оказа,4е педито не може д ами даде направление за изследвания.Дайте съвет за евтина лаборатория  Praynig /нали само чревни се правеха,ако не е бил 2 месеца  newsm78/. Вторник е ,а колко работ аимам ..

# 662
  • Асеновград
Да , Буболече , само чревни.
Тедо е на реката с дядо му , за пръв път отива , малко ми е притеснено дали дядо му ще се справи.
Ние като деца , а и като по-големи много ходихме , после стана мръсно.

# 663
  • София
Били при вас някакво хотелче с басейн?

# 664
  • София
Аз Блу Ориндж го обмислям за няколко дни следващата седмица евентуално. Ще ходим с моите родители и Кая.  Но то не се знае дали ще има места. Също и Морско Конче ми е вариант, но баща ми звънял там вчера за днес и било пълно. Трети вариант ми е на Каваците, където Уинкс беше ходила миналата година. Искам приличен хотел до плажа с хубава храна. И най-важното - много хубав плаж.

Иве, вие за колко време искате да ходите някъе? Защо не пробвате в Реденка - наблизо е, не е лошо, пътят е хубав дотам и къщичките са идеални за семейства с деца.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 15:30 от ayka

# 665
  • Асеновград
Иве , не знам.В басейните които знам , аз лично не бих влязла.Изобщо хотелите в Асеновград и околността са много зле , не предлагат нищо , запуснати и неподдържани са , а държат високи цени.

# 666
Аз началото на лятото звънях в Блу ориндж, но нямаха места за моите дати.
Много ще е готина следващата ни среща, усещам Wink
Днес сме на гости на брат ми на двор. Ще приспивам там Юлиян. Така направих и на Лилково. Приспах го и си седнах в ресторанта. Иначе досега все с него си лягах в 8 Tired

# 667
  • София
Бубе вие в кой хотел бяхте в троян?спонена за някакъв хубав но неизвестен.
Айка търся нещо за уйкенд че до 13.9 няма да изкарам

# 668
  • USA
Аз пак да предложа Старите къщи Simple Smile, че съм си го харесала за следващи ходения  Laughing. Има една тема в родители в чужбина за нови и хубави места в БГ. Интересни идеи има, ако искате да копирам това-онова.

За мен всеки нов в темата е добре дошъл. Знам, че има момичета, които редовно ни четат, но не пишат. Нека да се чувстват поканени да пишат ако искат, не само да се записват.  Laughing

Айка, четох вчера за някакъв детски лагер на Каваците, децата са се натръшкали със стомашни инфекции. Според мен е от храна, но може и нещо да не е в ред там. Четох и за замърсявания около Созопол. Порови се преди да решиш, ми е мисълта. Иначе, Аполонията на нас много ни хареса, както и ресторанта на плажа, който имаше обедно меню с традиционни бг манджи.

От два дена гледаме Madman. Голяма краста са тези сериали.

Мими, снимките от Доспат са супер! Личи си, че много им е харесало на децата. А Пепи е страшно лъчезарен (пупу), направо грее  Heart Eyes.

# 669
  • Бургас
 Hug

Иве, а какво ще кажеш за Созопол?  Wink Мисля, че познавам някой, който може да те уреди  Joy
Замърсяванията около Созопол са в другия край, от към къмпинг Градина грешка - Златна рибка, защото там е заустена канализацията на града  Sick
А от кухнята да ви кажа, че ако звъните за резервация в период по-голям от 7 дни е много вероятно да ви отрежат, защото първо се обслужват резервациите на туроператорите с контингент и едва след това частните.  Sunglasses

Добре сме, натоварено ми е, нервно ми е, от сезона е  hahaha

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 18:02 от шушоната

# 670
  • София
Общо взето без тур оператор на 80 процента ще ви отрежат изпитала съм го на гърба си,е има и някои които не работят с агенти и агенции.
Айка за каваците мислех си прочела,това са 80 деца и не било от храна а вирус ooooh!
Шуше няма как да стане Sad

# 671
  • USA
Този Блу Ориндж не е ли точно при Златна рибка?

Били, на последните 2 снимки е нещо като блок с индиански жилища Simple Smile. Много хитро са ги измислили, защото там е страшно горещо (към 40 градуса) и така в скалата са се спасявали от жегата. Имало е около 25 стаи (ако си спомням правилно). Отначало са мислели, че е дворец, но всъщност там са живяли фермери. Близо до река е скалата е варовикова, интересното е, че е насред пустинята в един мини-каньон, т.е. надолу е в земята.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 19:22 от Winx

# 672
  • Асеновград
Ама как са го направили , изсекли са го в скалата ? Изглежда все едно е излят бетон , ама едва ли  newsm78.Много са ми интересни такива неща , как едно време без механика , статика и съпромат са знаели как да строят Laughing.

# 673
Уинксче, да на златна рибка е. Ели, сигурна ли си за това? Едно време "канализацията" Созопол се изсипваше на градския плаж. После градът се разрастна по посока райския залив. Тези нови сгради на Харманите мислиш ли, че към Градина ги изнасят?

Ходихме до Коколандия, Никола скача на батут и бънджи, за другите ми се струва малък.

Аз през юли им запазих на баба,дядо и Никола в Блу ориндж няколко дни преди да заминат, но чрез туроператор

# 674
  • София
Иве, то и за уикенд става, това му е хубавото, че пътят до там не е тежък.

Чух за каваците, но то вируси навсякъде има, като е лагер е нормално много да се разпространи. Нашите засега са доволни от Крапец, но още не бяха вечеряли като ги чух.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 23:01 от ayka

Общи условия

Активация на акаунт