Отговори
# 120
  • Сливен
честити месечинки на НИКОЛА на бобинка85,ДИМИТЪР на лина борисова и ДИМИТЪР НА фиролина,, ПОЛИНА на DoubleTrouble и ВАСИЛЕНА на Vivi_ana
мишанка честита ви годишнина,много години да сте влюбени и щастливи и страстта и нежността винаги да греят в очите ви
не съм хайде да са честити зъбчетата на Стоянчо и другите да излязат без да ги усетите
tani_07 и ние нямаме още зъби ама не се притеснявам,никой не е останал без зъби  Peace Hug
лек и усмихнат ден
тук е мрачно и роси  #Cussing out

# 121
се за 9 та ни месечинка

# 122
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ехааа,момичета благодаря за прекрасните пожелания! Страхотни сте!

tani-за кисела Reni ти е обяснила, и аз така го правя. Даже прибавям пресен плод /нектарини,ябълка,банан/ допълнително и става мнооого вкусно. Племенниците само ме питат дали Нени ще си го яде  hahaha...

hailie, Joy Joy Joy Hug

miriam, да ти кажа,че голяма игра пада с твоя подарък. Вече го возим на проходилката и говорим на всяко животинче.... hahaha Joy

Желая ви хубав ден! Ние ще се приготвяме да излизаме с малкия,че тати ни е определил среща... newsm03

# 123
  • Русе
значи си купувам най-обикновено пакетче кисел или крем и го правя с вода или АМ

# 124
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Доколкото знам кисела се прави с вода. Когато приготвяш грис можеш вместо вода да сложиш прясно мляко. Но това по твоя преценка.  Peace 

# 125
  • Русе
Е НАЛИ Е РАНО ЗА ПРЯСНО МЛЯКО

# 126
  • Варна
Здравейте момичета.
По моя случай с приятелката за бебето й. Който иска да помогне  Peace
Цитирам какво е написала нейна приятелка във фейсбук:

Ето и информацията, аз разговарях с тези от ДСК, само IBAN i BIC са нужни за превод. BIC i SWIFT кодовете били едно и също
ДСК IBAN:BG72 STSA 9300 0012 2172 05 или с ЕГН 8312249314 Надежда Неделчева Владова
BIC: STSABGSF
но с ЕГН от чужбина няма да стане, само при вноска на каса в БГ
аа, и без значение е от каква валута е сметката на наредителя, те си превалутират полученото тук в лева

Не съм, Лурдес  Hug

# 127
  • София

Правиш го с вода, а сухото вещество АМ слагаш преди да го даваш кремчето, аз така правя.
Общо взето, както са ти написали - 2с.л. нишесте с 200 мл вода, като 150-те мл да врят на котлона, а в другите 50 разтваряш прахчето и добавяш.
Аз след това слагам плодово пюре и не слагам бисквитки. Това с бисквитките си е направо тортичка  Party

# 128
  • Русе
а тези пакетчета с кремове и кисели не са ли само за големи или има някакви детски ,сори за тъпия въпрос ама много ми е объркано

# 129
tani_07, на пакета пише за кърмачета и деца до три години. Тук може да видиш как изглежда.

http://www.randi.bg/podprawki-i-sosove/nishesteta-i-kremove/kise … lka-bioset-75.htm

# 130
  • Русе
сега разбрах и откъде мога да купя такива -от детските магазини или ги има навсякъде

# 131
  • Сливен
тани аз го взимам от обикновен магазин,пробвали сме различни вкусове а вчера сложих бисквитка
аз както казах ,че нямаме зъби,че днес ми се мерна едно ръбче долу,но не ми дава да видя хубаво  Crazy ,до довечера ще проверя  Wink
мишанче радвам се че Нестор е харесал подаръчето  Hug

# 132
Привет мамита и бебета  Hug

Благодаря на всички Ви за топлите пожелания на Пецата Simple Smile

Днес вкарах рибката, мноооооо му хареса Simple Smile Сьомга със зеленчуци Wink

На попарата правим бойкот, не ще и това е, а как я ядеше в началото.....ми кво да го мъча детето, давам му кашички сутрин Wink

# 133
Здравейте
аз  докато смогна да влезна и вече сме на нова тема  ooooh!
Лейди страхотна е новата морска тема  Hug
Мишанка честита ви годишнина и още поне 50 годишнини да отпразнувате   bouquet
Честито на всички месечинковци
Аз рибката я въведох със супа ,но Габи не беше много очарован.
Май скоро ще имаме зъбче  Wink отдолу му е сцепен венеца и се вижда зъбчето, но не е излязло.
Веси много добре натдава Чочко , нашия бебок предния месец беше натдал само 250 гр. но доки каза че е нормално за летния сезон.
Ние сме на консултация на 12-ти и ще видим колко е пораснал бебко.

# 134
Здарвейте!!!

Зарат, бързо да се оправя сладкото Мите и пак да ходим по разходки  Hug
MISHANA13 , честита ви годишнина!!!  bouquet

Кисела аз си го правя от чисто царевично нишесте, взимала съм на биосет и на долче прима. Правя го както са казали момичетата-като сваря нишестето го оставям малко да поизстине, после слагам плодово пюре и накрая АМ и пак си става млечно ядене. Като вкарам пшеницата ще взема и чисто пшенично нишесте. Няколко пъти съм и правила оризов грис пак по същия начин и него си го яде както и кисела, за по-нататък съм си взела и един пшеничен грис.

Общи условия

Активация на акаунт