Отговори
# 105
Зарат  Hug

Хипо, четох го и аз това из ФБ  Joy

Превода май ще е чак във вторник по мои изчисления.  ooooh!

Някоя добра душа с ел. помпа иска ли да я даде на заем за седмица, ако вече не я ползва?  4470

# 106
Превода май ще е чак във вторник по мои изчисления.  ooooh!

Някоя добра душа с ел. помпа иска ли да я даде на заем за седмица, ако вече не я ползва?  4470

Беболе, и аз така го сметнах, за вторник ooooh!
Иначе, помпата ми е ръчна...

Мъжът откри оръжието и измисли лова, жената откри лова и измисли коженото палто.
Мъжът откри цветовете и измисли живописта, жената откри живописта и измисли козметиката.
Мъжът откри думата и измисли речта, жената откри речта и измисли сплетните.
Мъжът откри земеделието и измисли храната, жената откри храната и измисли диетата.
Мъжът откри приятелството и измисли любовта, жената откри любовта и измисли брака.
Мъжът откри жената и измисли секса, жената откри секса и измисли главоболието.
Мъжът откри търговията и измисли парите, жената откри парите и всички проблеми започнаха…

# 107
# 108
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Оле, при нас има една помпа, електрическа на Медела - двойна, но не е моя и трябва да питаме преди да я дадем, ако може да ти свърши работа свиркай, ще питам.

Честит имен ден на имащите със закъснение!

Честити месечинки!

Стоян се озъби с още 2 зъба - горните, централни резци с доста кръв и мъки пробиха! Ура!  Heart Eyes Мерси на всички за пожеланията и съчувствието, измъчи се детето!

# 109
  • София
Дидка, ами Сънито  Flutter Дай жокер нещо, жива ли е, не  е ли, не знаят ли още сценаристите .....  Laughing

# 110
  • Варна
Добро утро!
Аз ли не виждам или няма кафе от хейли? Thinking newsm78
аааа срамота, къде си бе душа? Flutter
Бая сме фенове на сериала май май  bowuu
Моето дете говори на индиански - та-ка, ка-ке-га-га,те-ге и подобни Joy

# 111
Ние пък сме на а-ба-ба-ва, айде, а-да, га. Може да да стане говорител по телевизията Laughing
Добрютрю
да посменя Хейли днес - заповядайте. Аник Hug

# 112
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утроооо,

Набързичко минавам да почерпя за нашата 3 годишнина с таткото!

Честито на бебоците с нови зъбки, както и на месечинковците!

# 113
  • София
Добро утро  Hug

Legeo, честито ти сладко блогче! Ще те следя, харесва ми  smile3521 Може ли да си поръчваме картички?

Не съм, хайде честити ви зъбчета! Как се измъчи детенцето...

Мишанка, честита годишнина! Наздраве и повечко  luvbed

Днес може и да е слънчево и готинооооооо  newsm44

# 114
Момичета, бебешките сокове тук всички ли са в готов вид?
Тоест няма концентрат,който да си смесваш с вода? Или аз пропускам нещо...

Нико вчера яде заешко с ориз, домашно производство, ужасно му хареса.
И пъпеш му дадох.

Памперсите, за огромно съжаление, за ужасно различни и не мога да проумея защо.
Холандските пакети свършиха, взех си пак 4ка на Памперс, но...
Имат някаква миризма, тънки са.

Бургазлийки, довечера от 18.00 на Централния ще има концерти за Джулай.
Аз мисля да се завъртя с децата.

# 115
Добро утро мами Simple Smile Честито на озъбилите се . Ние започнахме да ядем малко по малко сега поне прави закуска като хората. С тези вицове тази нощ сънувах,че ви предлагам конкурс за най-смешен виц Wink хахахах вече съм изперкала тотално. Хубав ден ви пожелавам,че малката ме зовеее  Hug

# 116
Добро утро и от мен Hug!
Мишанка, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, още поне 20 по толкова ви пожелавам Hug!
Лурдес, за чистите месни пюренца на хип има на доста места, сага се сещам за Карфур, Вис виталис, Кауфланд.А бельо и пижамни има доста във Вис Виталис и един магазин до кръста на Черни връх /в пресечка де/ ,казва се Захитекс - аз основно от него взимам бодита и пижамки ввв.захи-бг.ком ,извинявам се за адрса на български,но нещо не мога да превключа на латиница.
За храненето: Оле, благодарско за изчерпателните разясениния за храните  bouquet Hug
Ние ядем и кремчета и каши,които аз и правя от оризово брашно,елдено брашно,киноа, овесено брашно с плод или плодово пюре.Кисело мляко също хапва ,но по малко, много му се облизва ,но не изяжда много ,оклоло 100 гр. с бисквитки, попарка хапва с охота, рибка още не съм въвела и май ще изчакам до 9 месец към средата.
Мила Илейн, аз май не съм виждала бебешки сокчета концентрат  newsm78
...имаше и още ,но съвсем забравих какво... Embarassed

# 117
  • Русе
Добро утро  Hug
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ ДНЕС НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ И ЧЕСТИТИ ЗЪБЧЕТА ДА СА ЗДРАВИ И БЕЛИЧКИ
Ние още си нямаме зъбчета -незнам да се притеснявам ли вече  newsm78
Да се отчета от консултацията вчера - 9635 гр ; 74 см -доста сме качили
Да попитам как правите кремчетата и киселите - дайте рецепта моля
Щях да пиша още ама забравих какво

# 118
здравейте и от мен!
ей, най после се вредих да пиша, хихи

Мишанка, честита годишнина! Бъде все така влюбени! Обичайте се безкрайно и винаги се подкрепяйте!!!

Честити месечинки на сладките бебоци! Да са здрави и да папкат!

Честити зъбчета! Не съм, радвам се ,че най-после са избили, малеее страшна гледка беше! Hug

И още един виц Joy

Един мъж дълго време страдал от много странна болка, започва от петата, качва по крака му, минава по гърба и като чук все едно го удря по главата.
Отишъл на лекар, правили му изследвания, обаче нищо не открили. Накрая лекаря предложил да му отрежат мъжкото достойнство. Болката била толкова ужасна, че мъжа се съгласил. Речено-сторено и болката изчезнала newsm78 . Живял си мъжа щастливо!
Отива един ден на шивач да му направи панталон, взел му мерки, избрали плат, кройка, всичко точно! На излизане шивача попитал:
- А на коя страна си го държиш?
- Е, на коя страна....На която го направиш.
Много го било срам да си признае, че няма какво да слага където и да било
-Ама, момче много ми е важно да ми кажеш.
-Е, ама няма значение, бе - казал човека, където го направиш, там ще го слагам.
-Ама, не е така! Ако ти го държиш на ляво, а аз ти направя място отдясно,  започва една много странна болка - тръгва от петата, минава по крака, качва се гърба и после все едно чук те удря по главата!

Бобче, добре ли е на българска земя? Hug

Приятен ден!

# 119
Ееее, защо  чак след изборите? Ще протестирам!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Честити месечинки и на всички останали с поводи.   bouquet

Вчера дадох кисел за пръв път и малкия така го хареса, че чак плака като свърши. Чудя се защо не съм му дала до сега.  Thinking
tani_07 , кисела, който взех е Ябълка на Биосет. Разтворих 2 лъжици в малко вода и ги добавих към около  150мл. вряща вода. Оставих да ври около 5 мин. След това добавих половин настъргана ябълка и 3 бисквитки на Плазмон. Всичко беше ометено. Peace

Общи условия

Активация на акаунт