Отговори
# 150
а преди самата Каварна има един хубав комплекс  - Калиакрия, но нямам представа за цените , там съм ходила само на вечеря.
Абсолютно не го препоръчвам ! ooooh! Sick
Актуална цена иначе преди 20дена  беше 140лв нощувка!

Може, аз за малко и ми хареса че нямаше хора ....

# 151
Здравейте, честити месечинки и зъбчета!
Честита годишнина на Мишанка!
Позитив, честито на твоите приятели!
"Под прикритие" - обожавам го просто този филм и не искам да свършва, нямам търпение да видим в неделя как ще се развият нещата.
Аз тъкмо щях да се похваля, че сестричката ми чакат бебче, нооо днес не са открили пулс и утре ще вадят точицата  Cry Мъчно ми стана, защо трябва да стават такива неща. Надявам се всичко да е наред  Praynig
Лека вечер момичета!!!

# 152
Ей, Зарат, браво. Толкова подробно описание.   bouquet

Сега се завърнах от посрещането на Джулай, хихи.
То с деца няма как да стане. Пфу.
И проблема беше Мила. Както игра на пясъка, танцува, вървя по въжета,
какво и стана не знам, ама искаше да си тръгва, рев...
А Нико спа, после гледа като хипнотизиран сцената.  Mr. Green

# 153
Болна съммммммм  smile3511 smile3515

Момичета,вдигнах  температура и ужасяващо кашлям,придружено с болки в гърлото,ама свирепиииииииии  smile3511 Какво мога да пия,че ще си направя сепуко до утре  #2gunfire

Зарат,бързо възстановяване на Митака.Добре ще направиш,ако вдигнеш малко шум  bowuu

Честито на всички за всички поводи,ще забравя поименно,че съм Tired

# 154
Наде, изкарахме и ние някакъв летен вирус, но при мен по-скоро носа течеше като чешма, Т не съм се сетила да си меря. Смучех Коризалия през час - хомеопатично е и на втория ден вече бях доста по-добре  Peace

# 155
Веси, комарник!! Моя младеж е на решето - оказа се, че онзи идиотски рол-он на Чико изобщо не върши работа при нас. Намазвам и още по влажната линия кацат да хапят гадините. Ултразвуковата джиджавка скоро се коментираше - имало и доволни и недоволни, но преобладаваше мнението, че няма ненахапани деца. Много ми е тъпо, защото по тези комари болести всякакви, а явно страшно го обичат моя! Tired

Днес за първи път си хапнахме храна от ДМК. Приеха се възторжено - рибката с доматен сос и супата с картофки и сиренце. Нишестеният крем претърпя леееекичък неуспех. Като цяло съм доволна.

За времето една моя приятелка написала в статуса си: Глобалното затопляне не работи. Постоянно е студено Laughing

Бургаски мами, да се видим по някое време? Нани кога тръгваха на балкан?

# 156
Позитив, честито на приятелите ти!

Скорпи, много съжалявам за сестричката ти! Дано следващия път всичко е супер и да се похвалите със здраво и красиво бебче!!! Praynig Praynig Hug

Наде, направи си чай от лайка, може на една чаша и 2 пликчета да сложиш, да е по-концентрирано, сложи 1/2чл сода и 10-тина капки йод. Правиш си гаргара, аз си разделям една чаша за 2 пъти, може и студено, но не претопляй в микровълнова. Но трябва да се прави често, поне по веднъж на час, ако не ти е възможно - на 2 часа. На сл. ден си като нова! Пийни си едно парацемолче и си легни на топло. Praynig Дано се оправиш бързо! Hug Hug Hug

Лека и спокойна!

# 157
Мишан, честито!   bouquet

Честито и на месечковците днес!   bouquet

Честити събчета на Илка и Не съм!   bouquet

Позитив, честито на вашите приятели!   bouquet

Размятах китки днес и аз  hahaha

Скорпи, дано всичко е наред и следващия път дано всичко мине благополучно!

Наде всички парацетамоли можеш да пиеш по време на кърмене. Аз лично ги избягвам де ама поне да смъкнеш Т. Иначе аз действаам с инфлуцид (противогрипно), тонзилотрен (за гърло), коризалия и морска вода (за носа), а за кашлица - умкалора на децата. А, от народната медицина, чай с мед (лайка, листа от малини...). Смин дух също е Т-понижаващо.

Ането, да ти имам майтапчийския дух, дори когато не ти е весело.  Hug Да се оправя бързо Митака, а ако можеш и да ги стреснеш онези дето те морят, още по-добре. Последно с какво го лекуват и спите ли там или се прибирате?
И последно да ти кажа, аз бира и цаца на чаршаф не ям  Crossing Arms  Laughing Но, ето за който иска, даже с морски вълни (картофките са от мен, на чаршаф съм ларж).  Wink

Не Съм, мерси за офертата. Искам да си оправя екземата, която ме мъчи вече 4-5 месеца, но трябва да пия АБ за целта и смятам през това време да не кърмя, но да цедя за да запазя лактацията. Незнам кога ще е това обаче. Като идвам другата седмица в СФ ще правя изследвания и ще се разбере и ако имам нужда, тогава ще те притеснявам, да питаш, дали е възможно.  Hug

И да ти кажа с премеждията ми покрай приспиването на Радо вечер с АМ, си мислех за теб и не помня кой още се оплакваше, че детето не иска шише. Та да ви кажа аз какво направих:  Взех шишето му от което му давах вода (МАМ) и пробвах от него да му дам млякото и го прие. На мам биберона е по-различна форма от Авент, Чико и Б-Фри (с тези имам наблюдения), и също е по-мек, та може би това е причината. Иначе като беше по-малък му давах без проблем изцедена кърма от Б-Фритата, но сега отказа. Та ако не си пробвала, пробвай МАМ-а или въобще пробвай други марки, различни нива на биберона или дори мек накрайник. Едва ли ви казвам нещо ново де, ама като си го мислех два дни, как да не го напиша.  Laughing

На мен вече трябва да сте ми свикнали, че съм многословна, та няма да се извинявам за чаршафа.

Лека от мен!

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 00:04 от БебОле

# 158

Здравейте, момичета! Simple Smile

Да ви почерпя по морски за одъртяването ми днес. И един поздрав също:

Да си пожелая здраве и търпение някой ден да посрещна 'July_morning' на брега на морето и в крайна сметка да се гмурна с делфини... Simple Smile

За комарите, аз съм взела на Чико мазилото за след ухапване (че не мога да мажа с рол он или друго, като в същото време е намазан със слънцезащитен крем.) Определено ще разчитам на комарника.
Наде,
за гърло аз пих Хомеожен. Унищожавах по 6-7 на ден, че не ми действаха много в началото, но после отмина. Дано бързо оздравяваш, че само това ти липсваше.  Hug

Скорпионче, много съжалявам, че се е получило така!!! Това направо е ужасно и дано сестра ти намери сили да преодолее този момент!!  Hug

Зарат, и вие бързо да се оправяте, че и времето да се оправи!  Whistling

Позитив
честита рожбичка!Да е жива и здрава и да радва мама и тате!!!  Party

Мишанкааачестита годишнина (на патерици)!!! Да сте живи и здрави и още много по толкова да посрещате все така влюбени и задружни!!!  Hug Wink

# 159
Аничке, да си ни жива и здрава! Още много одъртявания да имаш! Mr. Green Пожелавам ти прекрасна младост, спокойни старини и много, много любов и здраве! Hug Hug Hug

# 160
Аник, нека твоите желания, бъдат мои пожелания. По заповед на щуката, да стане на минутата.  hahaha  Hug

Ох, махам се.....

ПП. Ноел, тази книжка за Франклин четох днес на Симона и Моника като по-голяма и разбираща текста, може да се повлияе от нея за даването на неща.

Като цяло препоръчвам на всички цялата гама на Франклин. Много хубави и поучителни и никак не са скъпи.  Peace

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 00:13 от БебОле

# 161
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аниииии, ЧРД! Много щастие и сбъднати мечти, здраве и много пари!

Айде, честитих, а сега да нападна първо бирата и цацата, а после и Анината почерпка. Ако сутринта всичко е наръфано - аз бях!  Mr. Green

# 162
  • Сливен
честити месечинки на ЕВА на Orchids Flower,СТЕЛА на Milenaj,ЕЛИЦА на Jana.tihomirova,АДРИАНА на Vesinka86,ЙОАНА на Тони-74,МИХАЕЛА на Аnn_timon@yahoo.com,НИКОЛАЙ на Reni_Vo,АЛЕКСАНДЪР на Raadinela,ГЕОРГИ на Hris_ss,АНТОНИО на Alekssia,ДАНИЕЛ на Viki_gst,АЛЕКСАНДЪР на Hrisi_g
АНИК ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА,НЕКА СЛЪНЦЕТО ОГРЯВА ДНИТЕ ТИ И ЛюБОВТА НИКОГА НЕ НАПУСКА ДОМЪТ ТИ
красе,легео  hahaha Joy Joy
зъб не видях  Crazy
позитив честита дъщеричка на приятелите,да е жива и здрава   bouquet
скорпионче  Hug Praynig за сестричката
над ама то край няма бе мила ,хайде бързо оздравяване и дано е последно  Hug Praynig
не съм и аз нападам за компания  Whistling Party
днес е ден на билкаря,честито на празнуващите

# 163
Добро утро!

Честит празник на всички билкари!

# 164
Добро утро от моренцето  sun! Тук е страхотно, как минаха 2 седмици въобще не ги усетих и утре си тръгваме. Видяхме се с мама Марвелъс, прекрасната ни адашка  Heart Eyes и таткото им, дори тази вечер се надявам пак да успеем да пием по бира. Ев се чувства страхотно тук и спи доста повече отколкото в София  Grinning. Тръгнало ни е долно дясно зъбче, но още не е излязло напълно.

Ето снимки от нас Като цъкнете на снимката може да разгледате останалите Simple Smile.

Да почерпя за нашата 9-та месечинка  Heart Eyes.

Слънчев ден на всички   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт