Отговори
# 165
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро на всички!

Честит 1 July   

Анииииик, Честит рожден ден!Пожелвам ти много здраве, щастие и все по-незабравими моменти с Ники!

Месечинките, нека растат здрави и палави!

Благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания!  Hug

И 1 въпрос
-  Малкият от скоро започна да ме хапе зверски, докато се храни. Храни образно казано,защото това действие няма и минута. Снощи направоооо  smile3511 полудях и накрая младежа реши,че ще вечеря готвено.  Crazy Според вас какво да предприема?  Thinking Май сме си омръзнали вече.... hahaha

Orchids супер сте!
Nad, да се оправяш бързо!

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 08:13 от MISHANA13

# 166
АНИНКА   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛИЧКА,ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЖЕЛАНА,ОБИЧАНА,КРАСИВА И ВСЕ ТАКА МИЛА-ДА ТЕ РАДВАТ МНОГО МЪЖЛЕНЦАТА В КЪЩИ      Hug Hug Hug      newsm59

Честито на всички месечинки и празнуващи
Болничките да оздравяват бързичко
Имах много работа тези дни и неможах да се отчета от консултацията-8.600 кг. и 70 см.   Благодаря ви и за прекрасните и мили думи за мъничката ми и баткото     Hug    Бубката я кръстихме в Боянската църква

Днес времето е малко студенко,но нека нашите дечица изпълнят с много топлина сърчицата ни

# 167
Аникnewsm59, бъди много здрава, щастлива и все така лъчезарна!!!

Абе, момичета, стоплихте ми душичката с тези чаршафи Party Party Party Оле, Зарат-  bouquet( че вашите бяха най-дълги Joy Joy Joy)

Оле, мерси за книгите   bouquet

Наде, към написаното до тук бих добавила и тантум верде( спрей или за смучене), при мен много бързо облекчава гърлото, а също и сироп за кашлица - има разни билкови с мащерка, които стават при кърмене.

Скорпионче, пожелавам сили на сестра ти да преодолее станалото и да продължи напред, дано скоро се похвали с безпроблемна бременност и здраво бебче Praynig

Позитив, страхотна новина, да им е жива и здрава!!!

Легео
, МНОГО красиви картички, браво на теб!!!

Орхид, честита ви месечинка, честита месечинка на всички бебоци днес, еееех, страхотни снимчици, и аз вече броя дните до заминаването на море, нямам търпение  Crazy, а пък моят мъж взе че ме зарадва, че август ще ходим за седмица и на яз. Въча( Антонивановци)- много обичам да хайманосвам  car003

Този ми ти сериал ПОд прикритие, не знам къде съм бляла, но не съм гледала и една серия...та ще имам да наваксвам, дано се намери из торентите да го дръпна, щом толкова го хвалите Hug

Кисел направих веднъж, ама нещо и на двете не ни хареса...от тези готовите, и грис правих, той по-добре се прие, но АМ не съм слагала в тях, ще пробвам и така, определено попарата с АМ е много вървежна, та може и това също.

# 168
Честити месечинки да слънчицата - здравички и щастливи да са   bouquet
Честит July
Ани - много позитивни емоции да имаш през годината, да си все така усмихната, здравичка, двамата младежи в къщи да са винаги запленени от теб и всичките ти мечти да се реализират с лекота   bouquet
Наденце, дано бързо оздравееш  Praynig Как са Даричка и Коко?
Илка, briksi, Не съм - честити зъбчета на сладурковците - белички и здравички да растат, а останалите да излязат с лекота!
Оле -  Hug  Hugсупер инфо за храните, добре, че си запазила всичко, че като тръгне да търси човек...
leqeo - картичките ти са супер!
Pozitive - да им е здрава и всички да са все така щастливи, а на мама - бързо възстановяване.
Орхидейке - толкова позитивизъм струи от снимките, а сладката Евичка колко е пораснала. Чакаме ви на родна земя, че да се присъедините към срещичките ни  Hug
Скорпи -  Sad Hug
И днес не се размина без дъждец, но въпреки това - много усмивки и слънчево настроение на всички!

# 169
  • Stavanger,Norway/ Varna
Писах и се затри с тоя смотан нет.
Не съм ви чела, нямам време за нищо. Много ме е яд, че не става за плаж, късмет нямам да видя лято тази година.
Варненки, оглеждам се за вас в морската, къде долу горе се разхождате там. Ако някой ме види.да свирка, че незнам дали ще ви позная от снимките. Само Хипопотамка няма как да пропусна, с нея се знаем от преди.
Аник, честит птазник, много здраве и любов.

Дано всички сте в добро здраве, до скоро Grinning

# 170
Аник, честит ти рожден ден! Всичко най-добро!  Hug

Орхидейче, много сте готини. Трябваше да се видим и в Бургас. Heart Eyes

Наде, дано бързо се оправиш.  Praynig

Бобче, и мен ме е яд на времето. Все е хладно и облачно.

БебОле, и Мила много го харесваше Франклин. Сега не иска да и чета, че било "за бебета".  Rolling Eyes
Но имаме цялата поредица и определено беше хит сред книжките.

# 171
Аник, честит рожден ден!
Честити месечинки, да са здрави и засмени!
МартакЕли, Мама Смехи, благодаря ви! Вашето мнение е важно за мен Hug
Ние ще се омитаме навън, докато не е заваляло.Днес спахме до 8 двамата с Гого CrazyКак стана това ич не ми и ясну
Весел ден на всички!

# 172
Привет, момичета!

Ани, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и винаги усмихната!

Честити месечинки днес, да растат весели и усмихнати деца!
Мишанка честита годишнина на патерица, още дълги години заедно ви пожелавам изпълнени с много обич и разбирателство!   bouquet
Честити зъбчета на всички!
Позитив честито на приятелите ти, живо и здраво да е бебчо и много да ги радва.   bouquet
Скорпи  Cry  бързо възстановяване на сестричката ти.  Hug
Над бързо оздравяване!  Hug
Зарат бързо да оздравява адаша и никакви боледувания повече  Praynig
Легео много красиви картички, браво!
Оле ако може и на мен да метнеш книжката: evelina_koleva@abv.bg   bouquet
Много хубави снимки разгледах  Heart Eyes
Кисел не съм правила, сутрин яде попара и много я харесва. Ползвам Пуфис и съм много доволна, а бях ужасена от Памперс. Друго забравих какво се обсъждаше...  Crazy Ама ми е много трудно да ви чета, малкият е невъзможен тези дни, а и нещо ми подкашля, педи каза, че сега му растат сливиците и го дразнят...
Лек и усмихнат ден и дано слънцето ни огрее скоро...

# 173
  • Русе
Привет и от мен от мрачния и валежен Русе
Ани честит рожден ден ,да си здравичка и много,много щастлива с двамата си мъже   bouquet
Позитив честито бебче на приятелите ти ,да им е живо и здравичко  Hug
Скорпионче   съжалявам за сестричката ти
ЧЕСТИТИ ЗЪБЧЕНА НА МАЛКИТЕ СЛАДУРКОВЦИ
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ГОЛЯМАТА БАНДА ДНЕС Mr. Green
Orchids Flower   много хубави снимки  Hug а беба къпа ли се в морето или само на лодка се вози
За комарите   на мен в аптеката ми казаха че имали и детски гривнички ,ама нямаше в момента .То за сега и комари няма ,учудващо за нашия град
Момичета има ли памперси които се обуват като гащички и да стават за лятото

# 174
Наде, виж тук: Лекарства против настинка, грип и кашлица по време на кърмене

Беболе, Моника я има тази книжка, има почти всички книжки на Франклин и всички филмчета. И това филмче го е гледала сто пъти.  Rolling Eyes Говорила съм й , ама... Поне има малък напредък. Оня ден подарила едни пеперуди на приятелките си. Казах й, че много се гордея с нея.

Скорпионче,  Confused неприятно, но следващият път ще стане! Такива случаи има много, ужасно много, но след това няма проблем за забременяване и износване на здраво бебе. Ето Vache-то ти е най-нагледния пример!

Бобче, Мила, и миналата година беше така. Ние за малко да отидем на море в най-гадното време, добре, че се отказахме в последния момент и после отидохме юли, когато времето беше страхотно. Просто се повтаря миналогодишната история с времето.

Комари - Боже, това ни е най-големия проблем всяка година. Имаме ята комари в къщата си. Пробвали сме какво ли не, нищо не помага. Мрежи имаме, пръскаме, ултразвяци, не знам кво. Тия ултразвуци са бошшлав работа. Ми то пише на тях какъв им е механизма - имитирали звук от крилете на водно конче - естествения враг на комарите. Ще падна просто.  ooooh! hahaha

# 175
Аник, честит рожден ден! Да си жива и здрава и всичко най-хубаво!  Hug  bouquet

Смехи, и аз да попитам все пак - нали може и аз да те цитирам за лъжата в другата отчетна?

# 176
# 177
Момичета  Hug на всички, благодаря за подкрепата. Аз сега чакам да ми звънне, в момента е в Бургас и там ще и правят манипулацията. Така е било писано явно.
Аник, честит Рожден ден! Пожелавам ти всичко най-хубаво   bouquet
Оле и аз давам email за книжката ако може  Simple Smile elenatzakova@hotmail.com

# 178
Mishanka, моя мене от много време си ме хапе. Вече свикнах... И гледам гък да не казвам, защото се кефи много и повтаря ли повтаря.. ooooh! Не си му омръзнала, интересно му е.. даже бих казала, че ти се радва, макар и по особен начин hahaha

Водни кончета значи!  ooooh! ooooh! Добре, че не съм се охарчила напразно за това нещо. Rolling Eyes

Оле, много сладки лъвчета си отглеждаш у вас!  Mr. Green

Ани, честит рожден ден! Бъди винаги толкова слънчева и обичана, и много да те слушат твоите мъже!   bouquet

# 179
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Смехи, хайде като сме те почнали, да те довършим! Да поискам и аз съвет, че напоследък в чудо съм се видяла с големия дивак.  Crazy Съвсем накратко - напоследък е станал ужасно непослушен, изобщо не вдява какво му се говори, прави си каквото си иска и е започнал да се дере като магаре когато нещо не е както го иска (това с дрането ме изумява, защото никога, ама никога не е минавал номера с реването или тръшкането, та не ми е ясно защо го прави изобщо). Давам пример за явно непослушание - пита ме дали може да вземе на бебето топката за да играят с едно дете, аз не давам, защото топката на бебето е чиста и тн, той ме издебва да се обърна за нещо и взима топката без да го видя. Резултатът беше загубена топка (ама и аз съм си проста, видях ги, че играят, ама реших, че не е с нашата топка, нали съм свикнала да му вярвам  ooooh!). Това е само малък пример, но напоследък за всичко почти е така, ние казваме едно, то си прави каквото иска. Подозирам някаква форма на протест, един вид иска да каже - аз сам ще си решавам какво да правя и кога, както и че си проси внимание (все пак покрай бебето вниманието за него е по-малко), ама ми идва в повечко това му непослушание. Винаги си е бил див и емоционален, но иначе си слушаше.
 Понеже пробвахме с наказание (ако направиш това, ще последва онова) и няма ефект сега съм решила да предприема по-позитивен подход - обяснявам му колко е добър и колко му вярвам и му имам доверие и тн., мъжът ми ще го води на кино по мъжки събота или неделя и така. Та искам да знам правилен ли е този подход при това положение, а и още съвети за това как да се държим, какво да очакваме и най-вече защо според теб се държи така.

Мишанке и моето от време на време подхапва, аз казвам твърдо не и спирам храненето, после си продължаваме. Сега чакам да ме ръфне за проба на новите горни зъбки и да ми излязат звездички посред бял ден!  Mr. Green Иначе хапането не е свързано с омръзване или нежелание за сукане, а с пробването на новите зъбки и нов вид игра, просто бебчетата ни трябва да разберат, че точно тази игра не е забавна.

Оле, много са ти готини лъвчетата! А за храненето от шише аз проблеми нямам - изобщо нямам намерение да го уча на биберон, още повече, че той може, ако иска да пие от чашка. Аз и със нощното сукане нямам проблем, спи при мен и ако не го мъчат зъби даже не го усещам кога се обслужва.  Laughing

Бобче, не се ядосвай за времето, ще видиш, че ще се оправи и ще изкарате едно страхотно лято!  Hug

Скорпионче,  Hug за сестричката ти!

На мен пък ми дойде, а аз се чудя сутринта защо ми е такъв крив целият свят, а то що било. Пууу, мразя да ми идва, ама по-добре така де (поне за момента)!

Хайде стига толкова, ааа последно - честити месечинки на имащите!

Общи условия

Активация на акаунт