Отговори
# 240
Добро утро!!!

Wafi, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и обичана!

Честити месечинковци! Да са здравички и да папкат!!!

Ани, аз надежда скоро да избият наще зъби, нямам! Тая вечер миличкия ми пак как страда ooooh! , обаче т'ва е положението! Confused

# 241
Добро утро! Hug

Честит рожден ден на Wafi! Party Честити месечинки!  bouquet

И моят още няма зъбки! Видимо е изнервен от това, само се плюнчоти, киселее,  Tired

# 242
  • Варна,морето,сините вълни...
Добро утро и от нас!
Днес времето пак е Sick отиде ни плажа на кино,пффф #Cussing out
Wafi,хайде и тук да си жива и здрава! nbirthday
Зарат,бързо да оздравявате и да се прибирате в къщи с Митака!Стига сте лагерували в тая соц станция  Wink
И аз съм за среща в Морската,само да уточним кога и къде!!! Надявам се да съм си купила количка до тогава е Mr. GreenПродадох моята 3в1 беше и сега съм в голяма дилема за нова по-лека лятничка,както и за ново столче за кола ooooh!Някой да има наблюдения върху тези 2 модела колички:
1. http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/16930
2. http://sladurite.com/product.php?ProductID=1452
А столчето за кола е същата работа като столчето за хранене(ние имаме Бертони Примо):един и същ фасон,само марките и цените различни!На едно бертони съм се спряла 9-18кг. и е на добра цена. Hailie,Anik вие май скоро си купихте столчета ако не бъркам,я покажете кой модел точно Praynig
Дано бързо и безболезнено всички скоро се озъбят!!!
Приятна неделя и много игри с малките разбойници и разбойнички! Heart Eyes

# 243
Титка, нашето е Бертони МОНДЕО 0-18кг., много съм доволна! Много му е удобно на малкия, има полу-легнало. Взехме го от ТЕМПО на промоция за 85лв, иначе е около 100лв. Но както съм казвала вече - дано не се налага стола да спасява живота на детето ми Praynig

А за количките - препоръчвам Чико.

# 244
Добро утро!
Wafi, честит рожден ден, бъди жива и здрава и винаги усмихната!
Честити месечинки, да са винаги весели и засмени дечица!
Искам да изкажа възмущението си от това време!  #Cussing out Е, това лято ли е? Искам да е жегаааа, искам 30-32 градуса, обичам да ми е топличко (стига да не се возя в градския транспорт)   #2gunfire
Оле  Hug
Мишанче 9 месеца хич не са малко за кърмене!  Hug
Честити зъбчета на всички, да са здравички и белички! Ние още си нямаме, долния венец е бял и се виждат от около 2 месеца, ама до там...
Бебз сууупер кола!  Laughing
Нашето столче за кола е това: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/18065
А за хранене това: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/19444
Подкрепям вече изказаното мнение, че всички са горе-долу еднакви и няма смисъл от даването на много пари (особено, когато ги нямаш).
Забравих дриго какво щях да пиша  ooooh!
Лек и усмихнат ден ви пожелавам (напук на времето!)

# 245
Не съм чела назад. Влизам да се похваля: ИМАМЕ СИ ПЪРВО ЗЪБЧЕ на 8м и 28д.
Дали ние сме последните на които изби?

# 246

Не сте, не сте  Simple Smile И ние чакаме още...
Добро утро и от мен, честито на месечинките и честит рожден ден на Вафи, да си много здрава и слушана   bouquet
Аз купих ново столче http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/13250 на доста по приятна цена де  Crazy
За столче за хранене имам на Грако. Удобно ми е, аз честно казано не се впечетлявам много какво що, особедно за неща, който не ползваме с някакво предназначение. Повечето неща са ни и подарени или дадени.

# 247
С Мила ползвах столче за хранене на Чико - удобно, но и много голямо.
Сега сме с дървено, което е доста по-компактно. Доволна съм и от него.

Бобче, до кога си във Варна? Аз към 16 юли ще мина оттам, може да се видим.

Даа, времето си е доста кофти. Днес мислехме да мръднем към Смокиня,
но засега е едно облачно навън. Вчера бяхме на басейн, ужасно студена вода,
което не попречи на Мила да кисне вътре де. Направо посиняваше след това.

Ние в сряда тръгваме за Велинград.
Дано се добера до някое масажче.  Mr. Green

m9m9 , честито първо зъбче.

# 248

Съвсем не сте последни. Simple Smile Има още доста бебета, които се ослушват още...  Whistling

Титка, нашето пак е Бертони, но явно друг модел (сега видях). Води се Аполо-Бертони:

Честит рожден ден на Илианка! Да си жива и здрава, все така всеотдайна и грижовна! И още много хубави и вкусни рецептички да даваш!  Hug Hug

Честити месечинки и на празнуващите днес! Нека са здрави и весели!

За сега толкова, че ме викат... за игри безспирни Simple Smile

# 249
Здравейте милички!

Аз пак се поизгубих  Blush До 18ти имах яко да уча и пиша, после бяхме ч седмица на море, после дипломиране ( въпреки, че имам още един триместър, който почва от края на другата седмица, ама американците дипломират по-рано, за да не чакаме догодина)...

И аз да се похваля - на 16ти ни изби първото зъбче ( 8м. и 1 ден). От 3 дни малчо пълзи ( е, силно казано пълзи, по-скоро се придвижва като партизанин и е много сладък).На 8 месеца беше 8800 гр. и 71 см. От както почхана да го тормозят зъбките ми се буди по 1-2 пъти нощем да уважи на мама ци...хихихи
Вчера запазихме дата за кръщане - 20.08. в Руската църква ( Св. Николай)
Липсвате ми и ми е криво, че не мога да си ви следя Sad

Много прегръдки за всичкиии  Hug

П.С. Наденце - ще чакам да ми се обадиш, че яко ми е домъчняло!

# 250
  • София
Неее, не сте последни! Ева няма зъбки още, нали все сме на опашката  hahaha Обаче са тръгнали няколко наведнъж, горкото ми зайче!

Wafi, честит рожден ден!

Зарат, пожелавам ви здраве и да се прибирате у дома вече!

Днес вали и май няма намерение да спре. Чудя се дали да не излезем с дъждобрана  newsm78

# 251
  • Русе
Добро утро и от дъждовен Русе
Честито на озъбилите се  Mr. Green да са здрави и белички зъбките  :hug
Ние зъбки още си нямаме - киселим се ,побелели са ни венците ама зъбки нямааааа
Wafi Честит рожден ден  bouquet
Честити месечинки и на малките сладури

# 252
Wafi, честит ден рожден! Здраве и много щастие  Hug   bouquet

Уффф, и ние щяхме утре да заминаваме за морето, но отложихме - то с това време и за плаж не става, децата ще се побъркат. а да плащам, за да си седя в стаята - не, мерси  Naughty
За това мъжа ми ще ни води на минерална вода в Сапарева баня  Party

Някой ще ходи ли на Sofia Rocks на 08 юли?

честити първи зъбки на бебоците  Hug Мая я мъчат горните два и тая нощ се е будила поне 3 пъти да суче  ooooh!

# 253
m9m9, и ние чакаме зъбчета. Засега сме на нисък старт Simple Smile
Wafi, честит рожден ден и от мен!
Обмислям купуването на гърне. Как реагираха вашите бебоци на гърнетата? Аз се съмнявам, че Тони ще иска да седне, защото откакто откри, че може да стои прав, отказва да му сменям памперса и да го слагам седнал където и да е.

# 254
Wafi bouquet Много здраве и щастие!

Честито и на месечинките!   bouquet

А столчето за кола е същата работа като столчето за хранене(ние имаме Бертони Примо):един и същ фасон,само марките и цените различни!

Искренно се надявам да не е така. При стола за кола сме решили да не правим компромис както при стола за хранене. На Симона е на Макси Кози приори ХР същия като на Мис Файн и се надявам, че класациите за сигурност, които го поставят в челните редици, да не са само реклами.
Между другото на скоро разбрах, че Макси Кози, Бебе Конфорт и Куини са все марки на една и съща фирма, затова сега за Радо взехме столче на Бебе Конфорт (Изеос ТТ), че има повечко екстри.  Peace

Тая нощ беше някъв ужас. Будене на всеки час. Мартин дойде да ме смени към 2 часа и откара до 5, когато аз го смених и каза, и го намерих да си цъка на компа. Викам що не спиш? А, той вика: "какво да спя, като той се буди на всеки 15 минути"  Tired Сега той се е наспал и вършее по пода, Мартин спи оттатък, а ние с Мони редим пъзели, ама аз едвам гледам.  Confused

Зарат, омекнаха ли "кифлите"? Успя ли да излезеш на глава с тях? Как е Митака?  Hug

Аник, Грийн Лайф-а на Каваците е страхотно заведение (и единственото с тоалетна на целия плаж).  Горещо препоръчвам, като сте на каваците, там да плажувате. Вместо да плащаш 20 лева за чадъри и шезлонги, пиеш мохито за тези пари и седиш на меки легла с чадъри безплатно.  Laughing Снимките във ФБ са от там.

Общи условия

Активация на акаунт