Отговори
# 255
Привет, момичета!

Честит Рожден Ден на Wafi! Честити месечинки!   bouquet  bouquet

Нашето столче е това. http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=891
Доволна съм. Peace

За гърне, взех едно на Chicco, http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=563, но кой да погледне, че е 18+, и сега ще купувам пак.  Blush

И Ники няма още зъбчета, и няма признаци да има  Crazy Crazy

# 256
  • София
момичета, я стиснете едни палци.
дребното от вчера следобед е с Т. нурофена я смъква, но след 5-6 часа пак се покачва.  ooooh! днес стигна до 39.5. педиатърката е в отпуска, а и е неделя, познайте дали си вдига телефона  Crossing Arms
та сега се обличаме и отиваме на кабинет  Praynig

# 257
  • Русе
Илка дано не е нещо сериозно  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 258
Wafi, честит рожден ден!!! Да си много здрава и обичана!!!  bouquet

_илка, стискам палци да не е нещо сериозно Praynig

Нашето столче е това Доволна съм и на Лидия и е удобно.
С гърнето незнам как ще свиква-слагам я от 3,4 дни. Единия ден на всяко слагане имахме свършена работа, ама явно съм уцелила момента кога да я сложа. Иначе си стои там, не се сърди, смее се ама да свърши нещо не се сеща.
Варненските  мами, ще следя какво ще кажете за среща, само да е хубаво времето и ние ще дойдем.
Хич не ме свърта вкъщи, дано поне утре да става за разходка

# 259
Здравейте, честити месечинки и зъбчета  Simple Smile
Честит Рожден ден на Wafi, много здраве, късмет и любов!!!   bouquet
Ние вече имаме 6 зъба, купих му паста за зъби, но не ми дава да ги мия  Laughing вие как се справяте с тази процедура?
Вече пълзи напред ))) досега само назад се избутваше, но вече си пълзи, а като види телефона много бързо пълзи до него, само и само да го докопа.
Дано утре да е хубаво времето и аз да се присъединя в Борисовата.
Не мога да намеря сандали, които да му стават, всичко е голямо.
Купих гърне-столче, ако свърши работата вътрешността се маха и се мие, много е яко. Но досега само веднъж е вършил голямата работа там.
Илка, дано всичко да е наред   Hug
Радиии, страхотни снимки във фейса, супер сте )))

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 12:22 от skorpion4eto3

# 260
Привет и от мен!
Wafi, честит рожден ден!
M9m9, честито зъбче-и вие като нас сега ще пукате домати! hahaha
Lina Borisova, нашето столче за хранене е абсолютно същото-още от батито ми е и ми вършеше и върши чудесна работа! Peace
Столчето ни за кола е пак от батито и ни е подарък от Германия- Maxi Cosi
За гърнето-слагах я два пъти всичко на всичко, но....не иска и това е. Пак ще опитваме! Peace

# 261
четох, четох, щях да коментирам и сега много малко помня... имам още да дочета от тази тема, ама съвсем щях всичко да забравя.

първо, честити месечинки, кръщенета, зъбчета, рождени дни и годишнини!

tani, бански памперс има на либеро. относно прясното мляко нашата педи каза, че може да се ползва за кремчета или бисквитена торта например, но да не се дава направо за пиене.

столче за кола взехме на макси кози приори за 258лв. нямах много време да избирам и нямаше вариант за поръчване, че миналия петък се върнахме от чужбинско и в понеделник пак заминахме из българия, та каквото имаше налично, това взех. но общо взето е добре, широко е, стабилно се захваща. по-скъпият вариант на столчето е по-лесно за регулиране не коланите, ама то така или иначе веднъж като се нагласят, не се сменят толкова често.

за памперсите, ползваме на памперс сенситив. общо взето от това, което сме изпробвали само либеро и памперс не са ни протекли. а тези на памперс са и тънички и ми се струват добре за лятото.

режимът на ядене ни горе-долу така: рано сутрин кърмене, ставаме към 7, закуска попара, спане, обяд пюре зеленчуково с месо или риба или жълтък, следобяд каша с плодово пюре, вечеря кърмене и ако не заспи към 20:30, още едно кърмене преди да заспи. през нощта имаме 1-2 кърмения също. НО СНОЩИ  ooooh! се събуждаше на всеки 30 мин до час не знам какво му стана на диването. не ядеше всеки път де, ама трябваше да се гупкаме да се приспим. накрая го настаних до нас и като се разбудеше или веднага се гушвахме да се приспим или му давах да си цокне, та не знам колко пъти яде снощи!

да ви каза аз започвам да се притеснявам за неговите килограми, преди ми беше забавно колко качва, ама сега вече сериозно съм се притеснила дали няма да му се отравят на здравето. знам, че не сме най-големите в групата (към момента сме 11кг и към 75см), ама нали организма запазвал информацията за масните клетки за цял живот. с нощните яденета малкия си докарва към 7-8 яденета за 24 часа, което не ми се вижда нормално за тази възраст, ама може и да греша. дано да отслабне като проходи.  Praynig

хипо, писах ти лс.

зарат, браво за отстояването на позицията. дано да успееш, че толкова пошло се оргабва касата, а после пари нямало, нямало това, онова, ще стачкуваме, не ни плащат заплати и т.н. еми всеки като краде на поразия, то това да не е бездънна яма. на баща ми така му писаха, че са му правили инвазивна на сърцето, а то си беше чист преглед само, ама сигурно бая пари са лапнали, ама и той като не гледа какво подписва...  ooooh!

дано всички бебечета и мамита са здравички вече!

ние мислим по-следващата седмица да забягваме към поморие за 10-ина дни. някой да може да помогне с идея за читав апартамент или хотел?

# 262
Wafi, честит рожден ден!
И да се похваля,защото съм най-щастливата мама Laughing,моето мъниче вчера следобяд каза "МАМА",няма такава радост,честно.
Зъбче и ние нямаме,но много се мъчи милото,чак дърпа с ръчичка венеца и вчера го разкървави.
 Hug,много гушки,че сме на гости сега и не е много удобно да пиша.

# 263
Точно сега съм в момент на избор и на столче за кола и на столче за хранене.
Най-много ми харесаха столчето за хранене, което показа miriams -Чико  Поли и столчето за кола на Miss Fine, Blurmoi, p0liglot - Maxi Cosi.
Miss Fine, моля те сподели ти за колко "по приятна цена"  закупи столчето?
Обаче като се има в предвид, че и двете не са от най-евтините, май ще направя компромис със столчето за хранене.
Бобченка, аз и Rorr живеем близо до морската и всеки ден сме там. С удоволствие бих ти определила срещичка, обаче..... виж какво време само тея дни. Днес цял ден вали. Гледам прогнозата за утре е малко по добра, а във вторник пак дъжд. Ще ти оставя тел. на ЛС.

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 17:01 от briksi

# 264
  • Русе

Blurmoi
искаш да кажеш ,че може да се правят кремчета с прясно мляко newsm78 не са ли малки още
А тези памперси гащички ,четох че се използват при прехода към гърне и не попивали добре ,дали е вярно  newsm78
Да питам вашите бебчета колко спят през деня -че при нас нещо сънят не идва денем освен ако не сме навън с количката

# 265
А тези памперси гащички ,четох че се използват при прехода към гърне и не попивали добре ,дали е вярно  newsm78

За по-големи деца са  Peace най-малкото трябва да ходи вече. Същите като памперсите са,но без лепенките. И са по-малко в пакета. За мен не са оферта  Peace

# 266
  • София
Мернах преди няколко страници, че някой питаше за летни колички и едната опция беше Симплисити на Чико - ние сме с такава и не мога да съм по-доволна, идеалната количка е за мен  Peace С едно движение я прибирам в багажника, с едно движение става за лягане, а колко й е удобна на Мая!

# 267
Wafi, честит рожден ден!

Ани, ЧРД и на теб на патерици!

И ние се озъбихме, от вчера се напипва остро връхче  Heart Eyes.

Завърнахме се, толкова ще ми липсва морето, отсега си мечтая за още една седмица в края на лятото. Ние бяхме 2 дни в хотела на Марвелъс  Hug, страхотен е, направо не ни се тръгваше, ето снимки от него, препоръчвам го  Peace.

Столчето за хранене ни е Чико Поли, страхотен е, а столчето за кола Recaro Young sport и от него сме супер доволни  Simple Smile.

Тани, Ев пък спи през деня по 3-4 часа за целия ден, но пък нощният ни сън е едва 6-7 часа  Confused. Не посмях да изкъпя Ев в морето, топнах й крачетата само, но какво лазене и таркаляне падна по пясъка  Laughing.

Мила, много ме е яд, че не се видяхме  Confused, но цялата първа седмица бях с болящо гърло и хрема, идвахме 3 пъти в Бургас, моите приятели ме водиха в страхотна детска площадка в Морската, Еве остана очарована, пък и аз  Party, а и какви вкусни еклерчета продаваха  Crazy. Ще се видим някой друг път   bouquet.

Болните да оздравяват!

# 268
  • София
 #Cussing out
Ходихме на дежурен кабинет. Гърди - чисти, носле - сухо, гърло - розова, лимфи - нормални. Нищо му нямало. Някаква инфекцийка явно карал. Нормално било до 3 дни да поддържа висока Т. Да редуваме Нурофен с Ефералган. На всичкото отгоре тръгна да ми обяснява колко по-удобно щяло да ми бъде посред нощ вместо спринцофка Нурофен или Панадол, да му махна памперса и да му путна свещичката.  ooooh! Не съм слагала до сег асвещички, но хич не ми звучи като "по-удоната опция за посред нощ".
Седа е с 39. Вдигна до 40, но Нурофена я посмъкна.
Да не се разболяваш и да си нямаш работа с лекари  ooooh!

# 269
Тani, за памперсите бански си пише, че са swimpants не знам защо трябва да са за проходили деца. Има друг тип памперси гащи (взимала съм такива на памперс), за които може би говорите, но те са различни. По-дебели са и са си като памперси но без лепенките. Тези на либеро, които са за плуване са по-тънички и не набъбват така от водата както другите памперс гащи, които са за нормална употреба (и двата вида съм ги пробвала във вода). С тези на либеро изкарахме доста време във водата и на плажа на няколко пъти и съм доста доволна. Ето ги само че за нашето дупе му взимам М размер.

За млякото така ми каза нашата педи, аз й вярвам по принцип, мисля си, че става дума за малки количества и затова казва, че може да се използва, но не за директна консумация. То ако прочетеш съдържанието на повечето бисквити и т.н. ще видим, че не само АМ има, ами си има и нормално мляко. Аз още не съм дала мляко, защото съм много вързана в ръцете за готвенето и даже никога не съм правила бисквитена торта например или крем или други такива работи...

Беболе, много съм съгласна с теб, че не трябва да се прави компромис със столчето за кола. Столчето за хранене хич не е важно, само да е удобно на детето, но за столчето за кола трябва да се гледа да е сигурно на първо място (crash test-овете помагат за това) и после се гледа всичко останало. Ох, и вие сте имали тежка нощ, дано да не се повтаря. Аз се надявам довечера да е по-добре.  Praynig

Илка, стискам палци да се оправите бързо.

орчид, много хубави снимки!

Wafi, честит рожден ден! Много здраве, късмен и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт