. Аз снощи хапнах боб и елате сега да видите - милия от 6 часа се пъни и пъшка, пръцка. Но пък като отвори очи преди половин час, го сложих на гърне и
много е смешен, държи ме за двата пръста и се цъкли 

Давам й от няколко дни бисквити Закуска с киселото мляко и ги хапва добре; правя й и кремче с нишесте, така че дойде й реда на тортичката 
и аз смятам тея дни да купувам гърне и да я пробвам моята мацка.Ние много харесваме на Ганчев,а и на др.марки има в бурканчета млечни каши,бисквити,плодово с овесени ядки.Много са удобни като сме навън,а и са вкусни
Ще мятам попарата,рибата и жълтъка сега през 8-я й месец.

Честито столче, изглежда много добре!
Даниел проходи точно на 1г и на 11 месеца все още не можеше така стабилно като нея. Това дете ме изумява! 

Кво беше това чудо.. Направо

Само че не съм много продуктивна и няма да мога да измисля заглавие, така че апелирам към тези, на които им се отдава, да се потрудят.. Ако сте съгласни де 
Марио се зъдържа на краката си за няколко секунди.. Даже сам има желание да се пуска, но трябва да съм до него задължително иначе не се чувства сигурен.. Аз както нямаше да пиша
Само че не съм много продуктивна и няма да мога да измисля заглавие, така че апелирам към тези, на които им се отдава, да се потрудят.. Ако сте съгласни де 

Препоръчани теми