Отговори
# 675
Уж нямаше да си честитим месечинки и да си наливаме виртуални кафета, ама то ... сърби та се не трае.  Laughing hahaha
Ааа, аз за такова нещо не знам Naughty и не съм съгласна Laughing Laughing
Успех на преговорите за ясла! Praynig

# 676
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И ВАЛЯ!!!Да са живи и здрави и много да радват мама и тати Simple Smile

# 677
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Честит рожден ден на малките ни талисманчета Вики и Валя, да са здрави, щастливи и все така борбени, да са радост за мама, тати и бате!  Hug

Честити месечинки на имащите!  Heart Eyes

Да дам отчет след консултацията вчера - наддал е 400гр и вече е 8800 и е цели 72,5 см.Сложиха му последната ваксина и сега имаме малка почивка от ваксини!  Grinning

Засега толкова, че големият змей искал да яде!  Crazy

# 678
Честит първи рожден ден на малките ни талисманки Вики и Валя! Да бъдат все така борбени и да даряват много радост на семейството си!

Честити месечинки на Зори, Дария, Ивана, Павел и Борис!
Стискам палци за това разговора да е мчного положителен, Бърди Praynig
Марта, много идейно си поднесла кафенцето днес, аз съм им фен на тези машини Grinning
Ние след малко пътуваме, стискайте ми палци да мине добре Praynig

# 679
Уж нямаше да си честитим месечинки и да си наливаме виртуални кафета, ама то ... сърби та се не трае.  Laughing hahaha

На мен ми е много досадно да прехвърлям някви картинки непрекъснато, но явно други ги влече.  ooooh!

Честит Рожден ден на близначките! Да са здрави и послушни!   bouquet

Видях се с Мира и Нади, пихме бири и дребните се катериха по масата. Вярно, че беше преди 5 дни, ама ми беше много приятно и исках да го споделя с вас.

Не съм влизала тези дни, не съм чела, не мога да се включа, но ми липсвахте и за това реших да драсна два реда.  Hug

# 680
Честит първи рожден ден на малките  Вики и Валя! Да бъдат живи и здрави и да даряват много радост на семейството си!
Аз нямам много време да пиша, но Ви чета Laughing
Постоянно тичам след единия и другия Laughing

# 681
  • Русе
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ НИ ТАЛИСМАНЧЕТА ВИКИ И ВАЛЯ[/size][/size]ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ ЗОРИ , ДАРИЯ , ИВАНА, ПАВЕЛ и БОРИС !
flufffy приятно пътуване ти желая
hailie каква е тази термална вода

# 682
  • София
Крих се и не писах докато не документирам Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=kJEXH09skNA Наш'то бебенце расте и хем му се радвам хем ми е едно тъжничко Heart Eyes Извинявам се че е настрани, не съобразих..

Честита годинка на малките принцеси! Много да тичкат и бърборят през следващата Hug

# 683
  • Русе
bebZz Kiryakova честити първи стъпчици  Hug
Ние още не ходим ,само се търкаляме и подскачаме като го държа и зъбчета нямаме дали да се притеснявам или има време newsm78
hailie тази термална вода става ли за бебе че не пише в листовката

# 684
....
hailie тази термална вода става ли за бебе че не пише в листовката

Тани, понеже и ние я ползваме, става за бебета!  newsm10 На самия флакон пише за бебета-деца-възрастни.

Бебз, скрихте ми шапката!!!  Shocked Тъкмо вчера си говорих с една мама на майче. На 1г.2м. все още дори няма намерение да стъпва, камоли и да ходи... БРАВО на Ванеса!!!! Лелеее...много е интересно да видиш малкото бебе да ХОДИ (самичко)...

Оле, а с нас кога ще се видиш, аааа??? Аз толкова да се надявам и да чакам, пък то... ц ц ц ц

Хайде, отивам аз, че днес Ники повърна на фонтан много (а хич не беше ял), отказва всякакви течности (което ми е най-притеснително), ядене - да не говорим... Ходихме сутринта по спешност при дежурния, но за сега нямало нужда от притеснение. Ще се наблюдаваме днес и така (на вън ще излезем чак привечер). Тани, Ники също има много и ситни пъпчици по гърдите и малко на рамената отзад. Днес питах лекарката и тя каза, че са от топло.

Лек и прохладен ден!  Hug

# 685
  • Сливен
здравейте
бебз браво на ванеска,честити първи крачици,нека да я водят все напред
бургазлиики на 27 или 28 ще съм в бургас ако искате да си пуснем тел на лични  newsm78 Party
ани хайде да не е нищо сериозно,може от жегата да е
мерси за кафенцето

# 686
Тани, Ани ти е писаа, но и аз да кажа- за бебета , деца и всички с чувствителна кожа. Освен това, след баня го пръскам с нея. Оставям я да попие в кожата и после мажа със судокрема.
Ани, дано моят приятел бързо се оправя ида не те тревожи! Пиши по-късно как сте.
Олето, Надето и Мирчето тайна среща сте си организирали, а? Никой не звънна или писа...

# 687
Честит рожден ден на талисманите ни! Да са здрави и много щастливи, да ги слушат всички около тях!
Бебз, страхотна е Ванеса! Честито прохождане!

# 688
  • София
Честит рожден ден на Вики и Валя!
Честити месечинки на месечинковците!
Да са всички живи и здрави, мноооооого усмихнати и весели игри!

Бебзиииииииииhahaha ухаааааааааааааа!!! Браво на малката кукла!! Хайде, отивай да месиш питка и да я търкулваш за прощъпулник на Ванеска и после да докладваш какво е хванала!!! Hug
Ани, надявам се да е само моментно неразположение на малкия пухчо, заради жегите  Praynig
Бърди, стискаме и ние палци  Peace

Изкарах най-кошмарната си нощ - от вчера по обяд като ме заболя едната ръка - от горе до долу, явно съм притиснала нещо, докато гушках бебелани и вечерта ревах от болка!!! Заспала съм към 3.30-4 ч и то след 2 панадола, в 7 без нещо се събудих пак от болки и хукнах към денонощната аптека, че свършиха болкоуспояващите ((( кошмарно просто! и сега пак боли, но ще чакам да стане нетърпимо и тогава да пия парацетамоли ooooh! Мрън-мрън! и аз се оплаках! Cry

# 689
  • София
Бебзиииии, Ванеса ме уби, уникално хлапе!  Heart Eyes Heart Eyes И тия сини очи, ехххх  Flutter

Искаха да се върна месец по-рано на работа, че от септември почват новите бюджети - обаче не дават повече пари и Киро на кирия. Разбрахме се де, ще ме чакат, няма да ме припират. Даже и отпуските ще ми дадат да си взема преди да се върна. Та в общи линии съм доволна, видях си новото работно място и новата шефка и си ги харесах и двете, не е малко  Grinning

Марв, ужасно е това, дали не можеш да отидеш да те погледне лекар? Не е за подценяване такава болка. Горкичката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт