Юлски деца-Тема 45

• 36 198
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • USA
Честит Рожден Ден на Ния, Санди и Кайо newsm59! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!

Мама Барба, имате ли още проблем нощем, по-назад четох за това?
Оля, много благодаря!
Грация, стискам силно палци резултатите да са добри!
Сириус, ти най-накрая се появи Grinning.
Мише, дано повече мъжа ти няма такива кризи!
Емили, скоро оздравяване на Изабел!

Стейси засега вече е спокойна нощем, даже не се и събужда всяка вечер. Спи си в кошарата, но преди това иска малко да я покърмя.
 Реших вече да махна памперса нацяло през деня, обаче не знам какво й стана не иска да сяда на гърнето. Вчера излязохме с преносимото гърне в парка, не пожела да седне и се напишка, но освен гащите и роклята й беше мокра, та се наложи да се прибираме. Много добре знае какво се прави на гърнето, понякога сама си го посочва, даже в Бг си и казваше, някак си на моменти го прави. Няколко пъти се събуди суха от сън, което никога не е било досега. Аз ли ставам по-настоятелна, че така реагира или пък това постоянно Не и Няма да  са причината newsm78. На мъжа ми братовчед му е педиатър и каза, че до 2,5 години е най-добре да се махне памперса, защото след това свиквали с него.

# 181
Здравейте,

Честит празник на Ния, Кайо и Санди. Да са живи и здрави, много целувани и обичани.

Аз току що довърших тестовата торта за РД на Калина. Не се справих добре с оформлението, дано утре като я ядем да се окаже добра на вкус. Имахме и гости, та след малко се засилвам към леглото. Тия почивни дни минават ужасно бързо, бре..

Грация, чакам да се похвалиш с добри новини другата седмица. Praynig
Мише, дано по-бързо му мине на мъжа ти.
Фиона, не съм купувала скоро чорапогащници, а всички, които имаме са за 1г. или 1 1/2 г. и май доста са умалели вече.
Ем, бързо оздравяване.
Драга, това с колата и педикюра преди раждане е такъв майтап, ама си е важно. Представяш ли си да се явяваш всекидневно на визитациите с космати крака. hahaha Направо ми настръхва козината при мисълта.
Маймунче, мисля си, че децата си имат периоди на стачки за всякакви неща - храната, гърнето... каквото дойде. Аз преди малко се нервирах, че Калина все още не иска да си каже като й се ходи до тоалетната, дори не си показва. Евентуално като е свършила работата, а се учим вече четвърти месец. Дано скоро започне да дава знаци и сигнали, че съвсем ще се ошашкам.

# 182
  • София
Ей, аз напоследък все със закъснение честитя, ама не ми оставят време за форуми. Mr. Green

Сириус, Шора Мишора, да са ви живи и здрави момчетата, много весели и щастливи!

Медула, @ми, Вирджинити, и вашите сладкиши да се радват на здраве и късмет!

Грация, продължавам  newsm17, докато кажеш добрите новини. Hug

# 183
Ха добро утро, Маймунче, и ние имаме такива периоди с напикаването, заиграват се и не им се занимава със седене на гърне просто. Ако си е в къщи и се чуди какво да прави винаги се сеща за гърнето, но иначе не.
Вчера я бяхме оставили при свеки, уж била пила ужасно много вода а интересно защо ли детето беше пикало един път през деня и чак преди лягане още 1 път и естествено я хвана цистита вечерта. Много се ядосах, 35 градуса е все пак #2gunfire
Бременните в темата моля да не се катерят повече по секции и стълби, че ще дойда собственоръчно да ги набия.
Мише, и аз стискам палци на мъжа ти да няма повече такива кризи, макар че май който си е предразположен си ги има и това е.

Имам въпрос - вашите деца мразят ли да ги обличат? Изабел изпада в луди истерии и си го обяснявам с това, че баба й направо прекалява с преобличането, все едно има кукла, то не  е тоалет за в къщи, за излизане, за спане следобед, никога не седи с дрехите, с които аз я пращам а понякога даже не излизат с тях навън ooooh!...

# 184
Честит рожден ден на днешните рожденици.
Мише, направо настръхнах с корема на секцията Shocked.
Грация, стискаме палци все още, кога другата седмица ще излезнат резултатите.
Ем, само сутрин ми прави проблем. Незнам защо, но задължително всяка сутрин, хленчи, вика, ръкомаха, дразни се и ми се скъсват нервите докато я облека.
Така аз все още не съм родила, но пък къщата я поизлизахме. Уж само прозорците и пердетата, починах си малко, айде и прах да мина, мъжото се ентусиазира мина с прахосмукачка, да приберем килимите, после пода, та до 21 часа чистихме. Сега голям кеф, колко е чистичко и подредено. Поостанаха някои неща, но тях през седмицата.
Забравих да кажа, че и Ангел се подразни ма майка си и й звънна да я нахока, не че видях резултат, но както и да е, вчера пак ме застреля с разни глупости. Явно им е семейна черта и да кажеш директно не вдяват грам.
Днес е ден за пране, отиваме в свекито да перем колички, кошари, килими и тн.

# 185
Привети момичета !

Честито на всички , който съм пропуснала  и на онези , който празнуват днес ! Hug
Драга , не му е мястото и времето аз да се взема да споделям какви неща ми се сервират от родата , та ще си кажеш че случващото се е с твоето свеки е бял кахър .Честно !
Предстоят ти прекрасни емоции  Hug
Прашец , много мило  че предлагаш помощ  Simple Smile

Грация , не съм пускала палците да знаеш  Hug
Джил , дано скоро Калина се научи да си казва . А по повод плискането във водата е много забавно .Влади и Нана така си играят също , та успявам и аз да свърша някоя работа .
Мише , внимателно мила !
Емили , скоро да оздравява Изабел !

# 186
ЮБ, ще имате ново бебче вкъщи. То не останало...

Емили, много е важно как ще подходиш към обличането. "Сега ще излизаме. Хайде да се облечем! Колко хубава картинка има! Я да видим можеш ли сама?" При нас такива тактики вършат работа. Но най-често се чува: "Мамо, Тото гол!" "Мамо, Тото боссс!" и шляпа вътре и навън като цигане, че и на тен го докарва. Party

Мила, при вас как е положението?

Джил, Маймунче, този период бързо ще мине, ще има някой пропуск, но като цяло минава. (Маймунче, взимай й дрешки за преобличане и не го прави на въпрос да не почне да трупа напрежение и да се напишква нощем. Емили е права, че не обичат да прекъсват играта.) Близо сте до целта! И Антоний беше така и аз мислех, че няма напредък, но след седмица коренно се промениха нещата. Научават се много постепенно. Давайте го по-бодро и ще се успокоят и децата, и ще потръгне.

Маймунче, за ревовете. Аз се успокоих и нещата се подобриха. Не го натискам да спи, а го предразполагам. Приспиваме играчки, мием зъби и той доброволно си ляга. Понякога плаче като се събуди, но рядко. Питам се дали не се бои от тъмното. Ще пробваме с някаква лампа.

Емили, детето в жегата е жадувало?! Понякога бабите колкото помагат, толкова и бели правят...

# 187
  • София
Привет юлски мами Hug
Първо благодаря за милите поздрави за рожденния ден на Цвети  bouquet
Включвам се за да честитя на всички юнски и юлски дечица в нашия форум рожденните дни! желая здраве, весели дни и лесно адаптиране към живота на големите  Mr. Green (имам предвид гърнета, ядене, обличане, заспиване, миене на зъби и т.н. и т.н. Mr. Green Mr. Green)
И на тях не им е лесно все пак Laughing
Грация специално на вас силно стиснати палци за резултатите и за всичко за което имате нужда  Praynig
Драга, и на теб стиснати палци Praynig Praynig

Целувки за всички и до скоро !

# 188
  • Видин
Докога е крайния срок за качване на снимки?

# 189
  • Кърджали
Привет!
Ние се върнахме от село. Кати си изкара добре.
Юлско бебе, стискам палци вече за появата на второто юлско попълнение.
Днес разбрахме, че още една от племеничките на Краси чака бебе. Ех, така ми се прииска и на мен,ама ....
Емили, с Кати го имах този проблем когато се учихме на гърнето. Бяха ужасни истерии, когато се опитвах да я преоблека. Но при нея след като спряхме опитите и започнах да я преобличам доста по - рядко положението се успокои.Явно тя така реагира на нещата, които не са и приятни /същото беше и когато направих опит да я оставям да заспива сама в стаята, пак истерии и нежелание да си ляга в леглото. Чак ме плаши какви ли истерии ще сервира като тръгне на ясла/.Та както казвва Мама Барба, подход ... и аз бих добавила много рядко преобличане, докато престане да и бъде така изнервящо ...
Иска ми се пак да опитам с памперсите и гърнето, ама не знам дали не е още рано..Тия памперси от жегата много я дразнят, то жегата я дразни непоносимо... Обаче ме е страх дали пак няма да схване че го правя за нейно добро и да почнат истериите...
Грация, стискам палци резултатите да са добри...Вярвам, че ще са такива, каквито ти ги искаш...

и да , и аз да попитам д окога е последния срок...Че нашия рожден ден както е чак август....

# 190
Сандра, не пречи да пробваш под формата на игра, сега е моментът. Първо около месец се напишкваше нашият и чак тогава съобщаваше: "Тото пишка." Постепенно обаче все по-добре се владее. Само се запаси с нерви и сухи дрешки за смяна. Simple Smile Много помага да види по-голямо дете как ползва гърненцето. При нас ключът беше да му купим ново гърне. "Аууууууу! Колко е хубаво новото гърненце! Хайде сега като батковците да пишкаш и ти в него. Нали си вече голям!" Нещо подобно му редях и детето захапа. Но е много изнервящо в началото, щото повече пропуски има, отколкото сполуки. Важното е да си свиркаш и да продължаваш да го мотивираш т.е. прелъгваш. Simple Smile

# 191
  • София
Здравейте момичета!
С малко закъснение да честитя на рожденниците които пропуснах през почивните дни. Да са много здравички и игриви.
Грация продължавам да съм със стиснати палци.
И ние не обичаме да се преобличаме, но и аз нещо гледам да я залъгвам докато го правя.
С гърнето нямам никакъв успех, седи по 15-20 мин. на него става и се изпишква в памперса или извън него ако съм я оставила по голо дупе. Знае какво се прави отива да него и казва пишка, ака и като седне се стиска докато не стане. И аз купих ново гърне (пеещо), обяснявам че ще започне да пее като се изпишка, тя повтаря гърнето пее и до там, още не сме го чули как пее.

# 192
Честит Рожден Ден на Марина, на Борис, на Александра, на Яна и на Дария! Щастливо и безгрижно детство им желая!

# 193
Честит рожден ден на днешните рожденици, които влизат изобщо, може би Пъзел да хвърля по едно око и специални поздрави за малката Яна на Мацко.
Събота и неделя се разглобих от чистене, но съм много доволна много работа свършихме. Да го похваля Ангел много помагаше, вчера и брат му ни помогна с прането на килимите. Аз разбира се нямах нужда от помощ за прането на количката и кошарата, свеки си имаше "важна" работа, явно Ангел не я е насмел достатъчно,но пък както и да е свърших си работата и съм доволна много. Детето не сметна за нужда поне да гледа, но тя така се забавляваше с тази вода и басейнчето напълнихме, прави ни голямо шоу и не ни е създавала никакви проблеми. Та деня беше пълноценен за всички. Вчера и свекъра ме оцъкли, даде 30 лева да купим люлка за Андреа, което е невероятно постижение.
От цялата хамалогия ми се е посмъкнал малко корема, колкото пъти стана, толкова и ми се пишка. Малко ме пробожда от време на време като ходя отдолу. Храня малки надежди, но май ще си дочакам. Днес мисля да поприготвям багажа, че то си дойде. Пиша едни фермани на Ангел какво трябва да прави, като за дебил, с подчертани места, удивителни и т. н. Рецепти какво и как да сготви, кога какво да дава за ядене. Започва да ми се свива малко под лъжичката, толкова дни без Андреа, но нямам как.

# 194
Julsko bebe не остана стиснати палци всичко да мине като по вода  Hug скоро ще си имаш 2 слънчица у вас.
Честито на всички рожденици да са живи и здрави и много щастливи.Весело и безгрижно детство.
Няма такава жега имам чувството че земятата ще се пукне от жега направо не се диша  Sad

Общи условия

Активация на акаунт