Юлски деца-Тема 45

• 36 196
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на днешните рожденици! Желая им много здраве, щастие и прекрасно детство!

# 166
Честито на днешните рожденици! С пожелание за усмихнато и безгрижно детство
Драга твоята свеки не е единствена по рода си,аз си имам същата порода  Mr. Green
Джил ще чакаме отзиви за колелото .Много е хубаво Hug

# 167
  • София
Фиона нашите чорапогащници ги купувам за ръст 110-116 см. и големина на стъпалото 27-28 номер, но ние не сме критерий защото смеси доооста по-едрички.
Юлско бебе то пък да ти писне от роднини, давай първото юлче да го гледам докато раждаш, ще си играят екстра с Кати и после вкупом ще дойдем да видим второто юлче. Казвай само от къде точно трябва да я взема в четвъртък и идваме или ми я докарайте, нали знаеш къде живея. Сериозна съм.

# 168
  • Видин
Честит рожден ден на днешните рожденници и по-специално на Александрина на miss_niq! Както и на Калоян, на Ния и на останалите   bouquet
Ние от 11ч сме на рождения им ден и малко ме е шубе Габи как ще се държи  Crazy Дано да успея да седна поне за 2 минути  hahaha
Цветен прашец, много мило, че искаш да гледаш Андреа  Hug

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 08:38 от amanita

# 169
Честит рожден ден на днешните рожденици!

Драга, много гадно от страна на свекърва ти  Rolling Eyes! Аз с моята /Бог да я прости/ не съм имала проблеми-винаги се отзоваваше, когато съм искала да гледа Йоан. И го гледаше по начина, по който аз исках  Peace. Свекърът, обаче, е друго нещо-дръпнат отвсякъде  Mr. Green

# 170
Честито и от мен на днешните рожденници  и по-специално на Ния на Медула и на Кайко на Вирджинити, както и на вчерашните ВИКТОР, ГЕОРГИ И СТИЛИЯН!!

Ние сме малко с кашлица та не можахме да спим предните дни, нито вечерта нито следобед, вследствие от един вирус със сополи. Горкото дете не може да ги издуха и като са повече направо ги повръща. Онзи ден тъкмо си бях сменила чаршафите и й викам мммм ела да видиш как миришат хубаво и след 15 мин тя повърна върху тях, че и върху възглавницата  ooooh! И ми вика "бомбок", тва пък откъде го е научила  Laughing Та снощи всички изтощени сме заспали още преди 10 с кокошките дето се вика.
ЮБ, неудобно й е значи, баси. Значи знае какво значи неудобно, само дето не знае кога да го използва.

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 08:40 от Emily_

# 171
Първо честити рожденници със закъснение на  Netty, shora mishora,  Bambukita, lorka86.
Честит рожден ден и на днешните рожденници на Medula, Virginity, norita82, miss_niq, eden_haven, nu6ito 79, @mi! Да са ни живи и здрави дечицата!!!

Благодаря за хубавите пожелания и, че сте се сетили за нас въпреки , че не пиша много често  Embarassed . Ние прекарахме рожденият ден в тесен кръг. Бяхме си в Сливен с нашите и свекърите, а като се приберем другата неделя ще почерпим приятели. Ние за подарък купухме един сравнително голям басейн (тази година сигурно ще пропуснем морето, че ни чакат ремонти), поне детето да се попличка  Party . За него пише, че е за деца над 6 години около метър е дълбок, но както каза мъжа ми няма да го пълним много. От тук поръчах много хубава торта и беше доста евтина (в сравнение с това което се предлага в София)

# 172
Здравейте мами!
Честит рожден ден на всички малки сладури и специални поздрави за Нийчето, Сани и  Кайко.

Помните как преди 2 години точно 4 дена преди да родя цял ден се мъкнах с мъжт ми по спешните кабинети, защото получи много болезнена бъбречна криза. Е, онзи ден през нощта всичко пак се повтори.  Sad
 ЧМъжът ми се обадда и ми каза, че е получил бъбречна криза, пил е но шпа и си стои в колата и чака да му мине. След 30 минути ми се обажда, едвам говори,почти нищо не му разбирам, каза, че е много зле и идва линейка. Аз много се паникьосах, питах го няколко пъти дали има някой с него. Накрая едвам разбрах, че не е сам.  Дошла е линейка,били са му някаква инжекция и са си тръгнали. И пак много го боли. Казах му някой да го закара в спешен кабинет, ама той се опъва. Вика ми - аз ще се оправя. Не знам какво да правя сега, сама съм,  сутринта дадох детето на свекърите и заминаха на морето, да хващам ли таксита посред нощите и да ходя при него  newsm78 . Питах го дали са му написали рецепта с нещо болкоуспокоява, а той отговори, че няма рецепта. Попитах го дали някой няма да го закара до спешен кабинет, не може цяла нощ да се гърчи, първо той не искаше, но после е повикал негов приятел и го е закарал. Там са му били пак инжекции, не е помогнало, после един хирург го съжалил, казал му, че щего включат на системи, защото виждал, че много се мъчи, иначе не правили такива неща. Направили са му изследвания кръв и урина, после на рентген и ехограф, след това при нефролог. Прибра се към 3-4 сутринта. Каза, че още го боли, но поне е поносимо. Като цяло са се държали добре с него в спешния кабинет, оплака ми се, че една лекарка му казала "Ти какъв мъж си?" Все едно, че всички еднакво трябва да ги боли.Та това е засега, пропуснах шоуто в спешния кабинет. Mr. Green
Юлско бебе - то твоето свеки не може без да направи някой гаф, давай й зор, от това което пишеш за нея - особено за сватбата- ми се струва, че жената е голям непукист, но в крайна сметка ще свърши работата. Аз поне няма да мисля за това кой ще гледа малката - нали мъжът ми е безработен сега,тай той ще се справя. За съжаление майка ми няма да може да дойде - пускат я чак октомври-ноември в отпуска. Свекито сигурно ще вземе една седмица.
Emily_ бързо да се оправяте.  Hug А това бонбок сигурно го е научила от някоя баба. Аз бях на 3 годинки и си спомням как реших да къпя една кукла и косата й стана много зле. Баба ми я взе и каза, че см я направила на бомбок. А аз я питам: Бабо, какво е това бомбок?  Joy

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 11:55 от Mishe333

# 173
Мише333, добре, че не си била с него, че ти е рано за раждане. На Ивето харесва ли й на морето?

Почнах да чета книгата на Фицхю Додсън "Изкуството да бъдеш родител" и много неща покрай "трудното" ми момче ми се изясниха. По принцип нямам доверие на книга, която започва с думите "Изкуството да бъдеш...", но с тази уцелих джакпота. Сега ще полегна да поспя, че като съм недоспала ми е най-трудно да му насочвам енергията към хубави неща.

# 174
  • Видин
Ние се върнахме преди малко. Ей, тва мойто диване е като изпуснато  ooooh! Стопи ми лагерите отвсякъде Tired И за пореден път се радва, че неговият рожден ден ще е у дома и няма къде да ми бяга  hahaha
мама Барба, мотае ми се тая книга на компа от 3г, ама нещо не може да ме привлече. Явно в мен е грешката  Laughing

# 175
Вчера малко ви изпуснах, с малко закъснение, честито на малкия младеж на Сириус. Днес честита втора годинка на една от любимките ми сладката Ния на Медула, честито и на малките кавалери, Санди и Кайо.
Джил, Прашец, мерси много Hug Hug Hug.
Ем, направо в тази жега и болна, не ми се мисли какво ѝ е.
Мише, ужас, чак ми стана мъчно за мъжа ти, а на теб какъв стрес ти е било и то пак си бременна. Иначе и аз съм почти 100 % сигурна, че ще уреди да не е на работа, скъсва ми нервите, но после свършва работата. Сега чакам дали си е уредила нещата от оня ден, днес звънях, пак не вдига, от сутринта до сега не е върнала обаждането. Кумата чака в готовност да си вземе отпуска ако трябва. За гледането Ангел ще я гледа, вече е отпуска, проблема ми е само в четвъртък, че нали ме искат един ден по- рано за изследвания и някак си не възнамерявам с куфарчето да си взема рейса. А с Андреа да ходим няма смисъл да си правим този стрес, докато ме настанят в болницата. За петък да я гледа докато ме срежат и му покажат бебето, пак е само за 2 часа да я гледа. После се прибира, не може да стои с мен все пак. И на финала какво е бомбок Blush?
Аз вчера бях на кола маска, днес на педикюр, поставих черешката на тортата и вече мога да раждам Laughing. Може да съм като хипопотам, но съм фризирана, ощавена и с педикюр Laughing. Няма да го уплаша детето като излезе Laughing. По този случай си измих половината прозорци (изморих се) и другите са за Ангел, за ужас на баща ми се качих на стълбата и си свалих и пердетата. За съжаление не съм тръгнала да раждам, та явно лекарката ще се окажа права, че няма шанс да родя преди секциото. Все пак утре ще се пробвам, докато четкаме кошарата и едни килимчета.

# 176
Юлско бебе - ей, това свеки, май вече сте й свикнали на номерата. Всичко ще е наред, не се притеснявай. И аз миналата седмица се катерих, за да сваля пердетата, ама нямаме стълба, първо на един стол и после на секцията се катерих  Rolling Eyes .
Мъжо днес е наред, поглезих го един ден.

А бомбок е на турски език, аз си го обяснявам, като нещо скапано, развалено.
А тук намерих такова обяснение:
бомбок
голям боклук (тур. ), голяма кал.
Станах бомбок - окалях се целия.

amanita - явно голямо търчане е паднало, поне изразходваш повече калорийки  Simple Smile Дано на рождения ден е по-спокоен и да се занимава с гостите и подаръците.
mama Barba - хубаво, че ти е харесала книгата. Аз започнах пък да чета една Кристалните деца, но нещо набрзо я зарязах.

# 177
Аманитка, ако искаш, прочети само раздела за игрите на тая възраст.

Мише333, това са разни йога глупости, не се занимавам с тях.  Wink  Peace

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 20:45 от mama Barba

# 178
Аз само набързо минавам да кажа, че вчера минахме ЯМР, всичко си протече по план, после детето цял ден спа. Резултатите са другата седмица  Praynig.

Честито на малките ни рожденници от вчера и днес   bouquet.

# 179
  • Canada
Грация, вярвам че резултатите ще са добри! Не може на това усмихнато момиченце да му има нещо. Стискам палци! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт