Юлски деца-Тема 45

• 36 185
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на днешните рожденици! Живи и здрави да са!   bouquet

Грация, супер новини! Надявам се, че и ЯМР ще покаже такива резултати!  Hug

Благодаря ви за милите пожелания!  Hug Ето нашата почерпка: http://www.bgphoto.net/photos/18137/o634456336853437500.JPG. А тук е рожденика: http://www.bgphoto.net/photos/18137/o634456337154218750.JPG

# 151
Привет от нас !
Успях да си вкарам фонетиката то не било толкова сложно.  Grinning
Грация браво дано и новините от ЯМР да са добри стискаме палци  Hug
Честит рожден ден на порасналите дечица да са живи и здрави и много щастливи.
И нашия татко си е в Испания и казва че нямало да може да се прибере за рождения ден на Денис дано да успее защото без него няма да е същотото. Cry

# 152
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!

В петък заминаваме за Букурещ. Ще посетим ИКЕА и всичко каквото има да се види в града, но... основната цел е концерта на Бон Джоуви. Любими...никога не съм е надявала, че ще ги видя на живо, но и това ще се случи. Само да не вали!  Praynig

В последно време се отдадох на онлайн пазаруване
Ралче, чудесни новини! Simple Smile А за яслата. Голямо честито!

Шора Мишора, нашият като питаме на колко годинки е вика:"Две!" и пери петте пръстчета. Wink

Мише333, дано на детето не му е мъчно за теб. Добре, че е минало повечко време без бибката, щото иначе, набързо ще купят свекърите ти нова... Simple Smile Пу, пу!

ЮБ, коя болница избра? За домашния рожден ден, ще е ОК, защото още не са съвсем наясно що е то и че имат право на претенции по въпроса. Виж догодина ще е друго, нали ще почнат съвместни игри, ще са по-осъзнати.

Лилчо, виртуална прегръдка! Ама и тия мъже, вдовец ще пише, а! Размечтал се!!! Само да ми падне. Wink

Грацийка, страхотна новина! Продължаваме да се молим и за ЯМР!

Сандра, дайте му на детето едно легенче поне, какъв е тоя сух режим, да не си хан Крум! Simple Smile А нашият, още докато баща му за пръв път му надуваше басейнчето му пукнал най-горната халка. (как се казва това нещо?) Сега си го ползва така  - отгоре виси онова нещо, на него му не пречи.

Маймунче, ние НЕ-то го израстнахме бързичко, но сега сме на "Искаааам!" Успокоиха ме едни приятели, че този период не отминава никога.  Joy

Бобито, аз съм изпуснала, че сте се върнали без него. Как издържаш? Аз нашият татко, колкото и да му се дразня, не го изпускам вече. За две седмици при нашите без него полудях!

# 153
  • Кърджали
Пак аз...уж чистя, ама вижда се как чистя...
Мама Барба, на Кати басейнчето е от тия - гъбка...

А тя го е пукнала в основата долу, там където се слагат надуваемите гъбки, цял ден търсих дупчицата, докато успея да я открия.  И то като издиша и покривчето пада долу, и няма как да си играе детето.Днес успя да си поиграе , ще видим какво ще и измисли баща и. Няма да е лишаваме от водата, я... Така обича водните игри...
Юлско бебе , и на Кати по ред причини се очертава рождения и ден да е в къщи само с нас... Догодина ще наваксаваме...

# 154
Много е хубав, пази й сянчица. Simple Smile

# 155
мама Барба, в Токуда ще раждам, този път залагам.
Алекс, предполагам като нас по парични причини, ние решихме да вземем подарък, да си вземем торта и тоалет за малката, за да е красива, пък парите да спестим за морето, дано да съберем, че така ми се ходи. А и с новородено на ръце, не ми се ще да се сбираме, раничко ще му е на младежа, а и кое по- напред да свърша.
Днес направих голяма разходка 5 часа, взех тоалета за рожденичката, много му се радвам. На няколко пъти спирах да ходя, че такава остра болка отдолу, направо бях убедена, че ще изкочи някой крайник Laughing.
Свеки просто ме застреля днес, вече не се въздържах и се възмутих гласно и пред Ангел, направо ми преля чашата. Звънях вчера два пъти, не си чува, в работата шефката им е забранила май, та реших, че после ще звънне. Днес в 17ч. вече се нервирах, че не връща обаждане и звъннах. Казвам ѝ, че звъня да напомня, че трябва да гледа Андреа другата седмица за няколко часа в четвъртък, за да ме закара Ангел до болницата, че ме приемат за изследвания и в петък сутринта, докато е секциото, за да може да изчака навън и да ни види след това. О, ми то дошло, другата седмица ли било, бре, ми тя била на работа, утре щяла да види, да говори дали може да се смени с някой. Е, може ли да си толкова незнам и аз какъв, че да забравиш кога ще ти се ражда внучето, като са си правили графика толкова ли не се е сетила, че може да има нужда, да пита дали да не е почивка. Както казва кумата, все пак като е раждала близнаците, не е ходила в болницата с Ангел, толкова ли не може да се сети. Чудеше се какво да прави, че то два дни под ред било неудобно, ама щяла да го измисли. Направо ми идеше да й тресна телефона. Кумата в четвъртък почива, за петък веднага каза, че ако трябва ще си вземе отпуска, пък бабата не може #Cussing out.

# 156
ЮБ, свекърва ти надмина себе си, този път наистина ще падна под масата, това е  Shocked.
Тортата поръчах от ресторант за здравословно хранене "Кринг", като се уточнихме с тях как да бъде (няма я като вариант на сайта, но аз им казах да не слагат фруктоза, разбрахме за плодовете и прочее). 

# 157
Мама Барба той си беше тук после замина за 2 седмици после пак си дойде и сега пак замина и ще е за по дълго което най много ме притеснява а без него съм вързана на село и почвам вече да се побърквам  Sad
Julsko bebe моята свекърва дори не дойде в болницата като се роди детето и на изписването също но като се замисля май беше по добре че я нямаше а в началото викаше на детето Сиско защото е по близко до нейното име и е с нейната буква и не искаше да го поглежда че не е с нейната буква  Laughing

# 158
  • София
Леле, Сафо, ама Мишето си е голямо момченце! Heart Eyes
Джилка, обувай й на Инето нещо тип  кроксове, за да не се пързаля, ако реши да тръгне нанякъде. Hug
Юлско бебе, май съвсем скоро ще смениш ника на Юлски бебета. Wink Стискам палци всичко да е наред. Hug

# 159
  • Кърджали
Драга, стискам палци всичко да мине по вода. Пък за свекървата, не се тормози толкова. Да, изнервящо е такова държание, ама не можеш да я промениш, просто я игнорираш тотално.Поне да знаеш, че на нея не можеш да разчиташ.
Иначе, да основната причина все още да не правя никакви планове за рождения ден са финансите.Сега покрай шофьорските курсове  ooooh!Снощи о мислихме с таткото, или ще спретнем мъничко тържество с торта в къщи /Ех, Марулка, Марулка, що не си ми наблизо  Whistling /, или ще го отложим за края на август празненството. Но разбира се, че без подарък няма да стане. Дори вече започнах да обмислям какво да и взема. Баба и дядо и и те ще пратят парички за подарък, че те не могат да си дойдат,  та и друг подарък трябва да измисля...

# 160
 newsm59  bigdance2 Tada
Хайде, дойде и нашия ред. Да ми е живо и здраво момченцето.
Честит втори рожден ден и на Стилиян на Сириус.
Хубав ден.

# 161
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР, ГЕОРГИ И СТИЛИЯН! ШОРА МИШОРА, ЛОРКА, СИРИУС ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ВИ ЖЕЛАЯ!

# 162
Честит рожден ден на тримата рожденници днес! Момичета, да са ви много здрави и весели децата!

Драга, само кажи и аз лично ще си взема отпуска, егаси... Crossing Arms hahaha
Алекс, сестра ми има същото басейнче. Като поседи 4-5 часа на слънцето и покрива му се спихва, пък не дава други признаци да е спукано. А и никой не го е ял още. Joy
Мила, вчера успя да доприпка без произшествия, ама си права.

Ние вече се сдобихме с първия подарък за рождения ден, малко предварително - ей такова колело . Но решихме да го връчим сега, за да може да се понаучи да го кара преди да е свършило лятото.

Утре ще правя тестова торта. Дано да стане, че съм я предвидила за подарък. Ако се хареса ще бъркам същатата и за партито.

# 163
  • София
Честито на днешните рожденици! Желая им много, много здраве, щастие и прекрасно детство! Шора Hug Hug Hug
Джилка, ако не заминавах за море, щях да дойда не дегустация на торта.  Heart Eyes Hug
Сафо, Мишето е голямо момценце вече -сладур!
Маймунче, прелестна ти е била рожденичката. Много, много хубава! Hug
Драга, и аз на твое място не бих оставила Андреа на свекървата. Остави я най-демонстративно на кръстницата ти, та да се усети и тя и Ангел. Дума нямам.  #Crazy
Хубав ден от нас!  bouquet

# 164
Здравейте, юлски майчета!
Искам да помоля някоя от вас с момиченце да премери дължина на чопарогащник, че не съм сигурна тези които имам дали отговарят на 2год.А пък не ми се иска да пращам мънички дрешки, да знам дали да купя нов.
Благодаря предварите на отзовалите се!
И честит празник на всички дечица , които празниуват рожденни дни тези дни!

Общи условия

Активация на акаунт