Юлски деца-Тема 45

• 36 177
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Честит празник на Стейси, Михаил, Дария, Изабел и Моника, здрави и слънчеви бъдете  bouquet.

Излязоха резултатите от генетичния тест на Мими, всичко е нормално там, слава Богу  Grinning.

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 02:40 от Грация*

# 136
Честит празник на Стейси, Михаил, Дария, Изабел и Моника, здрави и слънчеви бъдете   bouquet.

Излязоха резултатите от генетичния тест на Мими, всичко е нормално там, слава Богу  Grinning.

Party newsm44 newsm44

Чакаме и ЯМР. Стискам палци и там всичко да е ок.   bouquet

# 137
  • Кърджали
Грация, радвам се. ще видиш, че ви резултатите от ЯМР ще са такива, каквито ги искаш.. Вярвам в това. И накрая Мими ще ви изненада кога най - малко очаквате.

Честит празник на Стейси, Михаил, Дария, Изабел и Моника!Весело и магично детство им желая!

Моето дете днес си спука басейна. Не му върви на този басейн и това е. Уж се опитах да го залепя, ама пак издиша. Кво е това дете, та баш най - любимите си играчки ги унищожава, не знам... Ако баща и не успее да го поправи, ще се купува нов явно.Ама чак за рождения ден...Дотогава - на сух режим....
Лилчо, моите съболезнования.
Аз пък както се притеснявах за това, че Кати не говори и тя започна да вкарва по нови думички в речника си. Днешната е "кола", така сладко го казва  Heart Eyes

# 138
Мама Диди гледам снимките,купона е бил на 6 Simple Smile
Александра те басейните ги правят да издържат по 1 сезон.нашия миналогодишния от нищо се спука,дето се вика от седене Simple Smile
amanita тя изненадата беше голяма...но 2 дни преди нея си късах нервите с "ще мога да си дойда на 24ти,няма да мога да си дойда,по вероятно на 26 или най сигурно на 27ми" и всъщност като се появи бяхме виртуално скарани и пишейки в фейсбук аз- "необвързана" а той- "вдовец"  Mr. Green големи гадове сме ама.....мина и това  Crazy
Момичета благодаря за съболезнованията ,това беше първото погребение на което присъствах. Поне едно ме радва че 2 седмици преди да почине видя за 1ви път Алекс от както е родена. Живеем в един град ,но просто този дядо и баба са студени хора ,както баба казва имам много внуци и правнуци ......

# 139
  • Кърджали
Лилчо, подозирам че е вкарвала зъбките си в действие. Само преди два дена някъде успя пак със зъбките да си спука гуменото магаренце. А обожаваше да го яхва и подскача... Само дето реши да види явно как е на вкус...Сега ще я видя утре с какво ще се занимава... Няма нищо, при първа възможност ще и взема друг, ама ще потрае малко....Тъкмо да разбере, че не всичко се яде....

# 140
Александра тя ще разбере че не трябва така да прави,като види че играчките които "опитва" изчезват  Mr. Green Просто се иска време и търпение  Blush

# 141
  • София
С малко закъснение:

Честит рожден ден на Мишето, Изабел, Дария, Моника и Стейси! Момичета, да са ви здрави,игриви, весели и щастливи прекрасните дечица!

Да е жив и здрав и Здравко на Валерия!

Тан, на още по- голяма патерица да целунеш твоето пораснало момиче! Hug
Грация, newsm44 newsm10  страхотно! Така ще бъде и с ЯМР. newsm17

# 142
  • USA
Честит Рожден Ден на астралните ни близначета Мишо, Изабел, Моника и Дария! Да са ни живи и здрави и много щастливи newsm59!
Благодаря на всички за страхотните пожелания тук и във Фейсбук bouquet!
Цветен прашец, наистина много подходяща картинка за днешните рожденици!
Грация, не съм се и съмнявала, че всичко е наред с Мими! Сигурна съм, че и с ЯМР резултатите ще е така!
Лилчо, съболезнования за дядо ти!
И Стейси е в период на "НЕ" и " НЯМА". Само, че й е доста забавно, защото винаги се смее като ги казва. Като се нахрани, изпишка или пък е готова с нещо, си вдига ръцете. Днес като я попитах готова ли е с храната ми отговаря НЕ и в същото време вдига ръцете Laughing.

# 143
Добро утро и от мен  !
Честит празник на всички дечица , който празнуват днес и на онези ,който съм пропуснала !
Нека са здрави , щастливи и много радост и усмивки да носят на всички онези ,който ги заобикалят
Лилчо и от мен имаш съболезнования ! Имам опит и аз със "студени" роднини ..и се радвам че все пак дядото я е видял .
Драга , вече време не остана ...и аз се вълнувам и силно ти стискам палци.Дано спомените от раждането ти този път са прекрасни .
Грация радвам се за добрите резултати на Мими и си мисля че всичко ще е наред и с резултатите от ЯМР.
Ние сме добре , чакаме си лятото най -после .Тук след много ветрове и валежи дано направим поне един плаж , че може и повече .Онзи ден едва не ни издави .
Джил , хайде дано днес да имаш хубав ден за разлика от вчера !
Целувки момичета и ..до писане  Hug

# 144
Вили, благодаря ти, мила... по-добър ще бъде.
Грация, много, много се радвам. Стискам още палци.
Диди, браво за празника, важното е, че всички са доволни накрая.
Алекс, много се смях с историята за зъбките и спукания басейн. Дано дребната получи нов басейн скоро.

В тази връзка, ние с Калина си имаме ново водно забавление. Пускам душа с приятно топла вода, слагам един леген да се пълни отдолу, зареждам гърнето (вместо столче) до него... и Калина може да откара час-два да прелива, плиска. От банята се чуват само радостни писъци. Единствено трябва да внимавам да не тръгне на някъде, защото в банята се пързаля и с тия малки крачета може много лесно да се пльосне по гръб.

# 145
Честито на днешните рожденици, да имат прекрасно детство.
Грация, страхотна новина, кога ще ви е ЯМР?
Лилчо, моите съболезнования за дядо ти. Таткото наистина ви е направил страхотна изненада.
Инкс, от къде я поръчахте тази торта, кажи моля те.
Вчера като се разхождахме и харесахме една страхотна рокличка за Андреа и днес мисля да мина да я взема. Вчера окончателно решихме, че няма да правим рожден ден, догодина вече ще наваксаме подобаващо. Ще си вземем торта и ще сме си в нас, ще си празнуваме по домашно му.

# 146
Честит рожден ден на Александър, Здравко, Димана и Златомир! Не знам дали ни четат но аз да честитя де.

Нашата рожденничка точно за снимките с тортата рева като луда защото искаше да бърка в тортата и да пипа пръчиците (3 дни преди това само за пръчици за тортата говореше, че аз бях взела едни да си слагаме на сладоледа и те едни шаренки явно много интересни й се видяха). И като не й дадохме да пипа тортата настана едно тръшкане и реване поне половин час. После й взеха тока в детския център, много й хареса. Както казах нямаме деца с които да направим детско парти, още са малки бебета  Joy
Лилчо моите съболезнования за дядо ти, и аз имам опит с такива роднини да не казвам даже кои са че съм изнервена днес по въпроса  Crossing Arms
А за твоя -  то затова ли пишеше "абоната е изтрещял" Simple Smile аз така бях изненадала след 5 месеца отстъствие моя, беше се побъркал точно след такова мрънкане - ша дойда няма да дойда.
Диди много неприятно ама че организатори.
Джил, нашето забавление е подобно само че в леген с лайка  Mr. Green
Грация, супер много се радвам

# 147
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ ХЛАПЕТА ДНЕС! МНОГО ЗДРАВЕ И ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО!

Грация страхотни новини, сигурна съм, че и следващите от ЯМР ще са толкова добри, продължавам да стискам палци.
Юлско бебе ще си изкарате чудесно рожденния ден и по домашному, важно е настроението.

# 148
Emily_ аз тотално бях изтрещяла ....стоя и чакам,понеже той трябваше да донесе парите за Рд Simple Smile в смисъл за сметката,всичко останало оправих ,но за сметката не стигнаха. И му викам кой ще я оправи като не си дойдеш,ми ще го мислим...и направо бях полудяла .Рд беше до 18 часа, в 18 без 25 го нямаше човека който трябваше да ми донесе пари за сметката и ми идваше да се гръмна.  Mr. Green

# 149
Диди, този път шийката ми е узряла, имам тук таме някое калциране на плацентата, пропускало един пръст, но няма да е скоро, това имах предвид, защото предния път нищо нямаше, ще кажеш, че съм 7- ми месец.

Общи условия

Активация на акаунт