Юлски деца-Тема 45

• 36 169
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Честит Рожден ден
на
Дария на nellyr, Михаил на Safo, Изабел на Emily, Моника на инкс, Стейси на maimun77
Да носят много радост вкъщи и да се радват на безгрижно детство.
cveten prashec  -  много красива картинка.
Ивче днес я праних на море със свекрите за 3 -4 дена. За първи пт я оставям на тях. Рано тази сутрин я изпратих, като й махах за последно и я питах кде ще ходи, тя така се радваше. Мислеше, че отива да си играе на парка и каза паркче и се засмя доволна. Дано не ми е много мъчно за нея. Но пък аз трябва да уча - имам сериозен изпит на 13 и може би затова така реших.
Забрамих да се похваля - днес ни е 5 ден без бибата. Просто ги загуби и двете биби, првите 2 дена беше много нещастна и все повтаряше монотонно биби,биби,биби, биби. Питам я кде е бибата, къде я е оставила, а тя отговаря - Няма биби. Тя по принцип я трсеше само като й се спи и сега разликата е,че я приспивам повече време, четем 2-3 книжки, спим по-малко.

# 121
  • София
Да почерпя в духа на Цветен прашец

Благодаря за пожеланията на всички и честита 2-ра годишнина на астралните ни близначета bdbaloni

# 122
Ехааа, днес е бил голям бебевалежен ден наистина. Честита втора годинка на всичките юлчета на Сафо, Инкс, Ем, Нели и Маймунчето. Да имат щастливо детство и много късмет в живота си.
Сиси, нещо почвам да се замислям, че май е оптимистично да празнуваме рожден ден. Може би сами в къщи пак. Замислих се, че ще се пада 10- тина дни, а може и по- малко след като ни изпишат живот и здраве. За сега решихме да видим как е положението и тогава да го мислим, като знам и свеки колко ще помогне, незнам дали няма да ми дойде нанагорно всичките задължения newsm78. Много не ми се ще и да стои сред нас бебето, ако някой се завре при него ще се издразня.
Мише, как си ти, обърна ли се вече главично?
Днес ходих за последно на лекар, малко казаха, че е позаспал младежа. Вчера бях и при моята си лекарка за последно и така сега направо в болницата другата седмица. Този път имам леки признаци за раждане, но каза, че ще си дочакам секциото, че и термина, та и пак може да пренося Laughing. Аз все пак храня малка надежда, че ще избърза. Петък съм на кола маска и събота на педикюр и после почвам да си мия прозорците и да пера пердета, кошари и килими, защото няма за кога да чакам повече, то се видя, че ремонта на стая, която може би ще ползваме някой път след 2 години е много по- важен, от колкото мястото където реално живеем. Здраве да е, дано си попредизвикам поне раждането Laughing.

# 123
Julsko bebe - още не се е объърнало, но вве пак се надявам това да стане.
И аз нищо не съм изпрала и измила - все си викам, че имам време. Най-важна ми е преносимата кошарата, защото е прашолясала. Ива се пресели при нас по време на збоникненето преди година и така си и остана. Мъжт ми пък и той почти оттогава все спи в някоя друга стая. Изобщо сме много зле - всеки си прави каквото иска.
Не се ядосвай за глупости - гледах снимките вв ФБ на една къща с двор - там ли се прави ремонт сега? Има хубаво дворче, поне каката може за ден-два да я пращате.

# 124
Има време още, дано се обърне и стискам палци за изпита.
Не, тази е на вуйчо ми къщата. Не можем да я пращаме, защото свеки е все на работа. Сега се чудя дали ще си вземе почивните дни да се падат четвъртък и петък. Четвъртък ме приемат за изследвания, за съжаление там ще спя и някой трябва да върне колата, та ще е хубаво Ангел да дойде с мен, петък пък е секциото и някак си трябва да стои там, за да ни види после. Андреа ще е кошмарно да е с нас. Като пропуснем факта колко ще пречи, то и тя ще се изнерви много. Дано не ми направи проблем и за това, защото вече ще избухнат едни хормони, направо ще се чуе и в Пловдив Laughing.

# 125
Честита втора годинка на Дария на nellyr, Михаил на Safo, Изабел на Emily, Моника на инкс, Стейси на maimun77! Да са здрави, весели и щастливи дечицата ви!

Нашият празник мина, Елин беше много доволен. Голяма игра падна в детския кът, снимки съм пуснала във фейсбук Wink Единственото неприятно беше, че нямахме възможност да поръчаме допълнителни неща за хапване, защото се оказа, че няма нищо в заведението  Shocked

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 12:38 от Radina

# 126
И ние станахме на "деее"! Колко много щастие за тези две години!

Честит рожден ден и на астралните ни близначета - Стейси, Дари, Изабел и Моника! Пожелавам на тях и на моето малко момченце да са живи, здрави и много щастливи! Да имат изпълнено с игри и веселие детство и много приятелчета!  Hug
Аз ще почерпя по-късно.

Честит рожден ден и на всички дечица, които изпуснах да поздравя последните дни! Много здраве и весели игри им желая!  Hug

# 127
Аз напоследък немога да влизам и затова искам само да честитя на всички рожденници за няколко дни напред и назад  Hug Да сте ни живи и здрави. Hug

На работа в момента замествам и три колежки и като се прибера съм пребита.Катя иска на разходка...Дамян да яде ..чистене,миене и после се опъвам да гледаме ТВ.

Дано днес имам сили да ви прочета,че и без това съм сама

# 128
Еййй, какъв прекрасен ден се е заформил.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Дария, Изабел, Моника, Стейси и нашия малък зет Мишо! Да са живи и здрави, весели и засмени!

Толкова ми е нервно днес по служебен път, че направо не ми се пише. Затова гуш на всички рожденници и майките им и до после.

# 129
Здравейте
Опитвам се да ви из4ета но не ми се полу4ава все има не6то за правене.Не сме си до6ли за постоянно просто за лятото и се 4удя дали ве4е да не си ходим 4е малко нанагоре по4ва да ми идва.Докато оправя едната къШта и ти4ам в другата 4е правим ремонт а и от както баба ми по4ина и никой не е пипал ниШто.Извинявам се много но сега Ште опитам да си изтегля фонетиката 4е с  тази съм много зле.
4естит рожден ден на вси4ки де4ица да растат здраве весели и 6тастливи желая им много късмет.
П.С. всяка ве4ер ви 4ета по малко но все не ми остават сили да пиша и заспивам пред компа  Laughing

# 130
Здравейте момичета Hug Не съм писала от доста време. Първо честито на всички Рожденици които съм пропуснала. И благодаря на всички че не са ни забравили (върнах се в предишната тема и прочетох пожеланията за РД ) Hug djidjito чакаме още снимки в фейсбук.  Mr. GreenНашия празник мина добре,таткото ни изненада точно на детското парти. Уж нямаше да си идва в България на 24ти..обаче хоп...... и аз полудях. На следващия ден пък почина дядо ми Sad и такива неща. Сега в понеделник си изпратихме таткото пак в Германия и сме си самички...трудно ми е да свикна,въпреки че само 10 дни беше тук ,при нас. Сега се връщам пак да ви чета.

# 131
Здравейте,милички!
Нашият рожден ден мина преди 4 дни но ние още ядем от тортите  Mr. Green Имахме цели три торти,тъй като Катето празнува три пъти  Laughing И както винаги нищо не трябва да ми е като по вода.Като отидохме в детския кът и ми сервираха " съжаляваме много но неможахме да поръчаме фурнети и хапките,които искахте"  smile3514 Направо ми идеше а ги наредя в редица и бой на всички в заведението.Имахме на масата само пицата и сладки,които аз занесох.Място неможах да си намеря цял час а и Катя ми помагаше като постоянно ревеше.Следващия час от тържеството поне беше добре.Казах си майната му на всичко и децата да играят.Поръчаха поне още една пица.В момента качвам снимки в снимка.бг и като са готови ще ви ги пусна.

http://administrativen.snimka.bg/children/rojden-den-na-kateto.605173.24159128

Миналата година като ходихме на почивка се видяхме с Мимито,Драга и Еми....след месец сме в Стрелча-има ли някой наблизо да се видим  Mr. Green

Драга,какво означава ,че имаш признаци за раждане но ще преносиш  Mr. Green И на мен така ми казаха с Петя "ооооо,бебето идва ,готова ли си" ...и аз чакам ли чакам а то мина месец след това  Mr. Green

Лилчо,съжалявам за дядо ти  Hug

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 22:01 от Мама Диди

# 132
  • София
Лилчо моите съболезнования за дядо ти. Sad

# 133
Честит втори рожден ден на Дария на nellyr, Михаил на Safo, Изабел на Emily и Стейси на maimun77!
И понеже ви изпуснах баш в сезона на рождените дни - честито на всички, които пропуснах в последно време!
Благодаря ви за честитките и за пожеланията!
Ние отпразнувахме много приятно - няколко деца на двора (имаме си двор на кооперацията, в която живеем и няколко деца още), много приятно беше и забавно, такива са образи малките Grinning
Поръчах торта без захар - само с кисело мляко, закв. сметана и плодове блат от бисквити. Рожденичката страшно я одобри Simple Smile
Лилчо, съжалявам!

# 134
  • Видин
Честито на всички рожденници! Живи и здрави да са и много да ви радват!
Отдавна не съм писала. Нещо нямам желание  Sad
Лилчо, съжалявам за дядо ти. Мъжът ти добра изненада е направил, браво  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт