на
Дария на nellyr, Михаил на Safo, Изабел на Emily, Моника на инкс, Стейси на maimun77
Да носят много радост вкъщи и да се радват на безгрижно детство.
Ивче днес я праних на море със свекрите за 3 -4 дена. За първи пт я оставям на тях. Рано тази сутрин я изпратих, като й махах за последно и я питах кде ще ходи, тя така се радваше. Мислеше, че отива да си играе на парка и каза паркче и се засмя доволна. Дано не ми е много мъчно за нея. Но пък аз трябва да уча - имам сериозен изпит на 13 и може би затова така реших.
Забрамих да се похваля - днес ни е 5 ден без бибата. Просто ги загуби и двете биби, првите 2 дена беше много нещастна и все повтаряше монотонно биби,биби,биби, биби. Питам я кде е бибата, къде я е оставила, а тя отговаря - Няма биби. Тя по принцип я трсеше само като й се спи и сега разликата е,че я приспивам повече време, четем 2-3 книжки, спим по-малко.

. Много не ми се ще и да стои сред нас бебето, ако някой се завре при него ще се издразня.
Единственото неприятно беше, че нямахме възможност да поръчаме допълнителни неща за хапване, защото се оказа, че няма нищо в заведението 

и такива неща. Сега в понеделник си изпратихме таткото пак в Германия и сме си самички...трудно ми е да свикна,въпреки че само 10 дни беше тук ,при нас. Сега се връщам пак да ви чета.
Направо ми идеше а ги наредя в редица и бой на всички в заведението.Имахме на масата само пицата и сладки,които аз занесох.Място неможах да си намеря цял час а и Катя ми помагаше като постоянно ревеше.Следващия час от тържеството поне беше добре.Казах си майната му на всичко и децата да играят.Поръчаха поне още една пица.В момента качвам снимки в снимка.бг и като са готови ще ви ги пусна.