Юлски деца-Тема 45

• 36 168
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Честит Втори Рожден Ден на Константин, Сияна и Моника! С пожелание за много щастие,здраве и късмет!

# 106
Честито на Константит, Сияна и Моника!  bouquet

Хммм няма пък с тоя бретон да качвам снимка, ще намеря по-стара :-Pppp

# 107
  • Кърджали
Честит Втори Рожден Ден на Константин, Сияна и Моника! Много слънчеви усмивки и приказно детство!
Честита втора годинка на Неви и Елин /с малко закъснение/.Да носят много  радост на семействата си!
И при нас започва вече обратното броене до големия ден, нищо че има още месец... Party
Аз да си споделя и тук. Имахме надежди за една ясла , наблизо и много хубава. Само дето вчера най - накрая успя да се срещна с директорката и се оказа много късно вече  ooooh! Срока бил до началото на юни, а аз тогава даже и не знаех за нея. Tired Директорката ни препрати към други две ясли, обаче са забити на майната си, в калпав квартал, ще има сигурно и циганчета там. Иначе и в двете ще я вземат.А пък искам да е сред деца, не мога да я запратя на село, нито можем да си позволим цяла година да  я гледам в къщи. Та ще видим, сигурно ще я пусна в някоя от тях, пък за догодина вече ще се постарая да я преместя в по - хубава градина. Там няма да я оставя.
Още нещо щях да пиша...А да, на Кати истериите покрай лягането позатихнаха. Вчера си лягаше в нейното легло без проблем, дори не трябваше да се прилъгваме с кремчето.
Баба и изпрати една рокличка за рождения ден, заедно с още дрешки.

Uploaded with ImageShack.us

# 108
  • София
Здравейте момичета,
Честит рожден ден на днешните рожденици! Желая им много здраве, късмет и весело детство!
Честито и на вчерашните ни сладури! С пожелания за много щастливи мигове! Hug Hug Hug
Марулка и двете торти са страхотни! Поздравления! А, Неви вече много прилича на теб! Голям бонбон!  Hug
Ели, за пореден път поздравления за снимките! Жалко, че са ни астралчета щерките - много ми се искаше да снимаш на нашия рожден ден, но .... ще го направим по нататък.
Ваня, стискам палци за работата!Зная какво е да тръпнеш в очакване. Успех! Peace
Александра, много е хубава рокличката!  Heart Eyes Не се ядосвай за яслата, важното е, че имаш алтернатива, че нали знаеш при нас в София какъв проблем е. Догодина ще си я преместиш, а може да говориш с директорката, ако се освободи по-рано място да ти се обади.  Hug
Хубав ден от мен, че телефона не спря да звъни, от както пиша.  bouquet

# 109
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОНСТАНТИН, МОНИКА И СИЯНА! ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ ДА РАСТАТ!

# 110
Здравейте,

Честит рожден ден на днешните и вчерашните ни рожденници! Не успях вчера да се включа, но затова на всички пожелавам двойно повече усмивки и веселби!

При нас нищо интересно за момента. Върви си ежедневието както винаги. Снощи взех, че заспах преди Калина, докато я приспивах. hahaha
Иначе е време и аз да се захвана с подготовка за рождения ден. Имаме една официална рокля, но се чудя дали да не й взема някоя по-сладурска. Мисля да приготвя и торта по модел на Сиси за децата и ще купя една по-шарена за възрастните. Нещо градинката ни се бави обаче и може да не стане готова за рождения ден, та ще трябва да измисля и място. Измислихме един от подаръците и вече е в списъка на едната баба, сега остава да намислим и за останалите.

Александра, дано успешно се пребориш за градината, която ти харесва.

# 111
Честит Рожден ден на днешните рожденици!Да им е честита 2 годинка да растат здрави   много щастливо детство!Да радват мама и тате кака и бате всички
около тях!   

от много отдавна не съм писала тук, но пожелавам на всички много много щастие и весело лято.

# 112
Честит рожден ден ма Моника, Тан, да ти е жива и здрава малката красавица.

# 113
  • Canada
Тан, честита ви порастнала дъщеричка! Да е жива и здрава, много да я глезите и обичате и да й угаждате на всички детски прищевки!  Да порастне красива и умна като истинска принцеса! Весел празник!
Ние от вчера отказваме биберона с Нико. Засега върви добре! Ще се похваля след няколко дни надявам се...

# 114
Да са живи и здрави днешните ни рожденици, както и тези, които последните дни празнуваха, но тъй като не бях влизала не съм поздравила.
Ние нашия РД го спретнахме най-накрая. Заведението го избрах,запазих и уточни почерпката. Тортата, най-накрая намерих кой да я направи, сега ще видим какво ще направят. Подаръкът вече го купихме и познайте дали някой му обръща внимание изобщо. Спокойно мога да го прибера и да го извадя за другия РД. Дрешките ги купих още с поръчката от mothercare. Сега само чакаме петък да дойде. Иначе нашият като го питаш на колко години ще стане, показва по едно пръстче от всяка ръка и с все глас вика "три".

# 115
Честит Рожден ден на днешните рожденици:Дария на nellyr, Михаил на Safo, Изабел на Emily, Моника на инкс, Стейси на maimun77, Божидар на soleii, Анна на ili4ka, Дея на barbaron

# 116
Да почерпя за Изабел

и да честитя на днешните ни астрални близначета

Стейси

Дария

Моника

Михаил

Божидар

Анна

Дея

Карелия, успех с биберона, при нас като че ли стана, но първите 2 дни беше ужасно.

# 117
Честит празник на днешните рожденици, а ни на всички които съм пропуснала през последните дни! Да растат здрави и щастливи! Да носят само радост на мама и татко!

Аз отново съм вкъщи, но този път в платен до октомври. Бях за малко в офиса, там е голяма каша, но мисля че се развиват добре нещата и няма да се налага да напускам. Както и да е....

В петък заминаваме за Букурещ. Ще посетим ИКЕА и всичко каквото има да се види в града, но... основната цел е концерта на Бон Джоуви. Любими...никога не съм е надявала, че ще ги видя на живо, но и това ще се случи. Само да не вали!  Praynig

След това планираме едно дълго лято - месец на село при пясъчника, басейна и всички пързалки къщи и т.н., които купихме на Ния. На моравата вече е като доста голяма детска площадка.
После за малко в Гърция - ангажирах много хубаво студио в Никити на самия плаж. Този път решихме да избягаме от Ал инклузива, пък да видим как е. Казват цените се повишили, но... каквото такова.
И от септемри .... на ясла.  Mr. Green

В последно време се отдадох на онлайн пазаруване за да заредя шкафовете - Теско с перилни, Ла редут с дрехи за Ния, филтри за Бритата и най- накрая мечтания кантар .... Mr. Green който сигурно само не говори:
http://www.amazon.co.uk/Omron-BF511-Family-Composition-Monitor/d … 931663&sr=8-3

Докладвах ви .... желая ви слънчев ден!

# 118
Добро утро, мернах, че било ден на целувката

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ И НА ПОРАСНАЛИТЕ ДЕЧИЦА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ДНИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

Бях няколко дни без комп, отивам да ви чета преди малкия да се е събудил.

# 119
  • София
Охооо, днес ли беше денят с бебевалежа?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕЙСИ, НА ИЗАБЕЛ, НА ДАРИЯ, НА МОНИКА, НА АННА, НА БОЖИДАР И НА ДЕЯ! МОМИЧЕТА ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО РАДОСТ ДА СЪПЪТСТВА ЖИВОТА ИМ, А И ВАШИЯ!

Лелеее каква голяма стана тази картинка, а хич ме няма по намаляването, ще ми се карат, ама пък е толкова хубава и съвсем подходяща за днешното голямо тържество, че не ми се искаше да я сменя.

Хайде на целувките, аз първо раздавам на всички малки рожденници днес и после на всички останали юлчета, а и на техните мамите.

Общи условия

Активация на акаунт