Юлски деца-Тема 45

• 36 166
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря ви за хубавите пожелания, момичета!

Честит рожден ден на Невичка - все по-прелестна и прелестна да е! Да ви радва много и най-вече дае много здравичка. Чакам с нетърпение да видя тазгодишната торта, която мама и е спретнала  Wink

Честит 2ри рожден ден и на Елин! Голям мъж да порастне.

Вили, честита ви годишнина! Да се обичате, разбирате и слушате  Hug

Съжалявам, малко телеграфно, простете ако пропускам нещо, но...работата ни зове  Cry

# 91
  • София
Честит 2ри рожден ден на прекрасните Нева и Елин! Марулка, Радина, да са ви здрави, щастливи и късметът да ги съпътства!

# 92
  • варненка от София
Благодаря за милите пожелания на всички за порасналото ни момиченце. Сърдечни пожелания и за наборчето Елин. Сякаш вчера беше когато сякаш по поръчка и уговорка двете с Диди родихме тези прекрасни дечица на един ден. Да го бяхме мислили, нямаше да стане така. Да е здрав, да е весел и щастлив с много късмет и дарования в живота!

А сега почерпете се с тортата на Невунка:

Uploaded with ImageShack.us

# 93
Честита втора годинка на Елин и Невунка. Марулка, Радина, да ви радват много, да ви слушат и да ви накарат да се гордеете с тях.

Вие може да сте нямали търпение да видите тортата на Невунка, но мен ме беше страх Laughing. Сега отивам да видя дали има нещо в хладилника, което да ме накара да я забравя Laughing.

# 94
Честита втора годинка на Неви и Елин - нека растат здрави и усмихнати малките слънчица и да носят много радост на всички, които ги обичат!!!

# 95
Благодаря, момичета  Hug Дай Боже да се сбъднат всички тези хубави пожелания  Heart Eyes

Честит рожден ден и на Неви! Пожелавам и да е все така любознателно и добро детенце!  newsm67
Силве, да се бяхме наговаряли нямаше да се получи така. Но пък дълги години ще си спомняме този ден изпълнен с много емоции и най-вече, че се родиха 2 прекрасни дечица тогава  Hug
Драга, като ти гледам лентичката и ми се обръща корема Wink Колко малко ти останало, леко раждане ти пожелавам  Hug

# 96
  • София
Честита втора годинка на морските юлчета Неви и Елин! Да имат щастливо детство и радват много родителите си!

marulka_s, Radina, не се преструвайте, наговорили сте се някак си! Хубав и усмихнат ден ви желая!
А тортата е... newsm74  Марулче, извинявай за въпроса - ти ли си правиш всичките животни?

Аз досега веднъж се престраших да изляза сама с колата на няма и 3 км от нас - до Хепи в Младост 3. Паркирах си напред, ами на връщане нещо оплесках със задната и няма излизане. Сигурно на 15-тия път щях и сама да се справя, но на един човек не му се чакаше толкова време за моето място и накрая дойде и предложи да помага, та под негово ръководство се измъкнах. При нас пак не можах да се намъкна назад между 2 коли, направих минизадръстване и така...

Julsko bebe, и моите свекъри са така - важен е пиарът, демонстрациите, как те са купили нещо си 2 пъти в годината. Покрай счупения ми зъб ходих в един кабинет, където сестрите познават свекърва ми и една ме попита: Вие у тях ли живеете?  newsm78 Аз докарах изключително изумена физиономия и отговорих, че никога за 18 години не сме.

Да ви кажа моят опит със варицелата - Зори я изкара 2003 г. и й останаха 2 дупчици. За съжаление сега личат повече отпреди, защото лицето й порасна и кожата се разтегна. Яд ме е, че тогава ги подминах, а за стари белези Контратубекс май не върши работа. Ако знаете някакъв начин за оправяне, дори и по-драстичен - кажете, че догодина е абитуриентка.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 15:56 от Cuckoo

# 97
  • Варна
Привет,
ние сме в къщи с тати, да се надяваме за по дълго-отпуската му да е пълна както я е пуснал и не че не си намирам работа, но поне някои неща да успея да свърша, които иначе в ежедневието въобще не бих започнала даже.
Честито на рожденниците от последните няколко дни, отсъствахме и не съм влизала  newsm59
За следите от варицелата- за контратубекса ми казаха че бил за изпъкнали белези и реално и ние имаме едно белегче от пъпка която тя разчеса докато спеше и единственото което се надявам е с времето да не личи толкова- така или иначе нямаше как да го предвидя и предотвратя-божа работа....
Юлско бебе- просто постовете ти наистина си имат специфичния си твои изказ и винаги са си АЛА Юлско бебе  Hug липсваха в пълния им вид  Laughing
Честит рожден ден специално на варненските юлчета че те бяха едно след друго тия дни  nbirthday
Елин, Нева после и Кайо, Мони порасна първи  Hug и на Кристина малкия беше тези дни, но тя къде е нямам представа  Embarassed

# 98
  • София
Да се запиша в темата, че ще я завършите Laughing
Ако ми остане време ще прочета.При нас няма нищо интересно - разходки като е хубаво времето, ходихме на Троян за разнообразие миналия уикенд, морето - май ще го гледаме на картичка тази година, в свободното време снимам, последно с Драга и Андреа хубаво се забавлявахме, а Ангел беше най-търпеливия татко дето е идвал на снимки!Само да не си е наваксал после Mr. Green Но ако той не е , предполагам родителите му са успяли.

Честит Рожден ден на днешните рожденници!Марулка, Радина, да са ви живи и здрави дечицата, да растат щастливи и прекрасни!!!Ако е имало и други празнуващи да се чувстват поздравени и те!
Имам подарък , едни папарашки снимки на Невунка LaughingМайка й да ми метне мейл, ако си ги иска.Поздравления за тортата, не сте хора вие от тортената тема, неведнъж съм го казвала Simple Smile
http://flickr.com/gp/snimkieli/Qz7u4K
http://flickr.com/gp/snimkieli/Tyk04j

# 99

Мале какво е пухкавичко. Само да го гушиш и шипкаш. Аз ще си остана с мечтата за пухено. У нас само кокали и мускули.

# 100
Благодаря за пожеланията! Да са ви живи и здрави и на вас рождениците. Нашият рожден ден беше посветен на влаковете. В къщи обикаля едно влакче на релси, возихме се на детското влакче в местния парк и изпратихме баба и дядо на истинския влак. Wink

Грацийка, при вас е голям трилър, не може да се разбере каква  е работата. Дано скоро я видят на ЯМР и да са добри резултатите!

Поздрави на всички рожденици! Simple Smile

# 101
  • Варна
Включвам се да дам отчет за марулкините торти......амиииии....какво да ви кажа...изядоха се, не остана  Mr. Green И нашата беше страхотна, и на Невичка също Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да са ни живи и здрави всички дечица...много бързо растат.... newsm67

мама Барба, и при нас влакчетата са много актуални, както и разни багери, трактори и прочие...като се събуди първата му дума е "кола, кола, на колата". Ние празнувахме на село, където го и оставихме за 2 седмици...аз чакам да видя какво ще стане с работата... Rolling Eyes

# 102
  • Варна
ха здравейтИ  Mr. Green пак да честитя на всички набори миналите и предстоящите рождени дни!
на елински и невуцева им честитих вече  Laughing

ванчето ми подхвърли да направим колажче за 2г на дребосъците, викам що пък не  Mr. Green

така че - който си е минал от реда, да сложи по една снимка в албумчето, сега ще направя нова папка - "Колаж 2г", моля само да е в близък план на детенце, лицето да се вижда хубаво  Hug

# 103
Честито на всички деца и мами и от нас. Наистина бързо тече времето ...
Нямам сили и време да пиша още, отивам да спя...

# 104
  • София
Виржитити качих една снимка, но незнам дали ще ти свърши работа за колажа, защото не е в особено близък план, но пък на другите все гледа на някъде другаде, ако не става пиши на лични ще се снимаме специално за колажа.
Момичета пишете имената на дечицата като ги качвате, че видях един сладур в албума, но не го разпознах. 

Общи условия

Активация на акаунт