Юлски деца-Тема 45

• 36 166
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на Руен на Mambina, Кирил на Деянова и Калоян на Felicity

Драга, и аз имам лъвски инат и понякога и сама не мога да си се понасям, но ината на Даниела е по-ужасен и от моя  ooooh!.....чак ми иде да се гръмна някой път  #2gunfire
Александра, успех с курмуването-аз понеже съм страхопъзла и нямам книжка  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 12:39 от Чочиии

# 76
Честито на Руен, Кирил и Калоян

Маймунче, завиждам за гърнето, ние вчера бяхме до Джъмбо но се сетих чак вечерта като заспивах че забравих да проверя за такова гърне. Иначе и ние сме от тия дето се напикават като излизат, в къщи - не. Много лошо това с кошарата, но много се смях, че уж не ти пречело, ама не можело да се наспиш   Mr. Green Mr. Green

Мойта маймуна какво й става пак е в период на неспане, едвам издържам сутрин най-мразя някой да ме буди с военна тревога без да имам 10 мин да се разсъня. Виждам горните кучешки са наболи, сигурно е затова. Щом и бибата си потърси вчера след 5 дена забрава.... Аз пък изобщо не знам даже къде е и не й я дадох. Тихо тихо не се хваля

# 77
Мамо Диди, да ти е жива и здрава Катето! Много да се обичат с каката и много да те слушат малките дивотийки! Малко се позабавих с пожеланията Simple Smile

Честит рожден ден на Руен, Кирил и Кайко! Момичета да са ви живи и здрави, много щастливи и засмени!

# 78
Мамбина, Деянова и Фелисити, честит втори рожден ден на малчовците и специално на зетя Hug. Да пораснат достойни мъже и да ви доведат добри снахи Heart Eyes.

# 79
Честит втори рожден ден на Руен, Кирил и Калоян!
Пожелавам им безгрижно и весело детство!
Весел празник!

Честит рожден ден и на Катето!
С пожелание за щастливо детство!

# 80
  • София
Честит втори рожден ден на Ру, Кайо и Кирил! Да са здрави, волни и по момчешки палави! Весел празник!

# 81
  • варненка от София
Днес е един мъжки празник! Живи и здрави да са юнаците. Много, много радости да носят на родителите си и да растат безгрижни с веселие, смях и игри!

# 82
Честит рожден ден на Руен на Mambina, Кирил на Деянова и Калоян на Felicity.
Да радват много всички и да слушкат  мама.
[/color]

# 83
Честито на сладките рожденици и от мен !
Честито и на тези , който съм пропуснала от самото начало на юли !
Бъдете живи и здрави сладки дечица и да носите много усмивки на всички около вас !
Благодаря на всички за пожеланията за рождения ми ден ! Много сте мили момичета  Hug
Вчера пък имах годишнина от сватбата ...как бързо се минава времето направо не е истина .
Сякаш беше вчера , а то се изтърколили едни 6 години , от преди това 4 съвместно съжителство и ей ги на 10 години си минали  Tired
Маймунче , добре си си дошла  Hug
Драга , значи ще раждаш на именния ден на Владко  Laughing то време не остана .
Качи ли снимките от фото сесията , сигурно е много пораснала Андреа.
Миме , радвам се че София е добре  Simple Smile
Марулке , невероятна торта !Браво за сетен път  Heart Eyes
Емили , зъбки ще да са , какво друго .Въоръжи се с малко търпение .Много мина , малко остана с това неспане  ooooh!
ДА ви разкажа какви ги ръси Влади .Учи от сестра си всякакви неща , та дори и думи на английски .И смешното е че знае значението им .Сега сме на гости на баба му и дядо му и той вечер с дежурното Лека нощ им махва с ръчички и казва и задължително :Бай бай ..
А онзи ден не ще да спи и аз му казвам - Ела да ти дам мляко и да спим .Той се хвърля върху ми с радостни викове Yes мляко ...бичам тееееееееее
Кара ме да се смея от сърце  Laughing
Ставам че има много желаещи за компи .
Целувки и весел празник на празнуващите днес

# 84
Качих снимките на Божидар на Роси и Андреа: http://julskimami.snimka.bg/children/dechicata-ni-na-1g-i-11m.600492.24107945.
Роси,  Hug.
Вили , Ели първо ще ги обработи и тогава ще показваме.

# 85
  • София
ФЕЛИСИТИ, МАМБИНА, ДЕЯНОВА, ЧЕСТИТИ ВИ РОЖДЕННИЦИ, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ВИ НОСЯТ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!

Вили, честита годишнина, още много години да се обичате. Дааа така си минава времето неусетно.

# 86
Честит рожден ден Елин на Radina, Мирослав на дейзи$ и Нева на marulka_s!

# 87
Честит Втори Рожден Ден на Елин! Да расте здрав, все така чаровен и усмихнат!! Весел празник! Hug
Честит Втори Рожден Ден на Невунче!! Все така живо и интересно човече да бъде!! Весел празник! Hug
Честит Рожден Ден и на Марина на Pollia! Hug Hug
Честит празник и на Мирослав!
Честа втора годинка на всички пораснали дечица и техните родители, които пропуснах да поздравя навреме, но пък с най-искрени пожелания да са здрави и винаги усмихнати - Симеон, Антоний, Катя, Руен, Кирил, Кайчо.. Hug Hug
"Американките" ще празнуват днес.. Грацийка, дано да й хареса на Мими пикника! Hug
Вили, честита годишнина! Все повече да се обичате и влюбвате отново и отново един в друг! Wink
Ем, Прашец, всъщност съм по бързите и простички неща! Wink
Джил, перфектни блатове стават да, и мнооого вкусни.. бонбони също най-различни.. Може да изглежда сложно, но всъщност не е..
Мила, ех, джулая..
Aлекcандрa, успех с курсовете!
Драга, приеми я наистина свекито, че е такава, но не се примирявай, все ще намериш начини и ще се научиш да я "ползваш". Wink Някои хора просто са такива, искат побутване по подходящ начин.. Какво стана с варосаната ограда.. кажи й, че ще украсите с балони и др. няма да си личи.. Simple Smile
dzimbi,  Hug Hug
maimun77, почти съм сигурна, че Стейси пишка само сутрин рано, а не по цяла нощ.. ако можеш да хванеш това пишкане.. поне при Влади е така и от много малък е така, изпишквах и обикновено продължаваше да спи.. Браво за решението за кърменето.. както вече писах, ако Влади сучеше по 1-2 пъти бих продължила още дълго, честно казано малко тъгувам вече, нищо, че се кърмихме съвсем до скоро..
Драга, нямам търпение да видя снимките!

Ходихме за горски ягоди и беше прекрасно..

# 88
Честито на Елин, Неви и Миро!

# 89
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ СЛАДУРЧЕТА ЕЛИН, НЕВИ И МИРО! ДА СА ЗДРАВИ И ИГРИВИ!

Общи условия

Активация на акаунт