Юлски деца-Тема 45

• 36 199
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Радина, аз като бременна с  чревен вирус ми казаха да пия въглен и смекта.
Весе, стискаме палци за новата бузанка   bouquet

# 511
  • София
Буболече, имаш и моите стиснати палци! Чакаме новини Simple Smile

# 512
Здравейте и от нас!
Ние сме на гости от един  месец в северна България и на баща ми нета е просто го няма никакъв!Най-накрая да успея да влезна!Честити втори рожденни дни на порастналите дечица!Много здраве,усмивки и весело детство!
Драга,на теб честита втора рожба!Нека малкото ти момченце е много здраво и много ви радва!
Буболече,леко раждане!

# 513
Буолече, хайде, чакаме Simple Smile.

# 514
  • София
Eхо! Буболече, имаш много силно стиснати палци от мен! Hug Hug Hug Hug
Радина, дано не е вируса.  Hug
Мама Диди, пак ме разсмя. Опасни са твоите девойки! Heart Eyes
Фортунче, добре дошла и приятно изкарване! Hug
Джиджи, къде се изгуби?
Мами, няма ли да организираме някоя среща през уикенда - много ми домъчня за Вас! Wink

# 515
         Привет,
         Драга, със закъснение, да ти е жива и здрава Андреа, и много да те слуша и помага!!!  На твое място, непрекъснато бих я карала да прави нещо – да носи памперси, да сгъва дрехи, да бута количката и т.н.  Санди съм го тренирала да ми помага - оправя си леглото, подрежда играчките. Сега активно участва при подготовката на зеленчуците за фризера.

Чочи, и на теб честита Христова възраст!!! Пожелавам ти да посрещаш всеки РД много щастлива!!!За този мой РД, бях поканила на кръчма само мъже, които харесвам, а моя го бях оставила в къщи. Въпреки, че мъжете не се познаваха, си  изкарахме много добре. Следващите РД вече ми бяха в спокойна семейна атмосфера.

На Буболече, стискам палци за леко раждане!

Емили, и аз на твоя място бих се притеснила. Спирай тестените и сладките изделия.

Днес бяхме на ДК, не знам защо трябва да се ходи само за мерки (11.500 кг и 92 см). Санди за последните три месеца не е наддал, но е порасъл с 4 см. Той се храни добре, но и много се движи, кара колело, тича.

Хубава седмица!!! Hug Hug Hug

# 516
Поглеждам за новини от Буболечкови  Hug ама още няма  Hug
Драге, верно имаш невероятни съседи, все пак има компенсация в живота  Laughing Laughing Laughing при подобни роднини, човек се радва и на дребни жестове, а пък в случая вниманието е много приятно демонстрирано  Heart Eyes
Радинка, дано не е гнусния вирус  Peace Hug
 Hug Hug Hug на всички  Hug

# 517
  • Кърджали
Позволявам се да цитирам от августинската тема :
Буболече роди в 11:47 прекрасна кукла Симона - 3350, 50 см.Мама и бебе са добре.
Да е жива и здрава малката принцеса. Бързо възстановяване на мама! Наздраве на тати!

# 518
Честита радост на Бубулечето!!!
Жива и здрава да е малката красавица Симона и да носи много щастливи и усмихнати мигове, на мама, тати и кака Преслава!!!

# 519
Айде честито на Буболече, да ти е жива и здрава!

ама аз защо бях останала с впечатление че бебето ще се казва Ана  newsm78

@mi,
разби ме, къде ги намери толкова много мъже  Laughing За сладкото и тестяното - спряхме ги уж, да видим баба й дали ще ги спре, занесох й обратно книгата за хранене на малкото дете, да я чете тя, не аз, че тя май повече нужда има.
Мамо Диди, малко  ме успокои, че не съм единствената с терминатор в къщи. При нас баща й направо сдава багажа вика аз повече не ща с нея да излизам не ме карай еми не може пък все аз да се разправям аааа.

# 520
Честита принцеса Симона на мама Буболече! Да расте жива, здрава и много, много щастлива! На Буболече-бързо възстановяване!

Чочи, и на теб честита Христова възраст!!! Пожелавам ти да посрещаш всеки РД много щастлива!!!За този мой РД, бях поканила на кръчма само мъже, които харесвам, а моя го бях оставила в къщи. Въпреки, че мъжете не се познаваха, си  изкарахме много добре. Следващите РД вече ми бяха в спокойна семейна атмосфера.
Доста добре си го била измислила и е хубаво, че сте си прекарали готено  Peace

# 521
  • София
Буболече, честито! Да ти е жива и здрава принцеса Симона! Много поводи за радост и гордост да ви донесе, а на нея- щастливо детство! Леко възстановяване!

# 522
  • Видин
Я, имаме промяна в името  hahaha И аз мислех, че ще е Анна или Анастасия  Rolling Eyes
Честита втора розова мечта на мама Буболече! Много да е здрава, щастлива и много да ви радва  Hug

# 523
  • При децата ми
Ето тази новина дебнех и аз днес Simple Smile:
Буболече, честита втора рожба! Да ви е жива и здрава! Каката много да помага и двете много да ви радват и да изживеете прекрасни моменти с тях!  bouquet На мама бързо възтановяване!

Честито и на тези които празнуваха тези дни! Няма да ги изброявам всички, че може да пропусна някого. Да са живи и здрави! Hug
Днес много рожденици. Моят мъж също е рожденик днес! Освен това сутринта рано разбрах за една позната, която е родила днес третото си дете- момче. Утре пък празнува тя. Grinning
Момичета, след малко и аз ще сложа снимка за колажа в албума.

# 524
Буболече, честито ти ново попълнение в отбора. Да сте живи и здрави всички - мама, татко, кака и малката Симона! Бързо да се възстановяваш.

Аз пък днес съм заточена в офиса заради някаква среща, която ще започне след малко. Мрън. Sad

Общи условия

Активация на акаунт