Юлски деца-Тема 45

• 36 193
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
БУБУЛЕЧЕ, ЧЕСТИТА ТИ ДЕВОЙКА! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Аз много го харесвам това име Симона, но съм пристрастна, защото моята кръщелница се казва така, тя вече е една страхотна млада госпожица.

# 526
  • варненка от София
Честита радост, Буболечева. Много здраве й пожелавам на мънинка, щастие и късмет в живота!

# 527
Ne me puskat da sedna na laptopa.
Buboleche, da vi e chestita novata jenska radost, Simona da raste zdrava i krasiva, da vi slushat i dvete, Preslava da e dobra malka kaka.

# 528
Момичета, моля ви, стиснете ми едни палци за два часа. hug

# 529
  • При децата ми
Стискам палците Джил! Simple Smile
Имам въпрос към Марулка: във "Фейсбук" беше написала, че си правила соленки за рождения ден на малката, та ако може рецептата? Blush

# 530
  • Canada
Честита дъщеричка на Буболечето! Да е жива и здрава, родена с късмет и обичана от всички!
Джил, стиснати палци и от мен, въпреки че незнам за какво! Peace
При нас се получи голям майтап: Нали Нико имаше бактерия Е-коли. Давахме му 5 дни лекарства и трябваше да пуснем 3 дни подред зизследвания, за да видим дали се е изчистил. Да, ама от тогава това дете не ще да се изхожда... вярно, че яде много малко напоследък, основно пие течности, но за майтап от понеделник го чакаме и нищо... ooooh!

# 531
Честита да ти е Симона, Веси! Орисвам я със здраве, късмет, красота и успехи!    bouquet

Джил, стискам палци  Hug

# 532
  • варненка от София
Стискам палците Джил! Simple Smile
Имам въпрос към Марулка: във "Фейсбук" беше написала, че си правила соленки за рождения ден на малката, та ако може рецептата? Blush

Хайде, завърнахме се от плажа и сега сме гроги. Та докато почивам, викам да ви нагледам.

Джиллл, стискам палци и аз.

Хрисив, соленките са много вкусничики хрупкавки от блога на Йоли - с крема сирене. Препоръчвам ги горещо: http://yoli-www.blogspot.com/2008/10/blog-post_21.html
Единствената ми поправка е, че не ги правих с маргарин, а с краве масло. Маргарин в нашата къща не влиза.

# 533
Честита втора радост, Буболече! Да бъде здрава и щастлива! На теб бързо възстановяване!

Джил стискам палци Wink
karelia79, Йоан като имаше Е-коли, ни искаха не ако, ами натривка с онези клечки с памук накрая  Rolling Eyes В коя лаборатория ходихте? Аз го водих в Лаборекспрес, но изобщо не съм доволна, всеки път му изкарват някакъв проблем там  Twisted Evil

Иначе днес взех изследванията за яслата, слава Богу всичко е наред, И живот и здраве понеделник с песен или с рев е на ясла  Rolling Eyes
Аз също се оправих, явно ме беше хванало слънцето. Два дни бях като маносана  ooooh!

# 534
  • При децата ми
Марулка, благодаря за рецептата!  bouquet
Оф, да ви кажа голям апетит напоследък-голямо чудо! ooooh! Blush Twisted Evil Ама то с това кърмене.... Whistling Crazy

# 535
Честита втора рожба Буболече!Нека расте много здраво и щастливо дете! На мама бързо възстановяване!
Джил,стиснати палци и от нас!

# 536
  • София
Буболече, да ти е жива и здрава малката Симона!Да расте щастлива и усмихната!Хубаво име сте избрали, много го харесвам ( моята племенничка и тя е Симона:)

Джил, стискам палци!

Маймунче, за дрехите се канех д а напиша преди, защото и аз съм от тези дето пазарят предварително. Зависи от детето, ти може да прецениш и коя марка как ти се струва.Примерно на Некст 12-18 и 18-24 са ни ок, та за догодина ще взема 2-3, докато Гап същия размер са ни вече леко малки и затова ще взема 3-4.Отделно дънките примерно взимам по-големи, нали имат ластик, важно е да не са къси.Докато за блузките взимам по-малък размер , защото Калината ми е сравнително слабичка.Роклите , каквото и да вземеш все става - на децата им стоят добре и като са макси дължина, така и като им станат късички. Обувки вече се отказах, всичките ми опити са все неуспешни, ще се мъчим с каквото има на нашия пазар, дори да оцеля размера , не винаги са удобни.

# 537
Ох, момичета, много ви благодаря! За съжаление организацията за деня се провали и стискането на палци се отлага Crossing Arms

# 538
Обувки вече се отказах, всичките ми опити са все неуспешни, ще се мъчим с каквото има на нашия пазар, дори да оцеля размера , не винаги са удобни.

За обувки - само Кларкс. Супер удобни, с кожена подплата и меки деколтета на обувките. Мога да помагам да мерите. Имаме цяла колекция. Есения ни набор е от номер 6 и 6 1/2, което отговаря на 23 и 24 българско.  Peace

# 539
  • София
Честита рожба, Буболече! Да ви е жива и здрава и много радости да ви носи!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт