Юлски деца-Тема 45

• 36 191
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Бубулече    Hug

# 541
Г-жо Буболече, честита ви дъщеричка, да расте здрава и щастлива.

Не съм се включвала скоро, но нещо ни налегнаха проблеми и не исках да развалям празничното настроение в темата. Та последните изследвания на мъжът ми на ЯМР хич не са добри, туморът пак е пораснал, ще се наложи операция, поне ни отпуснаха август месец да отидем на море и ще го оперират в началото на септември. Имам пълно доверие на лекарите, но все пак в тази част на мозъка са центровете за движение, то затова и при предишната операция не са пипали там. Другото е как ще водя Божидар с мен в болницата и като мине операцията как ще го укротявам, как ще му обясня, че не трябва да си играе с баща си.  Надявах се да тръгне на ясла, че малко да се обърна внимание на мен си, все отлагам посещенията при зъболекар, ендокринолог заради диабета, имам една грозна обемна бенка на кръста, много порасна по време на бременността, щеше ми се да я оперирам, имам и разширени вени, мислех да мина на съдов хирург. А дори си мислех, че може и да ми е малко скучно вкъщи, че имам натрупана отпуска общо  5 месеца, а сега се чудя как ще се справя, изнервена съм, почнах да крещя на детето...
Иначе сме горе-долу добре, чакаме да избие и двадесетия зъб, че много крив, капризен, чак агресивен на моменти. А миналата седмица се събуди със зачервена чурка та и Пирогов посетихме, забелиха го, боля го, плака, пи Суметролин сироп, мазах с Бактробан, вече е добре.

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 18:07 от *Роси*

# 542
  • София
Буболече, честита ти девойка! Да расте много здрава, обичана и щастлива! На теб бързо възстановяване!
Роси Hug Hug Hug Hug Hug Hug Всичко ще е наред!

# 543
Роси   bouquet Надявам се всичко да мине добре с мъжа ти, а за другите неща щом имаш 5 месеца все ще намериш време, не се притеснявай.
И в къщи е много изнервена обстановката, малката просто ни побърква, не дава даже да си говорим, та спирам.

# 544
  • София
Роси стискам палци да бъде успешна операцията на мъжа ти.
Ние снощи имахме гости до сутринта (по-точно до 6 сутринта) и горкото дете днес само се отглежда. Сутринта успях само да й сменя памперса и пак се трупирах в леглото, детето само се облича и храни, дойде с наполовина обути панталонки и блуза и си беше взела за закуска бисквита от някаква изостанала от снощи кутия на масата. Игра си самичка до обяд (чувах я в просъница как нищо си говори), на обяд станах да й стопля манджичка (която тя не изяде, хапна 2-3 хапки и после нагъна един кашкавал) и я паркирах да спи и разбира се аз до нея, та така до преди малко.
Ставам, че на Дидо Мачев (той живее над нас) внука му има рожден ден днес и ни покани да слезнем във вътрешния двор (на нас там са ни празненствата на входа) да почерпи.

# 545
  • Кърджали
Роси, стискам палци на добро развитие при съпруга ти.

# 546
Да се отчета вече и с картинка. Буболече, да ви е честита радостта отново Hug.
Роси, много ми стана мъчно като прочетох, надявам се всичко да завърши благополучно Hug.
Джил, за какво трябваше да стискаме палци?
Ние днес ходихме до вилата на вуйчо и вуйна, направихме си малко семейно парти, малко църцолки на огън, попреядохме небрежно и сега няма да вечеряме даже. Андреа му удари една голяма игра с една количка и едни ябълки, и едно легенче ѝ напълнихме, та се и поцамбурка.

# 547
  • Canada
Радина, ами незнам защо ни искат ако. То всъщност ние пуснахме стандартните исдлесвания за ясла -ако, урина и т.н. Просто откриха бактерията в акото и явно затова ни искат пак такива...
Роси, стискам палци нещата да се оправят с мъжа ти. За бенката - наистина не трябва да се отлагат тези неща. А за вените - аз есента си правих склерозация на вените и като цяло съм доволна - видимите вени изчезнаха, но явно имам някакви вътрешни, понеже продължава да ме боли единия крак и се надува, а видимо няма нищо. Във всеки случай естетичният ефект е невероятен... Peace

# 548
  • USA
Буболече, честита ти девойка, да ви  е жива и здрава!
Много ми харесва името Симона Simple Smile.
 Ели, благодаря и на теб! Като гледах мерките, поръчах за 2 год., мисля, че не съм сгрешила, но ще видим като дойде.
Роси, в много тежък период сте, дано отмине скоро! Стискам палци за операцията!

Ние сме на малка почивка, прекарваме си страхотно, но утре се прибираме вече Sad. В момента Стейси спи, а таткото е на басейна. Толкова много забавления за деца не бях виждала на едно място. Обаче не мога да правя много снимки със свестния апарат, че отвсякъде тече вода, а с другия са много замазани. Днес се разходихме с амфибия( от втората световна война). Вчера пък вечеряхме в ресторант, където храната и напитките се доставят от влакче. Ходихме и в един детски център и по височината на детето се гледа за къде е разрешено и само на две места пуснаха Стейси. Като е по-голяма ще има повече. Всяка вечер за лека нощ има приказка, нещо като театър, но не точно. След това една жена пък чете друга приказка. Пускат страхотна песничка и Стейси много танцува на нея. Утре ще  ходим и с влакче да разгледаме наоколо. На водните пързалки Стейси е добре и не се страхува, обаче започне ли да тече отгоре й вода и плаче. Американчетата никак нямат страх от водата, на класове ли ги водят, какво ли, но си се забавляват, а са на същата възраст като Стейси. В хотела е тихо и спокойно, макар че е пълен. Изобщо сме много доволни.

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 23:52 от maimun77

# 549
Благодаря ви за подкрепата  Hug
А днес моето слънчице става на две годинки, да ми е жив и здрав, все така палав и усмивката му да озарявя дните ни.
Да сложа една закуска, а по - късно ще покажа и тортата

А вижте какво ми пусна кумата във ФБ  Wink готино и много вярно
How do you expect kids to listen to their parents when Tarzan lives half
naked, Cinderella comes home at midnight, Pinocchio lies all the time,
Aladdin is the king of thieves, Batman drives at 200 mph, Sleeping
Beauty is lazy, and Snow White lives with 7 guys. We shouldn't be
...surprised when kids misbehave, they get it from their story books.

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 00:28 от *Роси*

# 550
  • Кърджали
Роси, да ти е живо и здраво момчето! Д аим авесело и щастливо детство , изпълнено с вълшебни дни.

# 551
Честит 2-ри Рожден Ден на Томислав на икка, на Денис на bobito_89 и на Божидар на *Роси*! Много здраве, късмет и безгрижно детство им желая!

# 552
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖИДАР! РОСИ ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ЗАЕДНО ВИ ЖЕЛАЯ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДРУГИТЕ РОЖДЕННИЦИ!

И да се поправя, не внука на Дидо Мачев имал рожден ден, а свата, човека за него ни черпел. #Crazy Ама важното е купон да става.

# 553
Роси, Честит рожден ден на Божидар! Да ви е жив и здрав, много да тича и играе и много да ви обича! Пожелавам бързо и успешно оздравяване на таткото.

Драга, всичко ще си кажа, само да мине. Rolling Eyes

# 554
Честито на всички малки и големи рожденици, които пропуснах! Здраве и усмивки!!

Буболече, добре дошла на Симона!! Много да ви радва и да ви направи още по-щастливи!
Роси, дано всичко се развие по възможно най-добрия начин! Praynig
Джилка, стискам палци! Hug Hug
Ели, много се вълнувам за утре и срещата ти с Яна! Hug Heart Eyes Нямам търпение да видя резултата! Пожелавам спокойна и успешна сесия! Hug
Маймунче, браво на вас! Влади също се пързаля по водните пързалки тук и много се забавлява, но в сравнение с кака си е доста по-предпазлив.. така че май си е до дете..

Общи условия

Активация на акаунт